- Reaction score
- 104.854
Ποιος να το είπε άραγε; 
''Θα προτιμούσα να ήμουν φτωχός γκέι παρά μουσουλμάνος (ή αριστερός)''
Ο adynaton μήπως?Ποιος να το είπε άραγε;
Μήπως ο Joseph McCarthy θέλει να μας εκμυστηρευτεί κάτι....Ποιος να το είπε άραγε;
argi said: ↑oχι βεβαια (στουρναρας μοντ) , το σαμπακι ειναι καλο απο 15-20 ...πως λεμε 50-90.......μετα ετρωγε τα φαπιδια του απο τα κλιπς,
δεν κανω κουβεντα για τα θερια....οσο για τις πολυ χαμηλες περιμενω τις φημες της ενιμεντ για φτηνο <ανεμηστηρακι> ...........αν πραξει αυτο που ακουγεται , με 2 χαρτια θα εχουμε 10-20 κυκλους,τοτε το svs θα ειναι θαυμασια υλοποιηση για κουνελοσπιτο.....(οπως εχει 3 πορτ) θα μπαινει- βγαινει μπαμπας μαμα παιδι.....
το svs εμεινε, ειναι ξεφτιλα να ξεφτυλιζεις ενα ξεφτυλισμενο προιον.
Κατα τα αλλα τα ev παιζουν απιστευτα καλα τους 20 κυκλους (αφου φανε μια ψιλοσοβαρη ισοσταθμιση)
πακετο με το κουνελοσπιτο σου ξεχαρμανιαζουν τη συκωταρια, και σου περνανε σε κοντοσουφλι, ολη τη νεφραμια και τα γλυκαδια καπακι.
κλιπσαρω (οπως λεμε λουξαρω) (απο την λουξ)
και λουξ το συστημα
και κομπλαδουρεξ
Πες το βρε. Δικό μου είναι, ουδέν κρυπτόν και γιατί να το κρύψομεν αλλωστε..''Κλεμμένο'' από φιλαράκι του AVSite:
Το ψυχαναγκαστικό παίζει...
Ωχ ,ο Mr Spock.ανέσυρε παλιο νήμα ,θα φτάσει τις 100 σελίδες τώρα!- γ@μεί αυτό το site . . .![]()
Κορυφαίες ατάκες μελών του AVSite
Ωχ ,ο Mr Spock. ανέσυρε παλιο νήμα ,θα φτάσει τις 100 σελίδες τώρα!![]()
Κορυφαίες ατάκες μελών του AVSite
Κατι δικο μου δε βλεπω και ανησυχω ...
οτι εχεις ενα φορματ ηχου που δεν εχω εγω και το συστημα σου να παιζει σαν λατερνα ξεκουρδιστη, με πιανουν τα γελοια οταν λετε τετοια αστεια....![]()
οταν βαζεις να ακουσεις η να δεις ταινια οι γειτονες δεν σου λενε κατι γιατι νομιζουν οτι περναει το σκουπιδιαρικο και μαζευει τα σκουπιδια......![]()
πω ρε μάγκα μου...τι σατανάς είσαι![]()
Ωραία τα οφθαλμολουτρα, μα αν δε συνοδεύονται από τους προβλεπόμενους χρόνους αντήχησης, μόνο για φωτογράφιση είναι.
Σα μια κουκλάρα τρανς με φωνή Ψαραντώνη, με πουλί και αιμορροΐδες. Άχρηστο εξάρτημα επί του έργου.. μόνο για στατική επίδειξη..