28 Οκτωβρίου 2006 #261 B bei_2 Μηνύματα 38 Reaction score 1 καλη τυχη σε ολους και ενα μπραβω σε ολλα τα παιδια ....
28 Οκτωβρίου 2006 #262 S stillinbed Μηνύματα 1 Reaction score 0 Συγχαρητήρια για τον διαγωνισμό! και εγώ μέσα!!!!!
28 Οκτωβρίου 2006 #263 T tempo Μηνύματα 145 Reaction score 1 θέλω δώρο....θέλω δώρο....θέλω δώρο....θέλω δώρο....θέλω δώρο....θέλω δώρο....θέλω δώρο....θέλω δώρο....θέλω δώρο.... ευχαριστώ
θέλω δώρο....θέλω δώρο....θέλω δώρο....θέλω δώρο....θέλω δώρο....θέλω δώρο....θέλω δώρο....θέλω δώρο....θέλω δώρο.... ευχαριστώ
28 Οκτωβρίου 2006 #265 T TheElf Μηνύματα 1 Reaction score 0 Συγχαρητήρια σε όλους όσους αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους, μοιράζοντας μας τις εμπειρίες και την τεχνογνωσία τους. Καλή επιτυχία σε όλους.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους, μοιράζοντας μας τις εμπειρίες και την τεχνογνωσία τους. Καλή επιτυχία σε όλους.
28 Οκτωβρίου 2006 #268 nikosb Μηνύματα 1 Reaction score 0 Θα μπορούσα να πώ πάρα πολλά για το forum αλλά δεν βαριέσαι..., θα την πάρω την τηλεόραση ευχαριστώ πολύ!!!!! :shock:
Θα μπορούσα να πώ πάρα πολλά για το forum αλλά δεν βαριέσαι..., θα την πάρω την τηλεόραση ευχαριστώ πολύ!!!!! :shock:
28 Οκτωβρίου 2006 #271 S sdragou Μηνύματα 7 Reaction score 0 Για εμάς τους νέους στα HI-END αλλά με απαιτητικά αφτάκια, το AVSITE είναι οδηγός. Άντε και εις ανώτερα. Δώσε συγκριτικά threads στον λαό
Για εμάς τους νέους στα HI-END αλλά με απαιτητικά αφτάκια, το AVSITE είναι οδηγός. Άντε και εις ανώτερα. Δώσε συγκριτικά threads στον λαό
28 Οκτωβρίου 2006 #273 P panosfg Μηνύματα 8 Reaction score 0 Μια 37αρα για το ΧΒΟΧ360 ειναι οτι καλυτερο. Παιδια παντα τετοια και συνεχιστε την προσπαθεια σας για σωστη ενημερωση στο χωρο της εικονας και του ηχου.
Μια 37αρα για το ΧΒΟΧ360 ειναι οτι καλυτερο. Παιδια παντα τετοια και συνεχιστε την προσπαθεια σας για σωστη ενημερωση στο χωρο της εικονας και του ηχου.
28 Οκτωβρίου 2006 #274 M maxtreme Μηνύματα 7 Reaction score 0 Τι να πω.. Θα ήθελα μια lcd αλλα οι πιθανοτητεσ μαλλον εξανεμίζονται με τόσες συμμετοχες...
28 Οκτωβρίου 2006 #275 B babilon Μηνύματα 527 Reaction score 0 Και απο εμρνα ενα μεγαλο μπραβο για τη συμμετοχη του AVSite στην εκθεση.
28 Οκτωβρίου 2006 #276 M mefistofelis Μηνύματα 18 Reaction score 0 Αν και δεν ποσταρω συχνα παρακουλουθω το φορουμ και γινεται πολυ καλη δουλεια!Μπραβο σας παιδια!
28 Οκτωβρίου 2006 #277 Κακαλιός Στέργιος Μηνύματα 2.521 Reaction score 1.815 Κόψε πλάκα να μας κάτσει καμιά 37άρα! Έχω να παίξω grand turismo... BROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMM!!!!!!!! :shock:
Κόψε πλάκα να μας κάτσει καμιά 37άρα! Έχω να παίξω grand turismo... BROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMM!!!!!!!! :shock:
28 Οκτωβρίου 2006 #278 R roberto_30 Μηνύματα 3 Reaction score 0 Αυτό που κάνετε είναι εκπληκτικό! Συνεχίστε την καλή δουλειά!! Amoi 37'' true HD?? ουααααάουυυυυυυυυυυυυυυ :shock: :shock: :shock:
Αυτό που κάνετε είναι εκπληκτικό! Συνεχίστε την καλή δουλειά!! Amoi 37'' true HD?? ουααααάουυυυυυυυυυυυυυυ :shock: :shock: :shock:
28 Οκτωβρίου 2006 #279 M mce22 Μηνύματα 1 Reaction score 0 thanx για το site, και την όλη προσπάθεια.. keep it up, και με ακόμα περισσότερους διαγωνισμούς/δώρα!
thanx για το site, και την όλη προσπάθεια.. keep it up, και με ακόμα περισσότερους διαγωνισμούς/δώρα!
28 Οκτωβρίου 2006 #280 G geova Μηνύματα 199 Reaction score 0 Το προβλημα με το avsite ειναι οτι ...οι διαγωνισμοι ειναι ολοι μαιμου... δεν εχω καρδισει ποτε τιποτα ...χαχαχα
Το προβλημα με το avsite ειναι οτι ...οι διαγωνισμοι ειναι ολοι μαιμου... δεν εχω καρδισει ποτε τιποτα ...χαχαχα