Ποιο πήρες;Μετά την αγορά του νέου πολυπριζου κατάλαβα γιατί πολλοί παραπονούνται (εκτός των άλλων) για το χαμηλό του συστήματος τους. Επενδυστε!
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ποιο πήρες;Μετά την αγορά του νέου πολυπριζου κατάλαβα γιατί πολλοί παραπονούνται (εκτός των άλλων) για το χαμηλό του συστήματος τους. Επενδυστε!
Furutech e-tp60e ncf.Γι αρχή,απόλυτα ευχαριστημένος.Ποιο πήρες;
Μα καλά εσύ δεν το πουλάς αυτό λογο αναβάθμισης;Furutech e-tp60e ncf.Γι αρχή,απόλυτα ευχαριστημένος.
Αυτό είναι 10 Α , έπρεπε να πάρεις ένα 16 Α. Δεν είχε επιλογή (δύο επιλογές 10 και 16) ;Furutech e-tp60e ncf.Γι αρχή,απόλυτα ευχαριστημένος.
Όχι.Αυτο που πωλείται είναι το ίδιο μοντέλο χωρίς ncf και με μερικές άλλες διαφορές.Η διαφορά στην τιμή ως καινουρια είναι περίπου διπλάσια στο ncf.Αν έχεις ορεξη,μπορώ να περιγράψω και τις υπόλοιπες διαφορες.Μα καλά εσύ δεν το πουλάς αυτό λογο αναβάθμισης;
Όχι, όχι θα σε κάψουν σαν τις μάγισσες.Αν έχεις ορεξη,μπορώ να περιγράψω και τις υπόλοιπες διαφορες.
Πες τα του! Περιορίζει το μπάσο τζάμπα.. Εκει να δείς μπάσο με το 16Α...Αυτό είναι 10 Α , έπρεπε να πάρεις ένα 16 Α. Δεν είχε επιλογή (δύο επιλογές 10 και 16) ;
Πες μου, αλήθεια θελω να μάθω δεν θα σε κοροιδέψωΌχι.Αυτο που πωλείται είναι το ίδιο μοντέλο χωρίς ncf και με μερικές άλλες διαφορές.Η διαφορά στην τιμή ως καινουρια είναι περίπου διπλάσια στο ncf.Αν έχεις ορεξη,μπορώ να περιγράψω και τις υπόλοιπες διαφορες.
Όχι τίποτε άλλο , τζάμπα τα καλώδια μεγαλύτερης διατομής. Θα τα βάλει και όλα εκεί πάνω τα μηχανήματα ....Πες τα του! Περιορίζει το μπάσο τζάμπα.. Εκει να δείς μπάσο με το 16Α...
Πες
Πες μου, αλήθεια θελω να μάθω δεν θα σε κοροιδέψω
ΊσωςΌχι, όχι θα σε κάψουν σαν τις μάγισσες.
ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΗΨΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΟΠΑΤΗΣΔεν λέει και τι είναι αυτό το "υλικό" ; Τουρμαλίνης, χαλαζίας ;
Πολλές φορές (τις πιο πολλές) οι εταιρίες (όλες όχι μόνο καλώδια , τα πάντα) κάνουν κάποια βελτίωση στον ήχο αλλά οφείλεται αλλού απο εκεί που λένε. Είναι το μάνατζμεντ που τους λέει ... μην πούμε αυτό είναι μπανάλ, να πούμε αυτό.Ίσως
ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΗΨΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΟΠΑΤΗΣ
Δεν υπάρχει επιλογή όμως δεν πειράζει.Το μπασσο που δίνει,το παίρνουν άλλοι από ένα sub.Αυτό είναι 10 Α , έπρεπε να πάρεις ένα 16 Α. Δεν είχε επιλογή (δύο επιλογές 10 και 16) ;
Και καίνε και ρεύμα τα κορόιδα.Δεν υπάρχει επιλογή όμως δεν πειράζει.Το μπασσο που δίνει,το παίρνουν άλλοι από ένα sub.
Αμα ειναι να παρεις σαμπ ετσι κι αλλιως γιατι να παρεις πολυμπριζοΔεν υπάρχει επιλογή όμως δεν πειράζει.Το μπασσο που δίνει,το παίρνουν άλλοι από ένα sub.
Όχι στο συγκεκριμένο.Η διαφορά οφείλεται στο ncf το οποίο χρησιμοποιώ ήδη σε άλλα τρία προϊόντα της εταιρίας.Επισης στο διαφορετικό βασικό μέταλλο των πριζων και του inlet όπως επίσης και στη διαφορετική επικάλυψη τους.Πολλές φορές (τις πιο πολλές) οι εταιρίες (όλες όχι μόνο καλώδια , τα πάντα) κάνουν κάποια βελτίωση στον ήχο αλλά οφείλεται αλλού απο εκεί που λένε. Είναι το μάνατζμεντ που τους λέει ... μην πούμε αυτό είναι μπανάλ, να πούμε αυτό.
Γιατί το sub είναι πολλαπλός μπελάς.Μπελας στο χώρο μου,μπελάς στη ρύθμιση,μπελάς στο interconnect,μπελάς στο καλώδιο ρεύματος και τέλος μπελάς στη συνολική τιμή.Αμα ειναι να παρεις σαμπ ετσι κι αλλιως γιατι να παρεις πολυμπριζο
Βάλε διάγραμμα(του ζωδίου σε σχέση με το sub)Όπως επίσης και στο ζώδιο.
Θα μας το πει ο Κακομοιρ.Εγώ είμαι Καρκίνος. Τι ζώδιο είναι αυτό στο Κινέζικο ;
Δεν βρίσκεις audiophile sub interconnect?μπελάς στο interconnect,
Αν βρίσκεις;Ο,τι θέλεις βρίσκεις.Απλως μπλέκεις περισσότερο όταν πρέπει να υπαρξουν όλες οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις για να παίξει σωστά το sub.Βεβαια,ακόμη και οι θερμότεροι υποστηρικτές τους δεν έχουν εφαρμόσει ολόκληρο το "πακέτο".Δεν βρίσκεις audiophile sub interconnect?