- Reaction score
- 4.731
Για την "κοινότητα" ρε γαμώτο..Γελαω για το σπαταλη χρονου..
Εχουμε σπαταλησει ολοι απιστευτο χρονο..
Για την "κοινότητα" ρε γαμώτο..Γελαω για το σπαταλη χρονου..
Εννοώ ότι το δικό μου πενταρακι και κάτι θα παίξει τις προβληθεισες αηδιες όμως δεν θέλω να τις ακούσω.Να η σπατάλη χρόνου!Γελαω για το σπαταλη χρονου..
Δεν υπάρχει απόλυτη επιστημονική εξήγηση, μόνο απόψεις. Οι όποιες τεχνικές παρατηρήσεις (που δεν διαφωνούμαι απαραίτητα) αν δεν επιβεβαιωθούν και ακουστικά δεν οδηγούν σε σωστά συμπεράσματα (για τον εκάστοτε) χομπίστα.το νήμα έχει εξαντληθεί-υπεραναλυθεί...με πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση...
θα παρακαλούσα να μη σπαταλάτε ''σάλιο'' οι χαιενδάδες με ψεκασμένες γνωμούλες
υπάρχουν 2-3 νήματα ομοϊδεατών σας...που σας έχει επιτραπεί να γράφετε ότι π@παριά θέλετε...από καλώδια...σουβέρ...έως και βαφές τοίχων που προκαλούν διάχυση
μείνετε σε αυτά
σας ευχαριστώ![]()
Ευτυχως που υπαρχει και συντονιστης...το νήμα έχει εξαντληθεί-υπεραναλυθεί...με πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση...
θα παρακαλούσα να μη σπαταλάτε ''σάλιο'' οι χαιενδάδες με ψεκασμένες γνωμούλες
υπάρχουν 2-3 νήματα ομοϊδεατών σας...που σας έχει επιτραπεί να γράφετε ότι π@παριά θέλετε...από καλώδια...σουβέρ...έως και βαφές τοίχων που προκαλούν διάχυση
μείνετε σε αυτά
σας ευχαριστώ![]()
Χωρις να διαφωνω οτι με sub θα ακουγοταν καλυτερα , με την προυποθεση ομως εξωφρενικα ποιοτικων sub και υπερβολικα υψηλων προδιαγραφων ηλεκτρονικων συστηματων ενσωματωσης , αυτο που λες αν ισχυε τοτε εγω ο ιδιος θα τα πετουσα απο το παραθυρο τα ηχεια μου και φυσικα δε θα τα αγοραζα εξαρχης.
Δε ξερω τι νομιζεις αλλα νομιζεις....! Δεν εχεις ιδεα τι λες... Καμια σχεση. Εξαρταται απο το ηχειο πρωτον και απο τον υπολοιπο εξοπλισμο κατα δευτερον. Α και φυσικα απο την αποσταση ακροασης...
Εννοείτε ότι όλον αυτόν τον όγκο που δονείται θα τόν ακούσετε σωστά με τα ταληράκια και καμπίνες φτιαγμένες για το ντιζάιν ρε γαμώτοΕννοώ ότι το δικό μου πενταρακι και κάτι θα παίξει τις προβληθεισες αηδιες όμως δεν θέλω να τις ακούσω.Να η σπατάλη χρόνου!
Είσαι πάντα έτσι ευγενικός?Σιγα μη λειπουν και 10 οκταβες. Μεχρι τα 35 hz δυνατα και καθαρα in room στη θεση ακροασης. Ξερεις εσυ οτι ειναι φτιαγμενες για το ντιζαιν καλυτερα απο τον Andrew Jones... Σταματηστε επιτελους τις βλακειες
Διακρινομαι για την ευγενεια μουΕίσαι πάντα έτσι ευγενικός?
Ενώ Σταύρο το #2.622 είναι ο ορισμός της ευγένειας.Είσαι πάντα έτσι ευγενικός?
Ρε ψεκασμένη γνωμούλα, πάρε τα κουβαδάκια σου κι έλα στη δική μας παραλία, εκεί που μας επιτρέπεται......Δεν υπάρχει απόλυτη επιστημονική εξήγηση, μόνο απόψεις. Οι όποιες τεχνικές παρατηρήσεις (που δεν διαφωνούμαι απαραίτητα) αν δεν επιβεβαιωθούν και ακουστικά δεν οδηγούν σε σωστά συμπεράσματα (για τον εκάστοτε) χομπίστα.
Συνεπώς κρίνεται απαραίτητη και η άλλη άποψη έτσι ώστε να μην υπάρχει μονομερής προσέγγιση.
Μα αν είναι έτσι όπως τα λες τότε γιατί κυκλοφορούν μεγαλύτερα ηχεία?Σιγα μη λειπουν και 10 οκταβες. Μεχρι τα 35 hz δυνατα και καθαρα in room στη θεση ακροασης. Ξερεις εσυ οτι ειναι φτιαγμενες για το ντιζαιν καλυτερα απο τον Andrew Jones... Σταματηστε επιτελους τις βλακειες
Για μεγαλυτερο spl σε χαμηλοτερες παραμορφωσεις για μεγαλυτερους χωρους/αποστασεις ακροασης αλλα και μεγαλυτερη εκταση φυσικα στο μπασο οχι παντα ομως. (Παραδειγμα τα kali in8 εχουν 8 ιντσων driver με ιδια εκταση χαμηλου με τα δικα μου στα -3db anechoic αλλα με υψηλοτερη παραμορφωση απο τα carina σε ολο το φασμα)Μα αν είναι έτσι όπως τα λες τότε γιατί κυκλοφορούν μεγαλύτερα ηχεία?
Δεν μου λείπει τίποτα από τους 29 κύκλους και ανω.Μπορω μάλιστα να παίξω σε υψηλότερες και πιο απαραμορφωτες εντάσεις από μικρα ηχεία δαπεδου με μεγαλύτερα woofers και ίδια τιμή.Ολα αυτά χωρίς να κινδυνεύσει το μεγάφωνο.Εννοείτε ότι όλον αυτόν τον όγκο που δονείται θα τόν ακούσετε σωστά με τα ταληράκια και καμπίνες φτιαγμένες για το ντιζάιν ρε γαμώτο![]()
Δικαίωμά σας να νομίζετε ότι νομίζετε.
Όμως κυρ ΠΑναΗ μου, πώς να καταλάβεις το τεμάχιο αυτό όταν σου λείπουν τρεις οκτάβες?
1. συνεπώς κρίνω εγώ...ότι δεν υπάρχει άλλη άποψη από την στιγμή που διαβάζω μπούρδεςΔεν υπάρχει απόλυτη επιστημονική εξήγηση, μόνο απόψεις. Οι όποιες τεχνικές παρατηρήσεις (που δεν διαφωνούμαι απαραίτητα) αν δεν επιβεβαιωθούν και ακουστικά δεν οδηγούν σε σωστά συμπεράσματα (για τον εκάστοτε) χομπίστα.
Συνεπώς κρίνεται απαραίτητη και η άλλη άποψη έτσι ώστε να μην υπάρχει μονομερής προσέγγιση.
ευτυχώς που το θυμάσαι..Ευτυχως που υπαρχει και συντονιστης...
Για μεγαλυτερο spl σε χαμηλοτερες παραμορφωσεις για μεγαλυτερους χωρους/αποστασεις ακροασης αλλα και μεγαλυτερη εκταση φυσικα στο μπασο οχι παντα ομως. (Παραδειγμα τα kali in8 εχουν 8 ιντσων driver με ιδια εκταση χαμηλου με τα δικα μου στα -3db anechoic αλλα με υψηλοτερη παραμορφωση απο τα carina σε ολο το φασμα)
Αλλο παραδειγμα τα focal chora 806 εχουν μεγαλυτερο driver απο τα carina 6.5 ιντσων και εκταση 58hz στα -3db. Πολυ χειροτερη απο τα carina κατα 12hz.
Αλλα εξαρταται τα μεγαλυτερα... Αμα τα μεγαλυτερα εχουν καμπινες που κουδουνιζουν , drivers που παραμορφωνουν και crossover οτι να ναι με κακη συνοχη των πολλαπλων μοναδων...να τα βρασουμε. Η ποιοτητα παντα παιζει ρολο , εκτος απο το χωρο και τις συνθηκες.
Δεν μου λείπει τίποτα από τους 29 κύκλους και ανω.Μπορω μάλιστα να παίξω σε υψηλότερες και πιο απαραμορφωτες εντάσεις από μικρα ηχεία δαπεδου με μεγαλύτερα woofers και ίδια τιμή.Ολα αυτά χωρίς να κινδυνεύσει το μεγάφωνο.
τα έχω ακούσει όλα . Τι εννοείς ρεαλιστικές . 80dbc αψεγάδιασταΘα σας πρότεινα να ακούσετε τα παρακάτω κομμάτια σε ρεαλιστικές εντάσεις. Εάν δεν ενοχλεί κάτι, τότε όλα καλά
Αυτό άκου και πες μου.Θα σας πρότεινα να ακούσετε τα παρακάτω κομμάτια σε ρεαλιστικές εντάσεις. Εάν δεν ενοχλεί κάτι, τότε όλα καλά
O υπαστυνόμος...Νταχάρης - σε αντιστοιχία με τον πάλαι ποτέ τηλεοπτικό ΄΄Θεοχάρη΄΄.Ευτυχως που υπαρχει και συντονιστης...
Ας υποθέσουμε ότι μας αρέσει ν'ακούμε αυτούσιες τις χαμηλές των δικών μας main ηχείων χωρίς επεξεργαστές , κροσαρίσματα , ισοσταθμίσεις και τα τοιαύτα... Και πάλι θα χρειαζόμασταν αυτόνομα sub εγκατεστημένα κατά τρόπον ώστε να εξουδετέρωναν σε κάποιον βαθμό με την εκπομπή τους συνιστώσες ιδιορρυθμών στο δικό μας δωμάτιο και να μην αλλοίωναν οι τελευταίες τα θεσπέσια - το δίχως άλλο - χαμηλά που θα προτιμούσαμε.Για μεγαλυτερο spl σε χαμηλοτερες παραμορφωσεις για μεγαλυτερους χωρους/αποστασεις ακροασης αλλα και μεγαλυτερη εκταση φυσικα στο μπασο οχι παντα ομως. (Παραδειγμα τα kali in8 εχουν 8 ιντσων driver με ιδια εκταση χαμηλου με τα δικα μου στα -3db anechoic αλλα με υψηλοτερη παραμορφωση απο τα carina σε ολο το φασμα)
Αλλο παραδειγμα τα focal chora 806 εχουν μεγαλυτερο driver απο τα carina 6.5 ιντσων και εκταση 58hz στα -3db. Πολυ χειροτερη απο τα carina κατα 12hz.
Αλλα εξαρταται τα μεγαλυτερα... Αμα τα μεγαλυτερα εχουν καμπινες που κουδουνιζουν , drivers που παραμορφωνουν και crossover οτι να ναι με κακη συνοχη των πολλαπλων μοναδων...να τα βρασουμε. Η ποιοτητα παντα παιζει ρολο , εκτος απο το χωρο και τις συνθηκες.
Στη δική σου περίπτωση μονάχα ως κύκλους... φεγγαριού θα έβγαζε νόημα...Δεν μου λείπει τίποτα από τους 29 κύκλους και ανω.Μπορω μάλιστα να παίξω σε υψηλότερες και πιο απαραμορφωτες εντάσεις από μικρα ηχεία δαπεδου με μεγαλύτερα woofers και ίδια τιμή.Ολα αυτά χωρίς να κινδυνεύσει το μεγάφωνο.