- Reaction score
- 79.985
εγώ με 5260 ξεκίνησα...άλλοι με στεφανώσανε...Απο αυτό και μόνο πρέπει να σου αφαιρεθεί το 666.
τι δουλειά έχω εγώ με τέτοια σατανικά?
Άγιος άνθρωπος!
εγώ με 5260 ξεκίνησα...άλλοι με στεφανώσανε...Απο αυτό και μόνο πρέπει να σου αφαιρεθεί το 666.
1/3 τώρα ανεβάζω 1/6με τι smoothing ειναι ;
ναι και τα έκανα small και στους 80βαλε μια και το LFE
και μια τα LR large (ετσι δεν τα εβγαλε;; )
80τι λες βρε !!!!!
δεν μου λες...το LFE ειναι στα 80hz η 120hz ;
σόρρυ..αλλά όταν κροσάρεις τα ηχεία στα 70-80-90 το sub δεν πρέπει να το βάλεις αντίστοιχα να αναλάβει τα από εκεί και κάτω?Mε LFE στα 80 εβλεπες ταινιες? τωρα που θα το ρυθμισεις ετσι θα μας λες οτι τη μεγαλη διαφορα την εκανε ο ενισχυτης
Κωστή μας πήρε ο ύπνος...αύριο θα έχω τα υπόλοιπαγιατι ;
δεν θελεις την πληροφορια ολη του .1
βαλε το LFE 120hz και μετρα αλλη μια να το δω
οπως τα βλεπω αν ασχοληθεις θα εισαι οκ
τα LR με large να βαλεις να δουμε
και εκτός αυτού πάνω από τους 80 δεν υπάρχει κίνδυνος να ακούς διαλόγους από το sub..?Mε LFE στα 80 εβλεπες ταινιες? τωρα που θα το ρυθμισεις ετσι θα μας λες οτι τη μεγαλη διαφορα την εκανε ο ενισχυτης
Mα καλά, είναι remotes αυτά για έτος 2018?όπως διαφορές έχουν και στο ριμόουτ..πιο πλούσιο του 7012
View attachment 88890
βρε συ...το LFE ειναι το .1 ειναι η πληροφορια του sub που περιεχει η ταινια και εσυ την κοβεις...!!!!σόρρυ..αλλά όταν κροσάρεις τα ηχεία στα 70-80-90 το sub δεν πρέπει να το βάλεις αντίστοιχα να αναλάβει τα από εκεί και κάτω?
[DOUBLEPOST=1517437061][/DOUBLEPOST]
Κωστή μας πήρε ο ύπνος...αύριο θα έχω τα υπόλοιπα
Υ.Γ. Παρατήρηση...με επιλογή eco ο μάραντζ έχει ανεβάσει πυρετό!...
απαράδεκτο εφόσον έχω τελικούς παντού
εκτόε και αν μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση
Ποιανου ενισχυτη λες? Αν εννοεις τον crown να μην τον κροσσαρεις απο εκει(giati etsi file to lfe to pidises) ...ολες τις ρυθμισεις απο τον av...ναι και τα έκανα small και στους 80
[DOUBLEPOST=1517430258][/DOUBLEPOST]sub σκετο 1/6
View attachment 88902
[DOUBLEPOST=1517430389][/DOUBLEPOST]στο μεταξύ μια μακακία του ενισχυτή...δεν σου αφήνει κρος στο sub κάτω από 80