Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's it!!!

Reaction score
3.901
Απάντηση: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's it!!!

Δεν πιστεύω να έκανες τόσες δηλώσεις και να βάλεις μια φώτο!:410:

Ωχ την έσβησες και αυτή...:409:
Φαινότανε Βασίλη??

Σε μένα πάντως όχι, οπότε έκανα edit.

Γενικά τώρα το βράδυ είχα πολλά θέματα με το site, ήρθε ο Κώστας από δώ, δεν βγάλαμε άκρη, τούδωσα αυτές τις λίγες που είχα και θα προσπαθήσει να τις ανεβάσει, οπότε ....είδωμεν!!!

Reaction score
8.905

Φαινότανε Βασίλη??
κανονικότατα

Σε μένα πάντως όχι, οπότε έκανα edit.
Γενικά τώρα το βράδυ είχα πολλά θέματα με το site, ήρθε ο Κώστας από δώ, δεν βγάλαμε άκρη, τούδωσα αυτές τις λίγες που είχα και θα προσπαθήσει να τις ανεβάσει, οπότε ....είδωμεν!!!
ok, φιλε αναμένουμε

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

οχι ρε γαμωτο......ανεβηκαν φωτος?

Χαθηκε η μαγεια του περιμενε!!!!!!!!!!

κωλοsmileys....που στα διαλα ειστε?

Reaction score
8.905

Ο χάιεντάς δεν κρύβεται... Beat Kaestli - Invitation (Chesky)

Reaction score
3.901

Thanks Costas!!

Monitor για το Μακ η Τι Βι 47'', από τον καναπέ βέβαια κάτι λίγα ψιλοδιακρίνω, οπότε εν αναμονή ενος Αηπαδδδ που πιστεύω θα λύσει το ζήτημα διαχείρισης του Μακ.

Το Μακάκι αγοράστηκε καινουργές, έχει κάμποση μνήμη και σεταρίστηκε με Αμαρα απο τον Χρήστο.

Είχα και ευεργετικές κουβεντούλες με τον Βλάσση που βοήθησε και αυτό το χρυσό μου...

Έχω συνδέσει στο Μακ με το Ντραηβερ της Απλλ τον οποίο χρησιμοποιώ για να ρίχνω στο ΑηΤιουνς (δεν αλλαζει η γραμματοσειρά κ σας έχω βγάλει τα μάτια, σορυ..) σιντακια ή σαν πλεηερ.

Αριστερά στην κορυφή του ρακ, αραχτό το πικαπι το γνωστό 1200 μκΙΙ με βραχίωνα Τζελκο, χεντσελ Τζαπανίσιο ξύλινο και κεφάλι την Γλαηντερ ες ελ.

Η μετατροπές έγιναν απο τον Παπά, το σήμα βγαίνει ισορροπημένο σε γκόθαμ ή βαντερχουλ καλώδιο και κουμπώνει πάνω στη Μετρικ που βρίσκεται ακριβώς απο κάτω.

Τόχω ξαναγράψει ότι η Μετρικ παραγγέλθηκε -πιθανά σε παγκόσμια 1η!!!!!- με μοντουλα για την Γλαηντερ, το γνωστό θεμα της ψηφιακής ρια, εναντι αστείου τιμήματος.

Reaction score
3.901

Απο τη Μετρικ φευγει ισορροπημένο σήμα στις εισόδους των μονομπλοκ του Λιπίνσκι.

Καλώδια Γκοθαμ και Μπελντεν, ψάχνω τώρα και το κατάλληλο Μογκαμι, βύσματα -κλασσικά- Νιουτρικ παντού.

Προ δηλαδή, γιόκ!

Ντακ, προ, φονο στεητζ η Μετρικ.

Τα μονομπλοκ του Λιπινσκι είναι τεμάχια προπαραγωγής, θα αλλαχτούν σε λίγο χρονικό διάστημα με τα νέα του δημιουργήματα.

Τώρα βέβαια να σας πω ότι κατι δεν μου άρεσε σαυτά...θα σας γελάσω!!

Όσοι είσαστε στο ιβεντ της Αθενς προ Οντιο τα ακούσατε και βγάλατε τα συμπεράσματά σας.

Εγώ να προσθέσω ότι στο καθιστικό μου ακούγονται ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ...απλώς.

Reaction score
3.901

Γιατί εκπληκτικά??

Πλήρης ισορροπία καταρχάς σε όλο το φάσμα. Τίποτε δεν εξέχει, τίποτε δεν μπλέκεται, τίποτε δεν βρωμίζει.

Είτε καλή είναι η ηχογράφηση είτε κακή έχεις την απίστευτη αίσθηση ότι προσλαμβάνεις το περιεχόμενο του αρχείου με τον ιδανικό τρόπο.

Όταν δε είναι πολύ καλή, τότε ξεκινά το πανηγύρι.

Επάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά, μπρος-πίσω, τα πάντα είναι διακριτά και με τον χώρο τους..μικροδυναμικά να αισθάνεσαι ότι είναι μπροστά σου ο άθρωπας, ο βιολής, ο μπάσσος, ο ντράμιας, ο καμπανάκης, ο μπασούν, ο όμποες, όλη η ορχήστρα στο καθιστικό και μάλιστα χωρις ανούσιους γιγαντισμούς σκηνής-οργάνων.

Reaction score
3.901

Ηχεία τα 707 του Λιπίνσκι τα οποία φορούν νέα μεγάφωνα, με διαφοροποιημένο ελαφρώς αποτέλεσμα, πιό "γεμάτο και μαλακό" θάλεγα απο τα προηγούμενα.

Δυο 7αρια πάνω - κάτω με το τουήτερ στη μέση, σε κλειστή καμπίνα.

Πολύ εύκολη η μεταφορά τους -αν χρειασθεί- διότι η συσκευασία τους περιλαμβάνει σακίδιο με χοντρά-απορροφητικά τοιχώματα.

Τα συνδέω στους μονομπλοκ με διπλοκαλωδίωση, 8τι-σι της Κιμπερ κατα τις νουθεσίες του κατασκευαστή.

Οι μονομπλοκ είναι ισχύος 2χ400 πλέον, αντι 2χ300 των προηγούμενων, και εμπεριέχουν δυο μοντούλες ο καθένας και κλασσικό αναλογικό τροφοδοτικό.

Κλάση Ντε (και καλά) δηλαδίς

Έτσι στην ουσία ο κάθε μονομπλόκ είναι 2 ενισχυτές, δίνοντας εξτρα νόημα στην διπλοκαλωδίωση.

Τα ηχεία πατούν στις ακλόνητες βάσεις του Μελίδη με ενδιάμεσο υλικό 3 μπίλιες εξτρα μπλου τακ.

Η θέση ακρόασης σχηματίζει μάλλον ισόπλευρο τρίγωνο με τα ηχεία, στα 2,7 μέτρα περίπου.

Στο μεγαλύτερο βαθμό -αποκλειστικά σχεδόν- οι ακροάσεις γίνονται χωρίς το Σαμπ, επιλογή που σκοπεύω να αλλάξω στο εγγύς μέλλον είτε βάζοντας το Ρελ στο παιχνίδι είτε κάποιο Φοκαλ.

Reaction score
3.901

Εδώ στην οθόνη βλέπουμε αριστερά και πάνω τα εργαλεία του πλέηερ Αμάρα και ακριβώς από κάτω το ΑηΤιουνς.

Δεξιά η κονσόλα του Αμάρα και το Μιο Στριπ, σετ απ του Αμάρα και έλεγχος εισόδων - εξόδων - ΔΕΗ - νερό, επιλογές καρακτερς της Μετρικ και παραμετροποιήσεις και ένα τσουβάλι πράγματα τα οποία απλά δεν χρησιμοποιώ μέχρι στιγμής.

Χρήστος γνωρίζει, Χρήστος πράττει.

Εγώ απλός χρήστης.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Ηχεία τα 707 του Λιπίνσκι τα οποία φορούν νέα μεγάφωνα, με διαφοροποιημένο ελαφρώς αποτέλεσμα, πιό "γεμάτο και μαλακό" θάλεγα απο τα προηγούμενα.

Δυο 7αρια πάνω - κάτω με το τουήτερ στη μέση, σε κλειστή καμπίνα.

...
Πιο σωστό, μια και τα νέα mid-woofer ελέγχουν καλύτερα τους ιδιοσυντονισμούς τους στο (και πάνω από) το σημείο cross.

...

Οι μονομπλοκ είναι ισχύος 2χ400 πλέον, αντι 2χ300 των προηγούμενων, και εμπεριέχουν δυο μοντούλες ο καθένας και κλασσικό αναλογικό τροφοδοτικό.

Κλάση Ντε (και καλά) δηλαδίς

...
Κλασσικό γραμμικό τροφοδοτικό εννοείς.

Το D στην Class D δε σημαίνει "Digital".

...

Τα ηχεία πατούν στις ακλόνητες βάσεις του Μελίδη με ενδιάμεσο υλικό 3 μπίλιες εξτρα μπλου τακ.

...
Μελίδης RULES!

...

Στο μεγαλύτερο βαθμό -αποκλειστικά σχεδόν- οι ακροάσεις γίνονται χωρίς το Σαμπ, επιλογή που σκοπεύω να αλλάξω στο εγγύς μέλλον είτε βάζοντας το Ρελ στο παιχνίδι είτε κάποιο Φοκαλ.
Να βάλεις ΔΥΟ Sub και ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ μάλιστα.

Τα Lipinski 707 ξεχωρίζουν σε σχέση με πολλά παθητικά (κλειστά) ηχεία για το Headroom τους.

Headroom που "σκοτώνεις" αναγκάζοντάς τα να αναπαράγουν πολύ χαμηλές συχνότητες.

Αν ακούς μεγάλα συμφωνικά, έργα με μεγάλη ορχήστρα και χορωδία, Massive Attack κλπ. το ηχείο δεν το έχεις "ακούσει" ακόμη, trust me!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Για ρώτα και το Ζιζίκο τι σημαίνει ηχείο με "ανάσα" σε όλο το φάσμα από τα 30 - 35 Hz και πάνω.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Ι am back!!!

Έβγαλα και fotos!!!!!

Θα ανέβουν μέσα στο '12....υπόσχεση!!!:116:

...
Φτου γαμώτο πάει το thread... Καταστράφηκε! :623:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Και ο Ημίθεος μόλις έφτασε τα 1000 "Thank You's". :615:

Reaction score
3.901

Οι άπειρες δυνατότητες της Μετρικ καθόλου δεν με χαλάνε (όσες δεν χρησιμοποιώ δηλαδή), έχουν γίνει 5-6 σεταπ για διαφορετικούς λόγους, όπως πχ για πολύ φτωχές ή πολύ σκληρές εγγραφές, αλλά ακούω σχεδόν αποκλειστικά την στανταρ φλατ εκδοχή.

Η απόδοσή της στον 3πλό (μέχρι στιγμής) ρόλο είναι πάνω απο τις απαιτήσεις μου.

Η απληστία μου θέλει τα Grand Lipinski....η καρδία μου (ευτυχώς) ευφραίνεται καθημερινά με το υπάρχον σύστημα!!

ΥΓ. Μούφερε ο Κόγιας μια παραγγελιά, Κ. Καφάσης -"γέλα κυρία μου"-, αφοσιώνομαι πλέον στην Μεγάλη μουσική!!!!

Καληνύχτα σας

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.024
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic