Most visitors online was 4039 , on 10 Oct 2025
Ως ένα βαθμό, βεβαίως τα καλώδια μπορούν να λειτουργήσουν και ως equalisers , είτε αυτό το επιδιώκουμε είτε μας προκύπτει λόγω των ακραίων χαρακτηριστικών των καλωδίων που διασυνδέουν τις συσκευές ήχου.Αντιλαμβανεσαι βεβαια οτι οι μετρησεις σου, τις οποιες δεν εχω λογο να αμφισβητω,
συν τοις αλλοις καταρριπτουν πανηγυρικα και εκεινη την περιφημη θεωρια
οτι τα διαφορετικα καλωδια λειτουργουν ως equalizer..
Η γνώμη σου, κατά την κρίση μου και κατά την κρίση των περισσοτέρων, είναι τελείως λανθασμένη.Κατά τη γνώμη μου τις διαφορές τις ακούνε όσοι έχουν καλώδια που δεν ταιριάζουν με την πηγή και τον ενισχυτή τους και όσοι αγοράζουν ειδικά καλωδια με πειραγμένες τεχνικές προδιαγραφές ώστε να τονίζουν ή να υποβαθμίζουν επιλεγμένες συχνοτικές περιοχές.
......................................
Ο πλανήτης θα συνεχίζει να αγοράζει ειδικά καλωδια και ακόμα περισσότερο τα πολύ ακριβά.
Once a stupid will always be a stupid
Δεν πρέπει να τα ακούμε όλα μαζί τα μουσικά δείγματα.Είναι με διαφορά κάποιων msec το ένα από το άλλο.

Τα δείγματα τα έχουν κατεβάσει ήδη 25 άτομα. Τελικά μας διαβάζουν πολλοί αλλά δεν συμμετέχουν, ούτε είναι όλοι robotsΆλλος όμως να γράψει εντυπώσεις;

ο ένας είναι σίγουρα ο VDH....Τα δείγματα τα έχουν κατεβάσει ήδη 25 άτομα. Τελικά μας διαβάζουν πολλοί αλλά δεν συμμετέχουν, ούτε είναι όλοι robots![]()

Είναι δυνατόν να περιμένεις να εντοπιστεί το XLO Signature, υπό αυτές τις συνθήκες ακρόασης??? Τι να πω???Τα δείγματα τα έχουν κατεβάσει ήδη 25 άτομα. Τελικά μας διαβάζουν πολλοί αλλά δεν συμμετέχουν, ούτε είναι όλοι robots
Ελπίζω να βρουν το χρόνο το ερχόμενο ΣΚ, τουλάχιστον να τα ακούσουν.
Δύσκολο να αποφασίσει κάποιος να γράψει δημόσια τις εντυπώσεις του, για πολλούς λόγους.
θα τα ακούσουν με τα δικά τους καλώδια , άρα το σήμα θα έχει περάσει από δύο καλωδια , ένα δικό μου και ένα δικό τους.
Στατιστικά έχετε 25% πιθανότητες να εντοπίσετε το καλωδιο της XLO Signature. Tα άλλα τρία καλώδια της δοκιμής δεν θα σας πω ποτέ ποια ήταν
Οποιος εντοπίσει το XLO ας μου στείλει pm . Δεν θα δημοσιευτεί το nickname του
Δεν έχεις ιδέα, δηλαδή δεν έχεις καταλάβει υπό ποίες συνθήκες έγινε η δοκιμή.Είναι δυνατόν να περιμένεις να εντοπιστεί το XLO Signature, υπό αυτές τις συνθήκες ακρόασης??? Τι να πω???
Να έρθω σπίτι σου, αν θέλεις, να στο εντοπίσω αμέσως.![]()
![]()