Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's it!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's it!!!

Τα μεσοχαμηλά σου είναι άπαιχτα :127::127:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Αυτο που εμπειρικα εχω διαπιστωσει ειναι οτι για πολλους απο μας το συστημα ειναι προεκταση του πεους(Κ.Καββαθας πριν πολλα χρονια αναφερομενος στη σχεση Ελληνα-αυτοκινητου) και αυτο προσπαθουμε να το προστατευσουμε με καθε τροπο.
Πιό συχνά ίσως να είναι ακριβώς το αντίθετο....
Υποκατάστατο του μη επαρκώς προεκτεινόμενου μορίου....:402:
Και νά'σου τα χοντρά καλώδια:405:
Κατά πως λένε και οι Ιταλοί : questo noso,questo catso

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
ενταξει ρε παιδια, μην γινουμε και σεξολογοι ακομα εκτος αν η μετρικ μετραει και το μεγεθος ... :116:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's

Πολύ σωστά Βλάσση.

Δεν είχα σκοπό να κάνω τεχνική ανάλυση ούτε να προκαλέσω κάποιους.

Το θέμα ανοίχτηκε στην κατηγορία του φίλου μας του Βλασσάρα που έχει ως τίτλο και νόημα: "Ηχητικές Αποδράσεις" του καθενός μας δηλαδή σαυτό το ταξιδοχόμπι.

Παπαγαλάκι του Χρήστου δεν μπορώ να γίνω καθότι είναι γνωστό ότι έχουμε πολύ φιλικές σχέσεις.

Δεν γουστάρω και τη μούγκα βέβαια, πάλι για τον ίδιο λόγο.

Κατά καιρούς έγραφα για ότι πέρναγε απο το καθιστικό μου και με την αίσθηση ότι ολοκληρώνοντας ένα σύστημα που παιδεύει την τσέπη μου εδώ και 1,5 χρόνο, όφειλα να αναφερθώ ΚΑΙ σαυτό.
Σιγα ρε φιλε μην απολογηθεις κιολας επειδη σου αρεσει το συστημα σου !!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Το σύστημα του Γιώργου το έχω ακούσει πολλές φορές σε πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον. (studio Athens pro audio)
Με συνεπήρε για την διαύγεια και την πληρότητα του .Όπως θα όφειλε σε τέτοιο χώρο και για τον λόγο που υπάρχει .
Υπήρχε πάντα το ερώτημα όμως τι θα έκανε όταν θα πήγαινε αυτούσιο σε οικιακό χώρο.
Έκανε πρακτικά τα ίδια.Αναπαραγωγή μουσικής κατά τρόπο ιδανικό.
Δεν μπαίνεις στο τριπάκι χαμηλά, μεσαία,υψηλά,παχιά,ψιλά,αέρινα κλπ κλπ κλπ.Ακούς μουσική και έχεις την ψευδαίσθηση οτι είσαι παρών.Μεγάλο κέρδος αυτό.Το σετ εξυπηρετεί τον πρωταρχικό του σκοπό.Μουσική .
Και άμα το λέει η ψυχή σου και το κέφι σου κάνεις και παιχνίδι με τα "ακούσματα".
Το έχουμε πει πολλές φορές όμως .

Ου παντός πλειν ες Κόρινθον

Ο Βλάσης εξαιρείται διότι είναι Κορίνθιος :114:

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Li

Το βρήκα!

Ο frozenface είναι ο Bhutiaς!!!
Ε ναι λοιπόν...LOUD & PROUD!

"ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΒΡΕ ΤΕΚΝΑ!"

Σε δείπνο δε σε καλώ πάντως να ξέρεις, ακούγεται ότι είσαι πολύ φαγανός...:116:

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, έχει 666 μηνύματα! :428:
Να, βλέπεις τώρα; Χάλασα και το ωραίο μου post-count...

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο m

H εναλλακτική εκδοχή:

τα ξέρουν όλα, και αν δεν τα ξέρουν, στέλνουν email για feedback σε 1-2 ΄΄χρυσαυτιάδες ιεροεξεταστές΄΄, μετά κάνουν ένα meeting και παρκάρουν στο χώρο τους γιά κάποιο χρονικό διάστημα το κομμάτι της δοκιμής.Πώς βγάζουν άκρη όταν ο καθένας εξ αυτών ζητάει το μακρύ του και το κοντό του,είναι άξιον απορίας...
Αυτό πράγματι δεν μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητό.

Σε αυτό το επίπεδο πίστεψε με οι 97 στους 100 "ακούνε " το ίδιο πράγμα, άρα είναι

εύκολη η κατεύθυνση.

Δύσκολο να γίνει κατανοητό στα πλαίσια ενος Hi-Fi forum που δεν υπάρχουν κοινά σημεία αναφοράς.

Επίσης μην φαντάζεσαι πως γίνεται κάθε μέρα , ένα κορυφαίο μηχάνημα είναι ήδη στο 95 %
απο κατασκευής.

Μιλάμε λοιπόν για τις τελικές μικροδιαφορές, ουσίας βέβαια, που αφορούν λίγους όμως.

Ο λόγος που αναφέρω τη λέξη guru που ενοχλεί , είναι όχι για να κάνω εντύπωση αλλά για να τονίσω

την σημασία της δουλειάς που έγινε 3 χρόνια

Και βέβαια όλα αυτά τα χρόνια δεν χρειάστηκαν για να "καταλήξουν" στον ήχο του μηχανήματος αλλά

στην εξέλιξη του software, το μοναδικό με 80 bit precision άρα ατέλειωτες ώρες κώδικα και σκληρής

δουλειάς ( γιαυτό φίλτατε Ear δεν υπάρχει σε PC).

Όλα αυτά τα χρόνια 700 άνθρωποι πρώτης γραμμής με ειδικό συμβόλαιο χρησιμοποιούσαν ήδη την κάρτα σε γνωστά project χωρίς να μπορούν να το αναφέρουν.

Δύσκολο να φανταστούμε στην Ελλάδα του τα ξέρω όλα brainstorming και αλληλεπίδραση τέτοιου επιπέδου.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.376
...Τhe ΄΄devil΄΄ we know

Αυτό πράγματι δεν μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητό.
Γι αυτόν το λόγο και δεν αφορά στην εξέλιξη της μετρικής άλω...Είμαι όμως σίγουρος ότι έγινε κατανοητό από τους ενδεδειγμένους αποδέκτες.:126:
Σε αυτό το επίπεδο πίστεψε με οι 97 στους 100 "ακούνε " το ίδιο πράγμα, άρα είναι εύκολη η κατεύθυνση.
Δύσκολο να γίνει κατανοητό στα πλαίσια ενος Hi-Fi forum που δεν υπάρχουν κοινά σημεία αναφοράς.
Επίσης μην φαντάζεσαι πως γίνεται κάθε μέρα , ένα κορυφαίο μηχάνημα είναι ήδη στο 95 %
απο κατασκευής.
Μιλάμε λοιπόν για τις τελικές μικροδιαφορές, ουσίας βέβαια, που αφορούν λίγους όμως.
Ο λόγος που αναφέρω τη λέξη guru που ενοχλεί , είναι όχι για να κάνω εντύπωση αλλά για να τονίσω την σημασία της δουλειάς που έγινε 3 χρόνια
Και βέβαια όλα αυτά τα χρόνια δεν χρειάστηκαν για να "καταλήξουν" στον ήχο του μηχανήματος αλλά νστην εξέλιξη του software, το μοναδικό με 80 bit precision άρα ατέλειωτες ώρες κώδικα και σκληρής δουλειάς ( γιαυτό φίλτατε Ear δεν υπάρχει σε PC).
Όλα αυτά τα χρόνια 700 άνθρωποι πρώτης γραμμής με ειδικό συμβόλαιο χρησιμοποιούσαν ήδη την κάρτα σε γνωστά project χωρίς να μπορούν να το αναφέρουν.
Δύσκολο να φανταστούμε στην Ελλάδα του τα ξέρω όλα brainstorming και αλληλεπίδραση τέτοιου επιπέδου.
Τα ανωτέρω σχόλια ταιριάζουν στο νήμα που πραγματεύεται τη μηχανολογική βάσανο διαφόρων συσκευών...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.938
Απάντηση: Ταμπακιερα!!

Για την ταμπακιερα ουδεις κατι νεωτερο;

...
Ωχουυυυυυυ! Πώωωω ρε βγιασύνη! Τ' είσαστε σεις ρε! Περιμένετε λέμε! Τώρα που έβαλε φιλμ στη μηχανή, διαβάζει το μανιουαλ για να δει πώς κλείνει. Μετά πρέπει να εστιάσει, να νετάρει, να μετρήσει με το φωτόμετρο, να ρυθμίσει διάφραγμα...
Πώς το έλεγε ο Χάρυ Κλυνν; Καλά Χριστούγεννα από τώρα! :114:

Reaction score
3.901

Για την ταμπακιερα ουδεις κατι νεωτερο;

Και εξηγουμαι:Ειμαι σχετικα νεος στο forum(αυτο και σε γειτονικο) και δικαιολογηστε μου τη σχετικη ελλειψη προσωπων και καταστασεων.
Επισης νεος ειμαι γενικοτερα στην ηλεκτρονικη γραφη διοτι θεωρω οτι ειμαι ευαλωτος στις εξαρτησεις και για μενα η κοινωνικη δικτυωση(κοινωνικη απομονωση κατα την γνωμη μου) ειναι μια μορφη εξαρτησης.Δεν ειναι τυχαιο που τα τελευταια χρονια εχουν δημιουργηθει κεντρα απεξαρτησης απο το Internet(Στο Νοσοκομειο Παιδων ΄Αγια Σοφια΄ ενα απο αυτα).
Παρ ολα αυτα προσπαθω να ψυγαγωγηθω μεσα απο τα φορα και να βοηθηθω σε θεματα που δεν γνωριζω ή γνωριζω μερικως(Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αγνοια).
Μεσα σε αυτο το forum πραγματικα εχω ξεχωρισει ανθρωπους που χειριζονται την ελληνικη γλωσσα με δεξιοτητα,ανθρωπους με τεχνικο υποβαθρο,με αυξημενη ευφυια και αλλα ωραια πραγματα.
Το Internet ομως προσφερει ανωνυμια και αυτο για μενα ειναι παγιδα.
Δεν γνωριζω λοιπον αν αυτος που αναδεικνυει ενα προιον με ωραιο γραπτο λογο,επιστημονικα επιχειρηματα,εξυπνα λογοπαιγνεια(την λεει στην other side),ειναι ανιδιοτελης χομπιστας,επαγγελματιας του χωρου,υπαλληλος του προηγουμενου,παπαγαλακι του πιο προηγουμενου,φιλος του pro proηγουμενου,επιδειξιομανης,ψυχοπαθης ,καλος,κακος,πονηρος,βλαμμενος,παει στην εκκλησια,την εχει μεγαλη κ.ο.κ
Αυτο που εμπειρικα εχω διαπιστωσει ειναι οτι για πολλους απο μας το συστημα ειναι προεκταση του πεους(Κ.Καββαθας πριν πολλα χρονια αναφερομενος στη σχεση Ελληνα-αυτοκινητου) και αυτο προσπαθουμε να το προστατευσουμε με καθε τροπο.

συνεχιζεται...
Φίλε μου κάπου έχεις μπερδέψει τα πράγματα.

Ποιά είναι η ταμπακέρα σε ένα θέμα που αναφέρεται σε σύστημα αναπαραγωγής ήχου??

Τί θα πεί νέος σε φόρουμ? Δήλωσε κανείς εδώ μεταπτυχιακό επικοινωνίας μέσα από φορουμ?

Η κοινωνική δικτύωση είναι αυτό που λέει ο όρος. Αν σου αρέσει και φοβάσαι στα 47 σου την εξάρτηση..

Το τι είναι ημιμάθεια και τι άγνοια πάνω σ' ένα θέμα πιστεύω ότι το γνωρίζεις.

Η ανωνυμία του ιντερνετ στο συγκεκριμένο φόρουμ, πόσο πιστεύεις ότι διαφέρει απο την επωνυμία εντύπων ή απο την επωνυμία κάθε πηγής αναφοράς.

Και η αναφορά μου έχει να κάνει στη βάση των χαρακτηρισμών που αναφέρεις: χομπίστας, πονηρός, βλαμμένος κλπ κλπ.

Δηλαδή όποιος βάζει την υπογραφή του στο γραπτό του, σούχει καταθέσει και το βιογραφικό του? τα βίτσια του? τα κονέ του? τι ακριβώς?

Αν διαβάζεις ένα καλογραμμένο κείμενο και γουστάρεις, πρέπει να κοιμηθείς και με το συγγραφέα του για να αποκομίσεις προσωπική άποψη?

Φοβάσαι μην τυχόν παρασυρθείς απο άριστους χειριστές του λόγου και τα χώσεις για κάποιο μηχάνημα??

Σιγά τα ωά!! Όλοι μας τα χώσαμε βάσει κάποιων ερεθισμάτων. Κάτι διαβάσαμε, κάτι ακούσαμε, κάτι ψάξαμε και αγοράσαμε.

Υπάρχει άλλος τρόπος να τα χώσεις σε ένα χόμπι είτε αυτό είναι ψάρεμα είτε χαι - φαι είτε κυάλια παρατήρησης μπορμπότσαλων στην Αφροδίτη?

Τώρα τα σεξιστικά περί μικρής και μεγάλης και τι είπε ο Καββαθάς πριν μισό αιώνα, είναι αλλού παπά ευαγγέλιο και ας κοιτάξει ο καθένας τα προσωπικά του συμπλέγματα απ τη μία, τα υλικά του αγαθά απ την άλλη και ας βγάλει συμπεράσματα για τον εαυτό του.

Προσωπικά τα θεωρώ εντελώς έωλα και επιχειρήματα της π@@τσας.

Αυτό που προσπαθεί να προασπίσει ο καθένας που δεν μετακινείται είναι η ακινησία του.

Η αδυναμία διερεύνησης του καινούργιου και γιατί όχι -άμα του κάνει- η αποδοχή του.

Πολεμάει ενάντια και σαυτούς που πρεσβεύουν το καινούργιο, με πιθανό αποτέλεσμα για τον ίδιο την απώλεια δόξης και οφιτσίων.

Συνήθως τα πράγματα στη ζωή κινούνται για τη δόξα, το χρήμα και το γ@μήσι (σε όποια σειρά γουστάρει ο καθείς τα βάζει)

Αυτά, εντελώς φιλικά!:107:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.618
Re: Απάντηση: Ταμπακιερα!!

Συνήθως τα πράγματα στη ζωή κινούνται για τη δόξα, το χρήμα και το γ@μήσι (σε όποια σειρά γουστάρει ο καθείς τα βάζει)

Τι είπε πάλι το αγόρι! :624:

Y

Yiannis_B

Guest

....Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αγνοια....
.... προτιμώ την ημιμάθεια, αν αυτή αποτελεί έναυσμα αμφισβήτησης στερεοτύπων και κριτικής σκέψης, παρά την ολοκληρωτική άγνοια. :107:

http://iatriko-forum.blogspot.gr/2011/09/blog-post_4107.html

gonis

Luger
Reaction score
12.154

Φίλε μου κάπου έχεις μπερδέψει τα πράγματα.

Ποιά είναι η ταμπακέρα σε ένα θέμα που αναφέρεται σε σύστημα αναπαραγωγής ήχου??

Τί θα πεί νέος σε φόρουμ? Δήλωσε κανείς εδώ μεταπτυχιακό επικοινωνίας μέσα από φορουμ?

Η κοινωνική δικτύωση είναι αυτό που λέει ο όρος. Αν σου αρέσει και φοβάσαι στα 47 σου την εξάρτηση..

Το τι είναι ημιμάθεια και τι άγνοια πάνω σ' ένα θέμα πιστεύω ότι το γνωρίζεις.

Η ανωνυμία του ιντερνετ στο συγκεκριμένο φόρουμ, πόσο πιστεύεις ότι διαφέρει απο την επωνυμία εντύπων ή απο την επωνυμία κάθε πηγής αναφοράς.

Και η αναφορά μου έχει να κάνει στη βάση των χαρακτηρισμών που αναφέρεις: χομπίστας, πονηρός, βλαμμένος κλπ κλπ.

Δηλαδή όποιος βάζει την υπογραφή του στο γραπτό του, σούχει καταθέσει και το βιογραφικό του? τα βίτσια του? τα κονέ του? τι ακριβώς?

Αν διαβάζεις ένα καλογραμμένο κείμενο και γουστάρεις, πρέπει να κοιμηθείς και με το συγγραφέα του για να αποκομίσεις προσωπική άποψη?

Φοβάσαι μην τυχόν παρασυρθείς απο άριστους χειριστές του λόγου και τα χώσεις για κάποιο μηχάνημα??

Σιγά τα ωά!! Όλοι μας τα χώσαμε βάσει κάποιων ερεθισμάτων. Κάτι διαβάσαμε, κάτι ακούσαμε, κάτι ψάξαμε και αγοράσαμε.

Υπάρχει άλλος τρόπος να τα χώσεις σε ένα χόμπι είτε αυτό είναι ψάρεμα είτε χαι - φαι είτε κυάλια παρατήρησης μπορμπότσαλων στην Αφροδίτη?

Τώρα τα σεξιστικά περί μικρής και μεγάλης και τι είπε ο Καββαθάς πριν μισό αιώνα, είναι αλλού παπά ευαγγέλιο και ας κοιτάξει ο καθένας τα προσωπικά του συμπλέγματα απ τη μία, τα υλικά του αγαθά απ την άλλη και ας βγάλει συμπεράσματα για τον εαυτό του.

Προσωπικά τα θεωρώ εντελώς έωλα και επιχειρήματα της π@@τσας.

Αυτό που προσπαθεί να προασπίσει ο καθένας που δεν μετακινείται είναι η ακινησία του.

Η αδυναμία διερεύνησης του καινούργιου και γιατί όχι -άμα του κάνει- η αποδοχή του.

Πολεμάει ενάντια και σαυτούς που πρεσβεύουν το καινούργιο, με πιθανό αποτέλεσμα για τον ίδιο την απώλεια δόξης και οφιτσίων.

Αυτά, εντελώς φιλικά!:107:
Διακρινω θυμο στο γραπτο σου και αναρωτιεμαι γιατι!

Eντελως φιλικα,don't drink and drive.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.059

Εχμ ναι !!!! Θα έλεγα οτι το δεύτερο μέρος του ποστ σου είναι εντελώς out of order.
Ασχετο Ούτως ειπείν .:116:
Πως λες σε κάποιον που δεν γνωρίζεις (η μήπως τον γνωρίζεις και δεν το γνωρίζω?) don"t drink and drive?
Drive what? drink(don"t) what?
Πρέπει να γνωρίζεις σε ποιόν αναφέρεσαι και με τι τρόπο !!! για να είσαι κόσμιος (i think ) , αλλιώς μπάτε σκύλοι αλλέστε και αλεστικά μην δίνετε, θα γίνουμε.

gonis

Luger
Reaction score
12.154

Εχμ ναι !!!! Θα έλεγα οτι το δεύτερο μέρος του ποστ σου είναι εντελώς out of order.
Ασχετο Ούτως ειπείν .:116:
Πως λες σε κάποιον που δεν γνωρίζεις (η μήπως τον γνωρίζεις και δεν το γνωρίζω?) don"t drink and drive?
Drive what? drink(don"t) what?
Πρέπει να γνωρίζεις σε ποιόν αναφέρεσαι και με τι τρόπο !!! για να είσαι κόσμιος (i think ) , αλλιώς μπάτε σκύλοι αλλέστε και αλεστικά μην δίνετε, θα γίνουμε.
Οχι δεν τον γνωριζω και υποθετω ουτε αυτος εμενα.
Για την ταμπακιερα τωρα,εξεφρασα καποιες προσωπικες αποψεις ορμωμενος απο την προβολη του θεματος (σε συνδυασμο με αλλα post που αφορουν τον τιτλο του thread)και εξεθεσα τον εαυτο μου στη διαθεση του forum.Πιστευω χωρις να στοχοποιησω καποιον προσωπικα.
Φαινεται οτι το συγκεκριμενο μελος ενοχληθηκε απο κατι ή απ ολα και απαντησε.
Στην απαντηση του εγω κανω εντελως διαφορετικη αναγνωση απο αυτην των μελων που επικροτησαν με την υπογραφη τους.
Που ειναι το προβλημα;
Τωρα στο σχολιο σου για κοσμιοτητα ισως χρειαστει blind test για να βγει συμπερασμα

Y

Yiannis_B

Guest

Ετυμολογία

ταμπακιέρα < ιταλική tabacchiera

Ουσιαστικό

ταμπακιέρα θηλυκό

μικρή μεταλλική ή δερμάτινη θήκη για τσιγάρα, τσιγαροθήκη

σακουλάκι ή τσιγαροθήκη για την εύχρηστη μεταφορά καπνού

(μεταφορικά) το κυρίως θέμα, το πιο ουσιώδες σε μια συζήτηση

-είπαμε για όλα τα άλλα αλλά για την ταμπακιέρα τίποτε

θήκη για βίδες, καρφιά κλπ, είτε ξεχωριστή είτε ως μέρος εργαλειοθήκης

Γράφεται επίσης

ταμπακέρα

Να σας πω ότι δεν το ήξερα? :116:

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390
Απάντηση: Re: Λίγο mac,λίγο metric,λίγο amarra και Lipinski ....that's it!!!

Off topic από άλλο forum στα ξένα , αλλά έχει την σημασία του

---------------------------------------------------------------------

Hi All,

I just wanted to share with the group how honored and humbled we are to have received 7 GRAMMY Nominations last night! Every album was recorded with the ULN-8!!

Best Surround Sound Album
Rupa-Khandha - Los Angeles Percussion Quartet
Daniel Shores, Surround Mixing and Mastering engineer; Marina and Victor Ledin Surround Producers
Additional Info - Recorded at Skywalker Sound, Robert Gatley assistant engineer

Best Engineered Classical Album
Americana - Modern Mandolin Quartet
Daniel Shores Mixing and Mastering Engineer
Additional Info - Recorded at Skywalker Sound, Dann Thompson - assistant engineer, Marina and Victor Ledin - producers

Classical Producer of the Year
Dan Merceruio

Best Chamber Music - Small Ensemble (3 nominations in this category)
Americana - Modern Mandolin Quartet
Additional Info - Recorded at Skywalker Sound, Daniel Shores mixing and mastering engineer, Dann Thompson - assistant engineer, Marina and Victor Ledin - producers

Mind Meld - Zofo Duet
Additional Info - Recorded at Skywalker Sound, Daniel Shores mixing and mastering engineer, Judy Kirshner - assistant engineer, Marina and Victor Ledin - producers

Rupa-Khandha - Los Angeles Percussion Quartet
Additional Info - Recorded at Skywalker Sound, Daniel Shores mixing and mastering engineer, Robert Gatley - assistant engineer, Marina and Victor Ledin - producers

Best Classical Instrumental Solo
The Complete Harpsichord Works of Rameau - Jory Vinikour
Additional Info - Recorded at Sono Luminus Studios, Daniel Shores mixing and mastering engineer, Dan Merceruio - producer

YEAH METRIC HALO for making such great sounding gear!

All the best,

Dan Shores

Reaction score
8.905

Τώρα φίλε μου Γιώργο που σου έφτιαξα την κάρτα (σόρυ vet :203:)... δεν θα έχεις καμιά δικαιολογία και αναμένουμε φωτογραφίες! :138:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.030
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic