Μεγάλος Διαγωνισμός: Τα μέλη του avsite.gr ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!

Status
Not open for further replies.

Reaction score
0
Πραγματικά θα ήθελα αυτή την στιγμή την Amoi.
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Από σήμερα μέχρι και μέχρι την Τρίτη 31/10 στις 22:00 πάρτε μέρος στον Μεγάλο Διαγωνισμό:

Τα μέλη του avsite.gr ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!

Απλά γράψτε στο θέμα αυτό ό,τι θέλετε για το avsite.gr, καλό ή κακό :) και πάρτε μέρος στην μεγάλη κλήρωση με δώρα:

1 ΑΜΟΙ 37'' LCD TV 1080p προσφορά της εταιρίας TELECTRON

1 Revolution X-II για ασύρματη σύνδεση των ηχείων σας προσφορά της εταιρίας ONAR AUDIOVISUAL

Η κλήρωση θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 1 Νοεμβρίου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις εταιρίες για την προσφορά τους στα μέλη του avsite.gr

Reaction score
1
Ούτε εγώ έχω :( (θυμάμαι και προηγούμενες...) αλλά ποτέ δεν ξέρεις (να μετρήσω τις διαστάσεις να δω αν χωράει το έπιπλο την ΑΜΟΙ... :lol:).
:twisted: :twisted: :twisted: χε χε...

Reaction score
0
Να γραψω κι εγω, να μην με πειτε ακαταδεκτο :) . Αν και την τυχη μου, την ξερω ....

Ωραιο το AVSITE , ωραιοι και οι ανθρωποι του, πολυ ωραια και τα μωρα του (κατι προβολεις , κατι τηλεορασεις , κατι μηχανακια κλπ )

Reaction score
0
Μια και το συγκεκριμενο topic δεν το ειχα δει μεχρι τωρα .. , να γραψω κι εγω για να μην λεω οτι δεν προσπαθησα.. Το φορουμ φυσικα ειναι πολυ καλο! :D

bou

Reaction score
0
Προσπαθώντας όπως καταστώ συμμετέχων είς τον προαναφερθέντα διαγωνισμό απέστειλον υμίν δια http://www.pm.com.tr/, ώς εζητήθη, τα προσωπικά μου στοιχεία. Καθότι όμως διατηρώ επιφύλακσιν δια την εί δυνατόν έγκαιρον ύφ υμών λίπσιν των ώς άνω δέον όπως διέλθον άμεσα έκ της εκθέσεως πρός αυτοπρόσωπον υποβολήν των.
Μετά τιμής.
Ο Αιτών.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.810
Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα.

- Δεν έχω λάβει ακόμη τα στοιχεία των παρακάτω και προφανώς δεν ισχύει ακόμη η συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Θα ενημερωθείτε και με pm. Για κάποια user name που είναι όνομα και επώνυμο, κάνω μερικές προφανείς υποθέσεις. Αν υπάρχει κάτι διαφορετικό ενημερώστε με.

achilleas8095
adelias
adynaton
a-g
aimar
alkman
amiga115
andreas
antonis72
aragorn
babilon
Bardian
bei_2
caribou
chrisapo
christos
chrysos
costasx
CRISS
DeepFloyd
delis7
dim.grigoropoulos
DimitrisBak
dmeint
Evagos
ezervoud
fatcat
Fotis1972
fpetros
Georgiou
healler
hsigma
HV
iannos
ilias
ineofot
integrale
jgelam
Jimmy Ts
JINZO
johnakis12
karcin
KHATZIS
kiki
kony
kostis7gr
lakiss51
lntalis
logica1
MARKOSD
mce22
mefistofelis
memis
mickm
milica
natkos8
nektar
nikkon
Nikos_s3
NikosR
parkos
Pink Panther
pinturicchio
propetis
PUMA
saaviv
sakis
sapos
sothoms
Soumaxeridis
spartan2905
spilegou
sstam
stillinbed
subcode
sw1ivr
takeda
TED
tempo
Ten of Spades
teosat
tyler durden
vagelis minos
Vassilis
velkrin
vlass
Z-130
zeys13
Μιχάλης Κορ.
Νίκος Σχ.
Χρυσόστομος Μ.

Reaction score
0
Επειδη καμια φορα δεν ξερεις τι γινεται, να πω και εγω οτι χαρις στο avsite απολαμβανω εικονα που πριν δεν ηξερα οτι υπηρχε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
4
Εγω τελευταια στιγμη δεν αγορασα την AMOI, και το εχω μετανοιωσει.Τωρα ισως μου δοθει η ευκαιρια να την αποκτησω.!!!!!!

Reaction score
0
Δεν μπορούν να συγκριθούν με τίποτα η εμπερίες που προβάλονται σε ένα forum. Αν μπορείς να ξεχωρίζεις δε και την κάποια μικρή "υπεροχή" ενός μηνύματος, τότε είσαι σε θέση να αντλήσεις σημαντικά στοιχεία γιαυτό που ψάχνεις.

Εμένα με βοήθησαν αρκετά πολλά από τα σχόλια.

Μπράβο στα μέλη του AVSite.gr και καλή συνέχεια στην ανταλλαγή απόψεων.

Reaction score
0
Πάνω σε διαδικασία έρευνας αγοράς 37άρας με βρίσκει ο διαγωνισμός... Και με πάει λίγο πίσω μπορώ να πω καθώς τη Δευτέρα κιολας έλεγα να κλείσω την εκλεκτή μου... :mrgreen:

Συγχαρητήρια βεβαίως για την όλη κίνηση και απολαυστικές ξάπλες στο νικητή :D

Reaction score
0
Θα ήθελα να συμμετέχω κ εγώ.
ψάχνομαι για νέα τηλεοραση κ σκεφτομαι τι να επιλέξω μεχρι 32

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last