Μετρήσεις ικανότητας αναπαραγωγής.

Reaction score
6
Η συγκεκριμένη, μέσω ίντερνετ, γύρω στα 110 με 120. Τουλάχιστον τόσο κόστιζε μέχρι πριν από μερικά χρόνια.
Δεν γνωρίζω αν είναι πλέον διαθέσιμη.
Εχω την εντυπωση οτι κανετε καποιο λαθος. Η τιμη της συγκεκριμενης DPA 4006 ειναι 1900 δολαρια.

Δειτε εδω : http://www.proaudiosolutions.com/product-p/dpa4006.htm

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.161
Αυτό είναι ένα μικρόφωνο ολόκληρο.
Εγώ αναφέρθηκα στη κάψα, και μόνο, της Mitey Mike που είναι σχεδιασμένη από τον Joe Dappolito και κάνει εξαιρετική δουλειά.

Reaction score
6
Αυτό είναι ένα μικρόφωνο ολόκληρο.
Εγώ αναφέρθηκα στη κάψα, και μόνο, της Mitey Mike που είναι σχεδιασμένη από τον Joe Dappolito και κάνει εξαιρετική δουλειά.
Πως θα δουλεψει μια καψα μονη της εαν δεν περιεχετε σε ενα μικροφωνο, ιδιαιτερα αν προκειται για τροφοδοτουμενη.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Μετρήσεις ικανότητας αναπαραγωγής.

Ένα παράδειγμα ; :136:
Δεν υπάρχει παράδειγμα. Είναι πολύ πιο απλωτό το θέμα. :126:

Ευχαριστώ Πέτρο, θα το διαβάσω. :403:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Μετρήσεις ικανότητας αναπαραγωγής.

Ωραία, το stereophile.com χρησιμοποιεί το B&K 4006, μόνο που στη σελίδα της εταιρίας δεν το βρίσκω. :433:
Το δε speakerbuilder.net το Mitey Mike 2, που επίσης δεν βρίσκω ...

Reaction score
4

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.161
Στο ερώτημα αν οι μετρήσεις ανταποκρίνονται σε αυτό που ακούμε, προσπάθησε να δώσει απαντήσεις ο Menno van der Veen σε μια σειρά άρθρων του.

Ο τίτλος τους ήταν <<Do we measure what we hear? and Do we hear what we measure?>> ή στα Ελληνικά <<Μετράμε αυτό που ακούμε? και Ακούμε αυτό που μετράμε?>>

Πιστεύω ότι έχουν αρκετό ενδιαφέρον και αν κάποιος θέλει να ψάξει να τα βρει ας δώσει και τα σχετικά links.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.226
Members
38.309
Νεότερο μέλος
ChristosDi