christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.711
υπέροχο oldy....αλλά...πολύ χαμηλά βρε παιδίμ....
Καλά το θυμόμουν...... Κάπου εκεί στο #564......Πάρε ωρέ μπίρομ ένα ασυρύματο πληχτρολόιο...
Yoga κάνουν τα Focal?
Μιαολια πιο πανω - αλλα δε λεω που ακριβως ... ειπαμε πσαχνω 22 ποντους βαση να σηκωνει 40-50 κιλα ...αλλά...πολύ χαμηλά βρε παιδίμ....
τουίτερ-μιντ..βαράνε στην κάλτσα
Ναι αμε , με τσι ρυθμους απου πανε τα οικονομικα μου σε 7 χρονακια δα τη σαξω τη δουλεια ...Πάρε ωρέ μπίρομ ένα ασυρύματο πληχτρολόιο...
Επίσης, την έχεις μικρή (όπως σχιεδόν όλοι οι χαϊεντάδες). Πέτα την και πάρε μια 75άρα...
Τα μαθαινω να καθουντε οπου τα βανωYoga κάνουν τα Focal
Aν δε στο είπα, πυρότουβλα , πάρε τα μεγάλα , και τα βάζεις το ένα πάνω στο άλλο.Μιαολια πιο πανω - αλλα δε λεω που ακριβως ... ειπαμε πσαχνω 22 ποντους βαση να σηκωνει 40-50 κιλα ...
Ε και δε μου βανεις ?θες να σου βάλω link;;
Μικρουλες ειναι , το ηχειο παταει 28 χ 46 εκατοστα. Ευχαριστω παντως.Να, αυτές έχω πάρει κι εγώ αλλά με ύψος 80 πόντους και λίγο πιο ακριβές αλλά ρε γαμώτο είσαι Κρήτη και αυτές είναι βαριές, πώς θα έρθουν εκεί κάτω;;
Δεν ξέρω πόσο χρεώνονται τα μεταφορικά για να σου τις στείλει...
Hfestos, 307, Σετ 2 Βάσεις ηχείων δαπέδου ύψους 20cm.
Hfestos, 307 Βάσεις ηχείου δαπέδου ύψους 20cm.www.k73.gr
Χαμε δε γινεται , με μποδιζουνε στο σφουγγαρισμαΤότε η άλλη λύση που έχεις είναι να τα κατεβάσεις κάτω και να πατάνε πάλι σε πυρότουβλα ώστε το tweeter να κοιτά τα αυτιά σου , και το mid να μην κοιτάει την φαλάκρα σου.
δε πειράζει ωρέ χωριανακη.το μιντ έχει πιο πολύ διασποράΤο θεμα δεν ειν' η βαση, το θεμα ειναι
"Αμα τα τουιτερ σημαδευουνε τ αφτια μου , το μιντ δα σημαδευει τη φαλακρα και φευγα ..""ηντα λεει εδα παε η θεωρια ... ??"
αυτονε το θεμα
αλλα οι ειδικοι κωφευουν
ασχολουντε με τα φαγια και τσι καλημερες που λεει και μια πσυχη ...
τι κοσμος πατερα ...
ω μοντιε ...
(γροικω ιπταμενε, γροικω )
ε αμα ναι 'τσα δα τηνε καμω θελει - 22 ποντους λενε οι γραφες, εγω δα τηνε καμω στσι 20 ...δε πειράζει ωρέ χωριανακη.το μιντ έχει πιο πολύ διασπορά