Μεγάλος Διαγωνισμός: Τα μέλη του avsite.gr ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!

Status
Not open for further replies.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Για να σας ανοίξω την όρεξη, να σας πω ότι όσοι πέρασαν από την έκθεση αυτές τις μέρες, είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να δούνε πως παίζει η τηλεόραση της κλήρωσης, αλλά να περιεργαστούν την ΙΔΙΑ την τηλεόραση που θα κληρωθεί και ενδεχομένως να μετακομίσει και στο σπίτι τους.

Αυτήν την στιγμή δε, δέχεται την περιποίηση του γενικού μας και ξαναμπαίνει στο όμορφο κουτί της για να περιμένει εκεί τον ευτυχή κάτοχό της. :wink:

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους

Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου τα καλύτερα για το AVSITE. Παρόλο το άκομψο του πρώτου μου post να είναι για τον διαγωνισμό, θα ήθελα και εγώ να είμαι ένας από τους τυχερούς αυτής της κλήρωσης.
Μπορεί να μην συμμετέχω ενεργά στο forum λόγω των λιγοστών μου γνώσεων και της μικρής μου αγοραστικής δύναμης, παρόλα αυτά θα ήθελα να σας πω ότι το παρακολουθώ συνεχώς.

Reaction score
3
Μπορεί να μην συμμετέχω ενεργά στο forum λόγω των λιγοστών μου γνώσεων και της μικρής μου αγοραστικής δύναμης, παρόλα αυτά θα ήθελα να σας πω ότι το παρακολουθώ συνεχώς.
Και να το παρακολουθείς και να συμμετέχεις αγαπητέ jojo. Άλλωστε κανενός η γνώση δεν είναι μεγάλη ή μικρή και ούτε όλοι μας τα ξέρουμε όλα. Το ίδιο ισχύει και για την αγοραστική δύναμη του καθενός.
Σημασία έχει να ενημερώνεσαι και να μαθαίνεις.

Reaction score
0
Στην Εκθεση τρελαθηκα με την ΑΜΟΙ.Συγχαρητηρια για το site και για το Forum.
Εγω που ειμαι καινουργιος δεν πρτεπει να κερδισω για το καλο?

Reaction score
0
Γειά σας, έμαθα για την ύπαρξη του site από την έκθεση. Πολύ αξιόλογη προσπάθεια και νομίζω οτι θα αξιοποιήσω πολλές από τις πληροφορίες που βρίσκονται εδώ. Εχω αρχίσει ήδη το διάβασμα... :shock:
Α, και μια Amoi 37'' για το καλωσόρισμα είναι ότι πρέπει :D

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
- Οι συμμετοχές όπως ήταν αναμενόμενο έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ... 8)

Μέχρι στιγμής λοιπόν έχουν δηλώσει συμμετοχή 321 μέλη, εκ των οποίων έχουν επιβεβαιωθεί οι 249, στέλνοντάς μου με pm τα ονόματά τους. Να τονίσω ότι μόνον όσοι μου στέλνουν με pm τα ονόματά τους μπαίνουν στην κλήρωση. Επίσης να πω ότι το pm από μόνο του δεν αρκεί, πρέπει να γράψει κανείς και στο εν λόγω thread για να ισχύσει η συμμετοχή του.

- Περιμένω ακόμη pm με τα ονόματα των παρακάτω, για να μπούνε κι αυτοί στην κλήρωση.

achilleas8095
adelias
adynaton
a-g
aimar
aleister
alkman
amiga115
amstel
andreas
antonis72
aretoula
babilon
Bardian
bei_2
chrisapo
christos
dmeint
Evagos
fatcat
Fotis1972
fpetros
Georgiou
gfountas
guru
hsigma
HV
iannos
integrale
jgelam
JINZO
kiki
kony
kostabod
kostis7gr
logica1
magualla
maria
MARKOSD
maverick
mefistofelis
memis
mikaits
milica
mix21
nassos2002
nikkon
Nikos_s3
Pink Panther
piperos
propetis
PUMA
saaviv
sakis
sapos
skyros
spartan2905
spilegou
sstam
stillinbed
TED
tempo
Ten of Spades
trueno
vagelis minos
vaggt
veco
vlass
willie
Xristiana
yanniscs
Yannos

Reaction score
620
Νίκος Τσαρουχάς said:
- Περιμένω ακόμη pm με τα ονόματα των παρακάτω, για να μπούνε κι αυτοί στην κλήρωση.
Έστειλα και χθες, έστειλα και σήμερα. Ελπίζω να το έλαβες. :)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
adynaton said:
Νίκος Τσαρουχάς said:
Έστειλα και χθες, έστειλα και σήμερα. Ελπίζω να το έλαβες. :)
got it!

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members