Μεγάλος Διαγωνισμός avsite.gr!!!

Reaction score
1
Ωπ είδα τα ευχάριστα νέα ... για εμένα! :119:
Οι υπόλοιποι μπορείτε να σκάσετε απο την ζήλεια σας! :125:
Θέλω να ευχαριστήσω πάνω απο όλα τους γονείς μου, που χωρίς αυτούς δεν θα έφτανα εδώ κτλ κτλ!

Πέρα απο την πλάκα, ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους εμπλέχτηκαν στον διαγωνισμό, πάνω απο όλα το site για την φιλοξενία και δεσμεύομαι να το τιμήσω, και το site και την πλακέτα φυσικά σε σωστό και εμφανές σημείο!

Να είστε όλοι καλά!

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Μεγάλος Διαγωνισμός avsite.gr!!!

Σκάσαμε, σκάσαμε ...
Έχω μια ιδέα τώρα που δεν κέρδισες μπορείς να ζητήσεις από τον κ. Νίκο μεγάαααλο δώρο για τα Χριστούγεννα. .έτσι θα ξεχαστείς:126:

:101: Δεν κερδίσαμε έ? Δεν πειράζει θα κερδίζουμε αλλού φαίνεται :138:

Συγχαρητήρια στους νικητές!!!:107:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Μεγάλος Διαγωνισμός avsite.gr!!!

Έχω μια ιδέα τώρα που δεν κέρδισες μπορείς να ζητήσεις από τον κ. Νίκο μεγάαααλο δώρο για τα Χριστούγεννα. .έτσι θα ξεχαστείς
Ζήτησα, ζήτησα ...

:101: Δεν κερδίσαμε έ? Δεν πειράζει θα κερδίζουμε αλλού φαίνεται :138:
Ναι, θα κερδίσουμε το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο

Άντε, τώρα που μου πέρασε ... συγχαρητήρια στους νικητές!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Μεγάλος Διαγωνισμός avsite.gr!!!

καποια στιγμη θα σου ανεβασω μια φωτο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σε ποιον ή σε ποια (πορτα)?

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους !!Μήπως υπάρχει κανένα νέο για την παράδοση της πλακέτας??

Reaction score
0

Παρακαλώ τους υπευθύνους να μας δώσουν νεότερα στοιχεία για την παράδοση της πλακέτας..Δεν έχω λάβει καμία απάντηση εδώ και καιρό.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δικό μου λάθος που δεν το έχω δημοσιεύσει ακόμα...

Παρακαλώ από τους νικητές να μου στείλουν pm με την διεύθυνσή τους. Και οι 2 πρώτοι αναπληρωματικοί...

Θα στείλω τις πλακέτες με απλό ταχυδρομείο.

Reaction score
0

Θα παρακαλούσα πολύ τους υπεύθυνους να μας ενημερώσουν για το εάν έχει σταλεί η πλακέτα .2 μήνες έχουν περάσει από το παραπάνω μύνημα,3 από το τέλος του διαγωνισμού.Εάν έχει σταλεί και το έχουν παραλάβει οι υπόλοιποι νικητές και όχι εγω θα σας παρακαλούσα να μου στείλετε σε pm τον κωδικό αποστολής για να το ψάξω στο ελτά της περιοχής μου.Είναι απαράδεκτο κάθε μήνα να ρωτάω για την αποστολή,έπρεπε να φροντίζατε για την ομαλή αποστολή του δέματος δίνοντας πληροφορίες για την ημερομηνία αποστολής και τον κωδικό αποστολής στα μέλη.Αναμένω μία τελική απάντηση

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Μεγάλος Διαγωνισμός avsite.gr!!!

Θα παρακαλούσα πολύ τους υπεύθυνους να μας ενημερώσουν για το εάν έχει σταλεί η πλακέτα .2 μήνες έχουν περάσει από το παραπάνω μύνημα,3 από το τέλος του διαγωνισμού.Εάν έχει σταλεί και το έχουν παραλάβει οι υπόλοιποι νικητές και όχι εγω θα σας παρακαλούσα να μου στείλετε σε pm τον κωδικό αποστολής για να το ψάξω στο ελτά της περιοχής μου.Είναι απαράδεκτο κάθε μήνα να ρωτάω για την αποστολή,έπρεπε να φροντίζατε για την ομαλή αποστολή του δέματος δίνοντας πληροφορίες για την ημερομηνία αποστολής και τον κωδικό αποστολής στα μέλη.Αναμένω μία τελική απάντηση
Είναι δικό μου το λάθος και το βρήκα χθες μετά από ερώτηση που δέχτηκα.

Θα τα έχω όλα την Δευτέρα στο γραφείο. Θα τα ξαναστείλω με courier αυτή την φορά την Τετάρτη...

Με courier θα είναι σε 2 μέρες.

Το πρόβλημα ήταν ότι ενώ τα έστειλα συστημένα, τα έστειλα ως φάκελο και όχι ως δέμα... Επειδή δεν είχα τηλέφωνο στην αποστολή... με περίμεναν στο ταχυδρομείο!!! :111:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.710

Καλά μην το κάνουμε και θέμα τώρα. Νομίζω πως το home theater-cinema του καθενός μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς την ειδική πλακέτα.Τουλάχιστον το δικό μου μπορεί και ας είναι και σφραγισμένο που λέει ο Αργύρης.Μην τρλαθούμε κιόλας.
David_13 μην κάνεις έτσι δεν έγινε και τίποτα.
Τα λάθη είναι ανθρώπινα.

Reaction score
0

David_13 μην κάνεις έτσι δεν έγινε και τίποτα.
Τα λάθη είναι ανθρώπινα.
Στον τροπο ενημέρωσης αναφέρθηκα ιδιαίτερα και για το ότι για να λάβω μία απάντηση έπρεπε να γράψω δημοσίως το μύνημα περιμένωντας αρκετό καιρό.

Reaction score
1
Σκαλιζω παλι λιγο το θεμα μιας και ουτε με courrier εχω παραλαβει μεχρι σημερα.Ξερουμε κατι,εχουν σταλει η τσαμπα εχουμε τη γυναικα και περιμενει courrier απο μερα σε μερα:143:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.668
Members
38.359
Νεότερο μέλος
Γιαννα