Καταργούνται τα Logitech Harmony τηλεχειριστήρια

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.300
Εγώ αντίθετα, έχω βολευτεί πολύ αντικαθιστώντας το original της Logitech με κινητό, είναι πολύ εξυπηρετικό το ότι δεν είμαι εξαρτημένος από τα (λίγα) πλήκτρα του remote. Έχω πέντε σελίδες για εικονικά πλήκτρα και αυτό είναι υπέρ αρκετό! Το remote του logitech βρίσκεται ... ''παρθένο'', στο κουτί του!

Reaction score
1.469
Εγώ αντίθετα, έχω βολευτεί πολύ αντικαθιστώντας το original της Logitech με κινητό, είναι πολύ εξυπηρετικό το ότι δεν είμαι εξαρτημένος από τα (λίγα) πλήκτρα του remote. Έχω πέντε σελίδες για εικονικά πλήκτρα και αυτό είναι υπέρ αρκετό! Το remote του logitech βρίσκεται ... ''παρθένο'', στο κουτί του!
Αν δίνεις το remote , με ενδιαφέρει να το αγοράσω

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.055
Αλλάζω router προχθές αφού λάλησε το παλιό Speed Booster και μου έστειλε το νιού μόντελ ο ΟΤΕς*, τίποτα η Αρμονία. Κόκκινο το λεντ, να το κοιτάζω συνέχεια τρεις μέρες μπας κι αλλάξει γνώμη.

Διαβάζω χθες οτι τελειώνει το σαππόρτ πολλών Harmonyz τέλος Μαΐου, με πιάνει πανικός ότι περιλαμβάνεται κι αυτό.

Δε θυμάμαι καν πώς μπαίνεις, από πού, πώς κάνεις παιρ.

Δη ίντερνετ ιζ γιώρ φρεντ όμως.

Αααα, έχω αππ εγκατεστημένο παντού καλέ! :oops: Που περνούσε από κινητό-τάμπλετ στα νεότερα μέσω μαγικών εφαρμογών.

Μα γιατί δε συνδέεται το γ@μήδι γ@μώ την τεχνολογία μου γ@μώ; >:(

Αφού πρώτα κοιτούσα σα χάνος τις οθόνες κάνα τέταρτο, καλέ μπας και είναι 2.4GHz; 💡

Μπαίνω στη ρουτεργιά, μόνο 5GHz ενεργό. Ενεργοποιώ 2.4, πράσινο το χαμπ! :party:
Κράισις αβέρτεντ.

*Απαίτησαν να παραλάβει ο κούριερ το χαλασμένο or else... θα με έβαζαν τιμωρία; :biggrin:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.055
Όποιος χρησιμοποιεί ακόμη παλιότερο Harmony χειριστήριο με πρόγραμμα πισί πρέπει σήμερα να κάνει ό,τι αλλαγές ή προσθαφαιρέσεις επιθυμεί και να τις περάσει στο ριμόουτ* γιατί από αύριο τέλος.

@rose.athens !

Η υποστήριξη γιά τα νεότερα, Elite, Hub, Pro με ρυθμίσεις μέσω app θα παραμείνει ενεργή μέχρι να αλλάξουν γνώμη. :p

*Έκανα κάτι αναβαθμισούλες στο 900 αλλά μου κάνει το δύσκολο στο πέρασμα το πουλάκι μου. Σκούρα τα πράγματα... :cry: Να φταίνε τα 11;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.055
Μα το software 7.8.1 δεν λειτουργεί σωστά με τα 11 ή/και με το 900... >:( >:( >:(

Οπότε ήρθε η ώρα γιά τα μεγάλα μέσα. Πισί φορητό με 10, Logitech software 7.7 κι έγινε σε 2 λεπτά ο τσαρές.

1748339313794.jpeg

1748339355090.jpeg

Σκέφτομαι να το κάνω γνήσιο φορητό τοποθετώντας το UPS πάνω στο πισί και κάτω απ' την οθόνη.
Σιγά, θα σταθεί. :biggrin: Άντε να χρειαστεί λίγο BluTack.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.055
Το One λειτουργεί με τα πάντα, και με το app οπότε δεν λήγει το support.
Μόνο όσα έχουν hub έχουν το πρόβλημα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.055
"μου έφεξε" που λένε
Δεν είμαι βέβαιος γιατί αφού λήξει το πρόγραμμα μπορεί να θέλει σετάρισμα απ' την αρχή με το app αν θέλεις αλλαγές.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.300
Ρε παιδιά, δεν υπάρχει εναλλακτική πέρα από την logitech και το Harmony?
Το έχει ψάξει κανείς?

ika

News
Reaction score
16.146
SOFABATON

μαλλον με υποστήριξη σε λιγότερες συσκευές

minas

Πισιά
Reaction score
4.155
Ρε παιδιά, δεν υπάρχει εναλλακτική πέρα από την logitech και το Harmony?
Το έχει ψάξει κανείς?
Εξαρτάται τι θέλεις. Για πολλούς είναι βολικό ένα δικτυακό τηλεχειριστήριο όπως αυτά:

melina

Cargo 200
Reaction score
44.607
Πριν λίγο καιρό σταμάτησε να φορτίζει από τη βάση του. Η οποία εδώ και χρόνια ήταν κάπως, αν δεν καθόταν όπως το ήθελε η συσκευή δεν φόρτιζε.
Πανικός στο κόκκινο!
Μέχρι που κατάλαβα ότι μπορώ να βάλω το καλωδιάκι που πήγαινε τροφοδοσία στη βάση κατευθείαν στη θύρα της συσκευής και να φορτίζει.
Happy again!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.300
Εξαρτάται τι θέλεις. Για πολλούς είναι βολικό ένα δικτυακό τηλεχειριστήριο όπως αυτά:
Κάτι τέτοιο ακριβώς ζητούσα! Φοβερή λύση μου έδωσες!!!!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.300
Λοιπόν, το αγόρασα… (το pro)…
Δυστυχώς καμμια σχέση!
Το μενού της Logitech είναι κατασκευασμένο ειδικά για τον σκοπό που προορίζεται, το home cinema και γενικά το audio.

Αν γνωρίζετε, υπάρχει καμμία άλλη εφαρμογή, που να συνεργάζεται με το μηχανάκι εκτός από αυτήν που προτείνει ο κατασκευαστής?
Εδώ το προτεινόμενο μενού δεν αλλάζει. Πχ Πως ενώ έχω το Oppo ανοικτό, να διαχειρίζομαι τον ήχο του AV. Εν προκειμενω πρέπει να αλλάζω συνέχεια φόρμες, πηγαινε για τον ήχο στην σελιδα του Yamaha, κατόπιν για να αλλάξεις τραγούδι, τρέχα στην σελίδα του Oppo και πάει λέγοντας.
Στο μενού του Logitech εκτός από τα devices, υπάρχει και η μαγική λέξη: Activities!
Αυτό δεν μπόρεσα να το βρω στο καινούργιο μηχανάκι.

Last edited:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.055
Αφού έχεις το εργαλείο με το hub που δεν έληξε, γιατί κατεβάζεις και αλλάζεις;

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.300
Δεν το άλλαξα φυσικά. Παραμείνει, και όσο λειτουργεί, δεν φεύγει.
Και καινούργια πηγή να πάρω πχ, βρίσκω λύση, ακόμη και αν δεν ανανεώνεται η εφαρμογή από την εταιρεία.
35 ευρώ, για να δω απλώς αντικαταστάτη, και έτσι από περιέργεια για να δω τι υπαρχει στην αγορά.

Προς το παρόν, μου φαίνεται ημίμετρο. Αρχή βέβαια, όπως και στην αρχή, είχα ελλείψεις και στην Logitech…

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.055
Δοκίμασε κι άλλα τότε γιά να ξέρω αν και πόσο θα κλάψω όταν λήξει το Elite. :p :roflmao:

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.496
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$