Featured Κριτική συστήματος με ακουστικές εντυπώσεις

Reaction score
651
Όχι βρε, προσπαθώ να σου εξηγήσω με ευγενικά λόγια και κεκαλυμμένο τρόπο ότι εσείς οι audio people είστε με τις προτεραότητες των κριτηρίων που βάζετε και δεν το ξέρετε. :D
Να με συμπαθάς, αλλά δεν έχω διαβάσει ούτε μια αράδα για τους audio people.
Αν μπορείς να ρίξεις μια εξήγα μέχρι 20 λεξούλες, έτσι για να συνενοηθούμε πολύ θα το εκτιμούσα.

Reaction score
20.851
Να με συμπαθάς, αλλά δεν έχω διαβάσει ούτε μια αράδα για τους audio people.
Αν μπορείς να ρίξεις μια εξήγα μέχρι 20 λεξούλες, έτσι για να συνενοηθούμε πολύ θα το εκτιμούσα.
Audio people = Όλοι όσοι ασχολούνται με το audio. (οκτώ λεξούλες). Κυρίως σαν χόμπι. (τρείς λεξούλες). I am nine sort. Therefore I might not be a bot according to your calculations. Or might i be ? :D

Last edited:

Reaction score
651
Τώρα μιλάς όμορφα.
Μπιούτιφουλ.
Επί του θέματος, βαριέμαι την υπέρ ανάλυση με τα τεχνικά. Καταλαβαίνω και αυτούς που γουστάρουνε αλλά στην τελική άμα γκρουβάρει το κομμάτι, όλα τ’άλλα έπονται.
Όπως έλεγε και ο Ντιουκ:

“It don’t mean a thing, if it ain’t got that swing”

Σιγά μη φάμε τη ζωή μας με λάμπες, καλώδια, ενισχυτες και πι ντι εφ.

Reaction score
3.025
Δεν υπάρχει o όρος 'audio people' στην αγγλική γλώσσα.
'Audio Enthusiasts' είναι το σωστό. Τώρα, στα chicken English o έλληνας έχει την πρωτιά πάντα.

Tsipras: We have already eaten the camel we now have the queue

Υ.Γ. Μόνο στην Ινδία κάποιοι σκέφτηκαν να υιοθετήσουν το όνομα 'audio people' για την επωνυμία της εταιρείας τους . Πaρεμπιπτόντως πουλάνε τα ηχεία της Berlisten ;)

Reaction score
20.851
Δεν υπάρχει o όρος 'audio people' στην αγγλική γλώσσα.
'Audio Enthusiasts' είναι το σωστό. Τώρα, στα chicken English o έλληνας έχει την πρωτιά πάντα.

Tsipras: We have already eaten the camel we now have the queue

Υ.Γ. Μόνο στην Ινδία κάποιοι σκέφτηκαν να υιοθετήσουν το όνομα 'audio people' για την επωνυμία της εταιρείας τους . Πaρεμπιπτόντως πουλάνε τα ηχεία της Berlisten ;)

Το έψαξες βλέπω για να το καταρρίψεις αλλά δεν υπολόγισες την παρακάτω διάσταση :

Ναι δεν υπάρχει ούτε συνηθίζεται πάρα μόνο απο κάποιον ξένο που θα εκφραστεί στα Αγγλικά λανθασμένα και αυτό είναι εσκεμμένο και επίτηδες έτσι κατά την σύλληψη του όρου για να τους γελοιοποιήσει. Όχι να τους δώσουμε και κύρος. Αυτό έπρεπε να συμπεράνεις και όχι αυτό που συμπέρανες, ιδίως εάν μιλάς για εμένα και την δική μου γνώση στα Αγγλικά. Όλοι οι άλλοι προφανώς το έχουν καταλάβει εκτός απο εσένα. Η τυπολατρία δεν σε αφήνει και είναι ένα απο τα χαρακτηριστιά των audio people και για αυτό ταιριάζουν και τα βρίσκουν μεταξύ τους. Επίσης η ανικανότητα να πάρουν τον εαυτό τους μη σοβαρά και η έλλειψη χιούμορ. Οπότε με αυτήν έννοια παίρνεις το βραβείο των audio people.

Και το audio enthusiasts καραγκιοζιλίκι είναι και χαζορισμός και αδελφιστικό. Εάν ήξερες ακόμη καλύτερα Αγγλικά θα έβρισκες χωρίς ψάξιμο απο το google την σωστή λέξη αυτόματα που θα έδινε ακόμη μεγαλύτερο κύρος σε επιχειρούμενο ορισμό και αυτή είναι audio practitioners. Αλλά όπως είπα, εγω θέλω να αναφερθώ υποτιμητικά σε αυτούς.

ΜΙας και εσυ ξέρεις καλά Αγγλικά και όχι Τσίπρικα να σε ρώτησω κάτι και να μου απαντήσεις χωρίς να ψάξεις στον google και εαν γίνεται και άμεσα για να φανεί τι ξέρεις ;

Είσαι στην Αμερική σε ένα εστιατόριο ή οποιδήποτε μαγαζί και θες να πάς τουαλέτα. Πως θα ρωτήσεις "που είναι η τουαλέτα" ;

Last edited:

Reaction score
20.851
Τσις Ρουμ πλιιιιζζζ;

Ρουμ φορ τσις πιπλ;
Ο αετός τωρα που το σκέφτομαι θα έκανε για audio χομπίστας. Κρίμα που δεν έχει κάνει ούτε ένα πόστ για το audio. :D Όχι τόσο σοφιστικέ βέβαια σαν κάτι αετούς 2.0. :D Κρίμα χάνει η Βενετιά βελόνι. :D

Πάντως όλοι εδω μέσα ξέρουν καλουτσικά Αγγλικά και αυτό τουλάχιστον σίγουρα θα το έχουν παρατηρήσει. Κανένας όμως δεν το επισήμανε παρόλο που πολύ θα θέλανε καθώς τρεφουν μεγάλη αγάπη για εμένα ιδίως όταν εκφράζομαι έτσι για αυτούς. Άρα τουλάχιστον καταλάβανε την ειρωνεία. :D

Last edited:

Reaction score
6.887
Πάρε εσύ τα υλικα με 500 ευρω και φτιάξε μοναχός σου τα καλά ηχεία.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σίγουρα δεν είναι καλό το ηχείο που κοστίζει μέχρι 5 χιλιάρικα γιατί τόσο κάνουν τα υλικά του.
Νομίζω ότι συμφωνείς και εσύ σε αυτό και μάλλον δεν κατάλαβες την απάντηση μου.
Anyway.

@daharis666 δεν ξέρω ποιοι τα αγοράζουν μάι φρεντ. Εγώ ούτε τέτοια δυνατότητα έχω αλλά επίσης μεγάλωσα και τις ψιλοβλέπω τις κακοτοπιές 😁😁

Reaction score
4.345
Χονδρικά υπάρχουν 2 κατηγορίες ανθρώπων στο χόμπι μας...
1) Αυτοί που στήνουν αποκλειστικά ...με το αυτί
2) Αυτοί που βλέπουν specs, μετράνε με μικρόφωνα, μετράνε αποστάσεις... και κάπως έτσι στήνουν το σύστημα τους

Και η δεύτερη κατηγορία όμως στο τέλος θα κρίνει με το αυτί, θα επιβεβαιώσει τουλάχιστον τη δουλειά που έγινε...

Ανήκω περισσότερο στη δεύτερη κατηγορία, φυσικά στο τέλος πάντα ακολουθεί ακρόαση...

Με τον καιρό παρατήρησα πως στην ακρόαση αυτή, το ζητούμενο (για μένα) δεν είναι να εντοπίσεις κάποιο πρόβλημα, που κρατάει πίσω το σύστημα...
Το ζητούμενο είναι να ξεχάσεις έστω για λίγο πως κάνεις κριτική, να μπορέσει να σε παρασύρει η μουσική... πρακτικά να μη σε ενοχλήσει τίποτα ώστε να συμβεί αυτό.

Αν καταφέρει η κιθάρα του Knopfler, η τρομπέτα του Baker, το πιανάκι του Svensson και η φωνή του Hoyem να με παρασύρει και να ξεχάσω τι κάνω εκείνη τη στιγμή, θεωρώ πως το στήσιμο πέτυχε... μπορεί να ασχοληθώ λίγο ακόμη ψάχνοντας προβλήματα αλλά με δυσκολία, θεωρώ πως είμαι εντάξει...

Σε σας πως δουλεύει το πράμα;;; Το "ψειρίζετε" μέχρι αηδίας?
Dear wnet..
Στο thread audio people έπρεπε να το ποστάρεις αυτό. :idk:
Εγώ πάντως το κάνω διαφορετικά. :biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.724
Members
38.363
Νεότερο μέλος
Kakoulis