stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.425
Μπορεί να τα φέρει απο Σαλλόνικα μεριά αλλά οχι για σένα.φερ'τα εσύ από το Αμέρικα...και θα τα βάλω![]()

Μπορεί να τα φέρει απο Σαλλόνικα μεριά αλλά οχι για σένα.φερ'τα εσύ από το Αμέρικα...και θα τα βάλω![]()
ναι...δεν γίνεται διαφορετικά
πήρα το ένα 8320 που λειτουργεί..
να το δω ως κεντρικό...το υπολόγισα λάθος ξαπλωμένο...κρύβει λίγο και είναι σπαστικό...
λίγο να πέσεις ξάπλαχαλάει το πλάνο
+ το θετικό είναι ότι θα έχω ενδιάμεσο χώρο γύρω από τα ηχεία για τριτμεντ
οπότε περιμένω και εκεί συμβουλές μπας και ρίξουμε το rt60
[DOUBLEPOST=1549720501][/DOUBLEPOST]
το βάθος είναι 25cm
χωράν και 8320 και 8340
![]()
Ποιός διαβάζει Austen καλέ Χάρη; Εσύ;![]()
εγω κλεινω μπαλκονοπορτες,ο αλλος να σκαψει τον τοιχο...καλα τα παμε!!σκάψε λίγο τον τοίχο![]()
αχ δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ θα το θελα....ριξτα ολα και βαλε οθοναρα να τελειωνεις! πατα ποδι! δειξε ποιος ειναι ο αντρας!![]()
Είστε "ανήλικοι" ακόμα. Ρίχτε το σπίτι κάτω σαν εμένα και μετά θα "ενηλικιωθείτε"!εγω κλεινω μπαλκονοπορτες,ο αλλος να σκαψει τον τοιχο...καλα τα παμε!!![]()
Λίγο σκάβεις τοίχο, δηλαδή λίγο σοβά θα ξυσεις, και θα χωρέσουν μια χαρά.ΦΤΟΥ!!
άκυρο τα 8340
για λίγο θα προεξέχουν...![]()
σιριουσλι τώρα?Λίγο σκάβεις τοίχο, δηλαδή λίγο σοβά θα ξυσεις, και θα χωρέσουν μια χαρά.
Κάντο.
νοικοκύρη μου εσύ
..ίσα ίσα...Οπως τις ταινιες στα κρυφα οταν λειπει η κυρα ξυσιμο, και μετα Rita Hayworth ξερεις οπως την ταινια με την αποδραση με τον πιασαρικο τιτλο![]()
αν το συνεχίσουμε έτσι....Θα έλεγα να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά για μετακόμιση.![]()
για 8320?Συγνωμη φιλος , στα 2 μετρα πλατος θα χωσεις lcr τριαδα; γιατι αποτι βλεπω ξυσιμο δε θες μονο πλατη![]()
πόση διαφορά θα έχει αν τα μετακινήσω 25-30cm με τόσες μοίρες διασπορά?Θα μπλεξουν τα μπουτακια τους οι διασπορες
Πολυ κοντα στα 2 μετρα να χωσεις 3 ηχεια ...οτι θες κανεις βεβαια αλλα λεμε ...
Παιζει βεβαια σεναριο να κανεις καταλληψη στα lr καποια πλαινα ραφια ελπιζοντας η ισοσταθμιση να σου φερει την τριαδα μιας και το ενα το κεντρικο δηλ θα φαει ενα ψιλοφιμωμα απο την οθονη....δοκιμαζεις και βλεπεις...