Μας ρωτάτε......

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.237
Για να φύγει το μαύρισμα, υπάρχει λύση? :)
Πόδια δεν ξυριζω είπαμε, δεν είμαι ούτε γυαλιστερός ούτε ντιντίς, ούτε δεξιός... :biggrin:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.100
Και να δηλώσω και για τέταρτη φορά ο ότι ο @n_olympios δεν είναι "ουγκ" γιατί μια παραδρομή της γλώσσας θα μου την χτυπάει 1000 χρόνια
Και λίγα λες. :biggrin:

Τώρα πλάκα πλάκα, αυτά τα πόδια μπορείς να τα φανταστείς με ζαρτιέρες? :roflmao: View attachment 331640
Να μας πει ο @Dimifoot ως πιο ειδικός (στα πόδια σίγουρα, για τις ζαρτιέρες δεν παίρνω θέση).

Reaction score
5.482
Θέλουμε οικογενειακές ιστορίες. Όσοι ξέρετε και δεν μιλάτε, θα σας το κρατάω
Με τον κροκ έχουν παίξει παρέα..... Ήταν σε ένα επεισόδιο με ποδηλατες και τον προπονουσε ο κροκ για να κατέβει σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας....

Reaction score
11.673
Με τον κροκ έχουν παίξει παρέα..... Ήταν σε ένα επεισόδιο με ποδηλατες και τον προπονουσε ο κροκ για να κατέβει σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας....
Στο επεισόδιο με την ποδηλασία παίζουν 2 κοπέλες. Ποιά από τις 2 είναι ο Κρόκος και ποιά εσύ; :roflmao::tongue:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.237
Για να μη λέτε ότι εγώ κάνω άνω κάτω τα νήματα, έχω ένα αισθητικό πρόβλημα, το εξέφρασα και ορίστε η κατάληξη...
:lolsign:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.224
Αυτόν τον έχω σιχαθεί κυριολεκτικά.

View attachment 331577
Εγώ να δεις..... Με το που βγαίνει , πριν καν περάσει δευτερόλεπτο, έχω αλλάξει κανάλι.... Θαυμάζω τον εαυτό στο πόσο γλήγορα βρισκω το τηλεχειριστήριο κλπ....είναι άξιο θαυμασμού..
Επίσης δεν χρησιμοποιούν τρίτους.... Οι ίδιοι οι ..... επιχειρηματίες τρόπος του λέγειν παίζουν ! Και ο κυριουλης με το βαμμένο μαλλί. και αυτός.

Last edited:

Reaction score
16.924

Ο καλύτερος By farrrr ! ! ! !

Αλήθειες έξω από τα δόντια !
Ρωταω λοιπόν…Αυτά που μας ελεγε στο κανάλι του τα εφηρμοζε?

Γιατι πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του - ωραίος θάνατος - στα 72 του?

Μηπως είχε κολλήσει κοβιντ?!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.266
Members
38.438
Νεότερο μέλος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΟΥΚΛΗΣ