Μεγάλος Διαγωνισμός: Τα μέλη του avsite.gr ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Παρακολουθώ το AVsite πολύ καιρό. Από την....κούνια θα έλεγα!!!
Και ο διαγωνισμός είναι μια καλή ευκαιρία να το σκέφτομαι κάθε μέρα!!!
Κοιτόντας την ΑΜΟΙ στο σαλόνι μας!!! :D

Καλή επιτυχία σε όλους!! :D

Reaction score
0
Αντώνης K. said:
106 ετών κοπέλα τι θα κάνεις την ΑΜΟΙ ? άσε να την πάρει κανένας νεαρός :p

Μα καλά...Δεν ξέρεις ότι μια κυρία δεν την ρωτάνε ποτέ την ηλικία της???? :twisted: :roll: :wink:
Έβαλα χρονολογία γέννησης το 1900 για να είναι απροσδιόριστη η ηλικία μου!!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.......

Υ.Γ. Με αυτή τη λογική, ο admin του AVsite, δεν θα πρέπει καν να σκεφτεί την ΑΜΟΙ αφού η συμμετοχή του στις Σταυροφορίες τον καθιστά......μεγαλούτσικο!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

D

Deleted member 7494

Guest
Πολλά συγχαρητήρια για το site και για το διαγωνισμό που διοργανώνετε. Επίσης, πολλά συγχαρητήρια και σε μένα για το πρωτότυπο μήνυμα...

Reaction score
5
MIMH said:
Αντώνης K. said:
106 ετών κοπέλα τι θα κάνεις την ΑΜΟΙ ? άσε να την πάρει κανένας νεαρός :p

Μα καλά...Δεν ξέρεις ότι μια κυρία δεν την ρωτάνε ποτέ την ηλικία της???? :twisted: :roll: :wink:
Έβαλα χρονολογία γέννησης το 1900 για να είναι απροσδιόριστη η ηλικία μου!!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.......

Υ.Γ. Με αυτή τη λογική, ο admin του AVsite, δεν θα πρέπει καν να σκεφτεί την ΑΜΟΙ αφού η συμμετοχή του στις Σταυροφορίες τον καθιστά......μεγαλούτσικο!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ο admin του site δεν σκέφτεται την amoi, όλο στα πιπίνια είναι ο νους του :wink: Έχασες, πιπίνι θα πάρει την amoi :p

Reaction score
0
Αντώνης K. said:
Ο admin του site δεν σκέφτεται την amoi, όλο στα πιπίνια είναι ο νους του :wink: Έχασες, πιπίνι θα πάρει την amoi :p

Δηλ. αν κερδίσετε εσείς κύριε Αντώνη Κ. την ΑΜΟΙ, τι θα πρέπει να υποθέσουμε????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
MIMH said:
Όχι ρε γμτ, και τόξερα εγώ ότι κάπου τον είχα αναγνωρίσει στα πλατώ του Kingdom of Heaven :mrgreen:

Reaction score
4.825
Λόγω του ότι έχω μείνει ικανοποιημένος από την Amoi δεν θα έλεγα όχι σε μία ακόμη!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.872
Μην ξεχνάτε να μου στέλνετε τα ονόματά σας με pm, αλλιώς οι συμμετοχές σας δεν ισχύουν.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.321
Members
38.299
Νεότερο μέλος
ngk-lighting