- Reaction score
- 23.559
Εγω να πω την αλήθεκα μπήκα να δώ και περίμενα να έχει φωτό απο πίτσες ο gkar.όταν φτάσετε στα κοντοσούβλια πείτε μου να μπω να σας πω![]()
Εγω να πω την αλήθεκα μπήκα να δώ και περίμενα να έχει φωτό απο πίτσες ο gkar.όταν φτάσετε στα κοντοσούβλια πείτε μου να μπω να σας πω![]()
Ενα θα είναι αυτό , θα το βρω στο Spotify και θα το μεταφέρω σε CD
Klapton kai ta @@ moy klap klap ton ..... όξω ρεη
Ακριβώς αυτό που απέδειξε και ο Ethan με τον null tester και έχεις τον παππού απο τη PS Audio να λέει ότι δεν είναι ακριβώς σωστή η μεθοδολογία. Μπορείς αν θέλεις να ηχογραφήσεις και ένα τραγούδι με κάθε καλώδιο ξεχωριστά, να αντιστρέψεις το ένα προς το δεύτερο και να βγάλεις τη διαφορά. Εκεί να δεις γλέντια.Αν το έκανα δεν θα με πιστεύατε
Να φανταστείς , ότι υπάρχουν ακάμα audiophiles που πιστεύουν ότι ακούνε διαφορες σε τέτοιου είδους καλώδια , όχι βεβαία σε ΑΒΧ comparison γιατί τότε γίνονται ρόμπα.
Καταλαβαίνω τους επαγελματίες του χώρου , ένα τίμιο επάγγελμα είναι και αυτό. Καταλαβαίνω επίσης και τα παραγαλάκια τους![]()
Δημοτικό αλλιώς θα σε πάρει και θα σε σηκώσει ο Κος Χρήστος. @christos77σκέφτομαι να ηχογραφήσω ένα μουσικό track από το CD Unplugged του Eric Clapton , σας αρέσει ως κομμάτι αναφοράς, ή να βάλω στo player ένα δημοτικό ;
Το έχω κάνει παλαιότερα αυτό που περιγράφεις, αλλα συγρίνοντας MP3 (lossy) με WAN (lossless) .Ακριβώς αυτό που απέδειξε και ο Ethan με τον null tester και έχεις τον παππού απο τη PS Audio να λέει ότι δεν είναι ακριβώς σωστή η μεθοδολογία. Μπορείς αν θέλεις να ηχογραφήσεις και ένα τραγούδι με κάθε καλώδιο ξεχωριστά, να αντιστρέψεις το ένα προς το δεύτερο και να βγάλεις τη διαφορά. Εκεί να δεις γλέντια.
Μετράει power loss το νουλ τεστ του Ουίνερ ;Το έχω κάνει παλαιότερα αυτό που περιγράφεις, αλλα συγρίνοντας MP3 (lossy) με WAN (lossless) .
Μπορούσες με πολυ δυνατά την ένταση του ενισχυτή να ακούς μόνο τις διαφορές.
Επίσης σύγκριση με null testing μεταξύ flac 24-bit/ 96KHz και WAV 16-bit/ 44.1 KHz
θα μου προτείνεις κάτι που έχεις ως αναφορά σου, για να μην προσπαθούμε να αντλήσουμε πληροφορία μέσα από τη λάσπη της κολάσεως ;Δημοτικό αλλιώς θα σε πάρει και θα σε σηκώσει ο Κος Χρήστος. @christos77
Αυτός ο Ερικ Κλάπτον (μιας και σας αρέσει να προχωράτε συχνά στη αποκαθήλωση των αυθεντιών, και καλά κάνετε σε ένα βαθμό εάν και θέλει προσοχή ποιός το κάνει) πως σας αρέσει ; Όλο τεχνικη αρτιότητα και μηδέν ψυχή και μόνο sterility. Κρίμα για τα blues δηλαδή, όχι τίποτε άλλο. Πήγε χαμένη μια σημαντική ευκαιρία για τα blues και την προσφορά που θα μπορούσε να έχει στο να εκπαιδεύσει τις μάζες στα blues και να κάνει το είδος τότε, γερό και ουσιαστικότερο come back.
Ο Ερικ Κλάπτον που λες είναι πολυ κατάλληλος για να "κρίνεις" και audio people στο τι θα αποζητούσαν απο την μουσική (και αναπαραγωγή της) γενικότερα. Είναι "δείκτης" .
![]()
Εγώ ψάχνω παρθένα ακόμα. Ότι βρήκα είναι κάτω από 13 δεν μας κάνειθα μου προτείνεις κάτι που έχεις ως αναφορά σου, για να μην προσπαθούμε να αντλήσουμε πληροφορία μέσα από τη λάσπη της κολάσεως ;
Θέλω να τα έχω καλά με τους διαβολεμένους , αλλά μέχρι ενός σημείου
13 € εννοείς ;Εγώ ψάχνω παρθένα ακόμα. Ότι βρήκα είναι κάτω από 13 δεν μας κάνει