bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 49.008
Εδώ σε λέω γίνεται χαμός, δεν είναι κουνούπια αυτά, κομάντο είναι...Αρα φρενάρεις την έξοδο του αέρα του απορροφητήρα.
Εδώ σε λέω γίνεται χαμός, δεν είναι κουνούπια αυτά, κομάντο είναι...Αρα φρενάρεις την έξοδο του αέρα του απορροφητήρα.
Εμείς, μια χαρά έχουμε. Ας είναι καλά οι οικωλόγοι που αποτρέπουν τον ψεκασμό του... Κωλοβρέχτη.
Βάζε φιδάκι όξω περιμετρικά.Εδώ σε λέω γίνεται χαμός, δεν είναι κουνούπια αυτά, κομάντο είναι...
Κάνε τους τραπέζι με μπάμιες και δε θα ξανάρθουν.Εδώ σε λέω γίνεται χαμός, δεν είναι κουνούπια αυτά, κομάντο είναι...
Σιγά μη στήσω και ξόβεργες. Δεν σώνεται η κατάσταση αγαπητέ μου κύρ Γιάννη.Βάζε φιδάκι όξω περιμετρικά.
Έχω κάνει τα πάντα, έχει γενικότερο πρόβλημα ή περιοχή, δεν υπάρχει σωτηρία καμία.χωρίς πλάκα, ψεκασμός δουλεύει ακόμα και σε ανοιχτούς χώρους.
να σε στείλει ταδερφι κάνα λίτρο επαγγελματικό πράμμα (για να μην δίνεις 40άρια) και ρίχτου 2-3 φορές στο δίμηνο
.... Βαλε οποιοδηποτε ον σε μεγαλη πολη και θα τρελαθει.Ζουρλοί οι Αθηναίοι, πχιό ζουρλά τα κουνούπια...
Εκεί θα πάω, έχω φτιάξει ήδη καλύβα στο βουνό, δεν θα με βρίσκει άνθρωπος ούτε κουνούπιαΓύρνα πίσω στη Λάρσα .
Γυαλιστερός και Λούλης γενιέσαι, δεν γίνεσαιΝιε , αλλά να τρώς και κανά κρεατικό , μην σε πιάς κανάς τύφος , στριφοκωλιαστείς περδικλωθείς και μετά πουστέψς .
Ηταν δικαιο εγινε πραξη !Στo επομενο που θα λιωσω στον τοιχο θα πω για τον bretso ρε γαμωτο !!