Μηχανήματα για οφθαλμόλουτρο

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.903
View attachment 74100 Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στην Yamaha που κρατάει τόσα χρόνια το κλασικό της ντιζάιν....
View attachment 74099
Προσέξτε όμως το τότε και το τώρα.Ποιότητα στο πλήκτρο ,έντασης. Η μέρα με την νύκτα ... Άμα το ψάξουμε, και αλλού θα εκτιμήσουμε το ''τότε''. Συνδιάζεται φυσικά με το μπάλανσ...

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.903
Αν όντως Σταμάτη υπάρχουν 1-2 (εγώ νομίζω είναι περισσότερα), χαίρομαι που είμαι κάτοχος ενός εξ αυτών, μαζί με αρκετά άλλα κασετόφωνα από αυτά που συζητιούνται στο νήμα. Στη διάθεσή του αν κάποιος θέλει να δει κάτι από κοντά!
Είσαι ''Άρχοντας''.....:drinks:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Το επετειακό ηχείο της JBL για τα 50 χρόνια .

century gold.jpg

Τα χρυσά δεν μ αρέσουν, αλλά τα μεγάφωνα είναι καταπληκτικά.
Νομίζω πως το mid προέρχεται απ την κορυφαία σειρά car audio της JBL .
500 GTI.jpg

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.903
Με χαλαρώνει τα βράδια με μουσικάρες...
Ελπίζω να συνεχίσουν οι αναλογικές εκπομπές...

Αυτό το ΜΗΧΑΝΗΜΑ δεν πρέπει ποτέ να φορά το καπάκι του! Φοβερή κατασκευή....:hi: (Θα έπρεπε να είχαμε πλάι του και την αντίστοιχη πλακέτα ενός av για σύγκριση)!

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.903
Από την Ελλάδα, με πιο πολύ αγάπη!
(Οι Έλληνες την έχουμε μεγαλύτερη από τους Γάλλους...)

Technics SA-1000A
Ο ισχυρότερος consumer ραδιοενισχυτής (2x330 Watts/8ohms)

Technics SL-1000 MKII

Technics 305 MC MK2

Από χθες χαζεύω το akai. Πόσο γούστο, μεράκι, κέφι, γνώσεις πρέπει να είχε ο δημιουργός του! Υπέροχος σχεδιασμός, αρμονία σχεδίου και χρωμάτων!!!!! Υποκλίνομαι!

Reaction score
189
Από χθες χαζεύω το akai. Πόσο γούστο, μεράκι, κέφι, γνώσεις πρέπει να είχε ο δημιουργός του! Υπέροχος σχεδιασμός, αρμονία σχεδίου και χρωμάτων!!!!! Υποκλίνομαι!
Δεν είναι ΑΚΑΙ. Η Technics RS1500 είναι. Μοναδικό κομμάτι

Αυτό το ΜΗΧΑΝΗΜΑ δεν πρέπει ποτέ να φορά το καπάκι του! Φοβερή κατασκευή....:hi: (Θα έπρεπε να είχαμε πλάι του και την αντίστοιχη πλακέτα ενός av για σύγκριση)!
Δεν υπάρχει σύγκριση ούτε στον ήχο. Οποιοδήποτε αναλογικό ραδιόφωνο, ακόμα και το φθηνότερο, παίζει καλύτερα από τα σημερινά "ψηφιακά" πολλαπλάσιας άξίας!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.903
Sankyo, τότε "μαιμού" που κυκλοφορούσε στην στοά Φέξη και τα αγόραζαν αυτοί που δεν μπορούσαν να αγοράσουν επώνυμα προϊόντα. Και όμως σήμερα φαντάζει όμορφο!

Reaction score
189
Sankyo, τότε "μαιμού" που κυκλοφορούσε στην στοά Φέξη και τα αγόραζαν αυτοί που δεν μπορούσαν να αγοράσουν επώνυμα προϊόντα. Και όμως σήμερα φαντάζει όμορφο!
H SANKYO ήταν εταιρεία που προμήθευε όλους τους επώνυμους κατασκευαστές κασετοφώνων (Nakamichi, YAMAHA, ONKYO κλπ) με δικούς της μηχανισμούς και μοτέρ. Έχω 2 τέτοια κασετόφωνα SANKYO STD-2000 (ένα μαύρο και ένα ασημί) και σε πληροφορώ παίζουν καλύτερα από το MARANTZ 5220 που αναφέρθηκε πιο πάνω .
Πολύ καλή και προσιτή εταιρεία στην εποχή της

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.903
Οκ δεν επιμένω. Πάντως κυκλοφορούσε σε μαγαζιά με προσιτά προϊόντα. Ίσως γιαυτό είχα σχηματίσει αυτή την εντύπωση.

Reaction score
659
H SANKYO ήταν εταιρεία που προμήθευε όλους τους επώνυμους κατασκευαστές κασετοφώνων (Nakamichi, YAMAHA, ONKYO κλπ) με δικούς της μηχανισμούς και μοτέρ. Έχω 2 τέτοια κασετόφωνα SANKYO STD-2000 (ένα μαύρο και ένα ασημί) και σε πληροφορώ παίζουν καλύτερα από το MARANTZ 5220 που αναφέρθηκε πιο πάνω .
Πολύ καλή και προσιτή εταιρεία στην εποχή της
Η sankyo πράγματι ήταν κατασκευαστής και όχι μόνο σε audio parts αλλά και σε parts για συστήματα μετρήσεων με πολύ καλή ποιότητα
[DOUBLEPOST=1493983223][/DOUBLEPOST]Tα NEC τα θυμάται κανείς?
0f9c674acb34b6b65810e0fb5dd4818d.jpg

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads