Μηχανήματα για οφθαλμόλουτρο

Reaction score
1.815
Τώρα μ' έφτιαξες!
Το συγκεκριμένο κασσετόφωνο της Marantz 5220 είναι ένα άκρως συλλεκτικό μηχάνημα που το ψάχνω μανιωδώς. Θεωρείται μια από τις καλύτερες κατασκευές ever που έχει βγει από consumer εταιρία, ιδιαίτερα στο μηχανικό κομμάτι της υλοποίησης.
Κατόπιν ακολούθησαν η Nakamichi και η Teac αλλά το συγκεκριμένο είναι ακόμη και σήμερα σπουδή για την αξιοπιστία του, την κατασκευή και τον ήχο του.

Στην Ελλάδα δεν πρέπει να υπάρχουν πολλά (ίσως ένα δύο - ζήτημα είναι).
Ο ήχος του θεωρείται ακόμη και σήμερα αξεπέραστος στην τεχνολογία των κασσετοφώνων ανεξαρτήτου τιμής!
Ένα must κομμάτι για συλλέκτες ιδιαίτερα όταν είναι στην κατάσταση του video - near mint.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.903
Τα πρώτα μου βήματα στο Hi Fi... Γύρω στα 19 με αυτό το Πικάπ, αλλά και ραδιο ενισχυτή, Ηχεία, Κασετόφωνο, όλα της Pioneer (Αξαρλής στην Ακαδημίας)..
Pioneer12D_101908_0314.jpg

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.903
Τώρα μ' έφτιαξες!
Το συγκεκριμένο κασσετόφωνο της Marantz 5220 είναι ένα άκρως συλλεκτικό μηχάνημα που το ψάχνω μανιωδώς. Θεωρείται μια από τις καλύτερες κατασκευές ever που έχει βγει από consumer εταιρία, ιδιαίτερα στο μηχανικό κομμάτι της υλοποίησης.
Κατόπιν ακολούθησαν η Nakamichi και η Teac αλλά το συγκεκριμένο είναι ακόμη και σήμερα σπουδή για την αξιοπιστία του, την κατασκευή και τον ήχο του.

Ο ήχος του θεωρείται ακόμη και σήμερα αξεπέραστος στην τεχνολογία των κασσετοφώνων ανεξαρτήτου τιμής!
Ένα must κομμάτι για συλλέκτες ιδιαίτερα όταν είναι στην κατάσταση του video - near mint.
Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά η marantz πάντα με μαγνήτιζε και με μαγνητίζει ως προς την εμφάνιση!

1.jpg

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.903
Yamaha-CA-710-1170x600.jpg
Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στην Yamaha που κρατάει τόσα χρόνια το κλασικό της ντιζάιν....
yamaha-a-s2100-cd-s2100-1.jpg

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.227
.... γκουχ..γκουχ... αρεσκομαι στη γυμνη..(νεκρο) κεφαλη ... Ολλανδέζα..

...σεταρισμενη σε ενα...μμμ... michell gyrodec..μιας κ αναφερθηκε ... project studie ειναι το (δευτερο) αγαπημενο μου...

.Στα ενισχυτικά.. θα κινηθω ..σε μινιμάλ πλαισιο.. ολ ταιμ φειβορίτ..απο Αγγλία...
Mf a5

...ή πιο βαθια ... naim τυχαια :

..για να καταλήξουν σε κατι εξτραβαγκάντ...

Τι καμπύλες ...τι γραμμες... κουκλιά!! ερωτευσιμα με την πρωτη ματια...αβανγκάρντ...
Ονειρο... ευσεβής ποθος κ τα ρεστα : D

Reaction score
446

Reaction score
189
Τώρα μ' έφτιαξες!

Αν όντως Σταμάτη υπάρχουν 1-2 (εγώ νομίζω είναι περισσότερα), χαίρομαι που είμαι κάτοχος ενός εξ αυτών, μαζί με αρκετά άλλα κασετόφωνα από αυτά που συζητιούνται στο νήμα. Στη διάθεσή του αν κάποιος θέλει να δει κάτι από κοντά!

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.660
Aυτή η καημένη η Infinity...
Με τα ηχεια της τα 155 sm που κατεδαφιζαν τοιχους!!!
maxresdefault.jpg

[DOUBLEPOST=1493897780][/DOUBLEPOST]
Πιθανολογώ να λέει ο Vakis για κάποιο μοντέλο της σειράς SM σαν αυτό.

View attachment 73975

Με 40-50 βατάκια , είχε όλη η γειτονιά πάρτυ μαζί σου.
Αυτα τα ηχεια τα ειχα νικολα τα χαρισα σε χειρουργο κολητο μουσικοφιλο επειτα απο 2 χειρουργια αφου με εφτιαξε-εφτιαξε και το τουιτερ σε ενα απο αυτα και του τα χαρισα και πλεον διακοσμουν αλλο σαλονι!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Τechnics sl 1200 mk2
Το μηχανημα που θα επρεπε να διδασκετε στο τμημα μηχανολογιας σε ολα τα πανεπιστημια!
Το ρημάδι είναι σε δική του κατηγορία.
Μια φορά άλλαξα λαμπάκια στο power και βόγκηξα...18 βίδες απο κάτω το κάθε πικάπ.:hunter::hunter:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon