Μεγάλος Διαγωνισμός: Τα μέλη του avsite.gr ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Πιο πολύ με ''τράβηξε'' σ'αυτό το χώρο ο τρόπος που μεταδίδεται η γνώση παρά η γνώση αυτή καθαυτή. Νά 'στε πάντα καλά και να συνεχίζετε με το ίδιο μεράκι και την ίδια ζέση την προσπάθεια που χαρακτηρίζει αυτή τη διαδικτυακή παρέα.

Υ.Γ. Και για να εξηγούμαστε. Δεν με εντυπωσίασαν τόσο οι γνώσεις, όχι γιατί είμαι ειδικός αλλά γιατί είμαι άσχετος!!!! :D :D

Reaction score
0
Γεια σας παιδιά!!!!

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι άλλη μία Amoi!!!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας χαιρετώ!

Μάκης :D

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.675
NLS said:
επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να διαβάσω 24 σελίδες... οι mods (πχ. εγώ που έχω δηλώσει ότι δεν θέλω και να είμαι), μπορούν να πάρουν μέρος;
Στον διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλοι οι συντονιστές. :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.675
Υπενθυμίζω ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύσει η συμμετοχή ΟΛΩΝ όσων έχουν γράψει στο thread του διαγωνισμοού, είναι να μου στείλουν το ονοματεπώνυμό τους με pm, έτσι ώστε να γίνει πλήρης αντιστοιχία όλων των user name που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Η μη αποστολή pm, θα ισοδυναμεί με την ακύρωση της συμμετοχής του συγκεκριμένου user name από την κλήρωση.

Επίσης (για κάποιους βιαστικούς), το pm από μόνο του δεν αρκεί... :lol:

Reaction score
0
Mόνο μέσα από το Avsite θα μπορούσε να γίνει μια τέτοια κλήρωση! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν καθηκερινά στο forum, δίνουν τις γνώσεις τους και μπορούμε και εμείς να μάθουμε λίγα πράγματα περισσότερα για αυτά που μας ενδιαφέρουν...

Reaction score
0
Kala pou yparxei kai to AVSITE forum gia na antalajoume kamia idea. Eyxomai se olous (alla kyriws ston eauto mou), kali epityxia gia ton diagonismo... (Ante kai ua sas fonajv otan tin sindesw, na doume mazi kamia kali tainia).

Kalimera

Reaction score
0
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ SITE ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΤΟΥ. ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ FORUM. ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΡΑ...!!!???
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Reaction score
50
συγχαρητήρια στο AVsite και στους συντονιστές για την πολλή καλή δουλειά και όρεξη για συνεχώς νέες προσφορές στα μέλη !!!

Κώστας

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.164
Members
38.296
Νεότερο μέλος
dlitsas