JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.014
2πόντους στο έτσι ή στο αλλιώς?
ο λόγος "της τούμπας" των θεριών είναι επειδή εκεί πάνω που τα έχεις ηταν πολύ ψηλά το τουίτερ σε σχέση με το ύψος των αυτιών στην θέση ακρόασης;
Επαε που 'φταξε το πραμα , βαλε κι εσυ, ηντα να πω ... ?Να στο βάλω 2 πόντους;
δα τη σαξωμε τη δουλειαΥΓ. Πρόσεξε την αντανάκλαση κάτω, στο πεζούλι. Δε πρέπει να υπάρχει.
Δηλαδή, να μη γίνεται πεζούλι μπροστά από ηχείο. Αν φαίνεται, έστω και 1 πόντο, θέλει απορρόφηση.
Τη τουμπα την εφαγαν γιατιο λόγος "της τούμπας" των θεριών είναι επειδή εκεί πάνω που τα έχεις ηταν πολύ ψηλά το τουίτερ σε σχέση με το ύψος των αυτιών στην θέση ακρόασης;
Τι τραβάμε όλοι μας τελικά με το ρημαδοχόμπιΤη τουμπα την εφαγαν γιατι
- για καποιο χαϊφιντελικο λογο (απου μου διαφευγει εδα) τα γουφερ παιζουνε πιο καλα αμα 'ναι στη μεση του υψους του χωρου
- αυτο που λες
- δε μπορω να γυρισω τουμπα τα μεγαφωνα (πραμα που χρειαζεται καθε μερικα χρονια στα ΜΕΓΑΛΑ μεγαφωνα) ,οποτε γυρισα τουμπα το ηχειο
- τα 'χει ετσα κι ο αλλος - ο παπουλης - γιαντα να μη τα 'χω κι εγω ?
- ειμαι χαϊεντας και αμα εισαι χαϊεντας κανεις παραξενα πραματα γιατι Εσυ κατεχεις ! οι αλλοι απου ρωτουνε (εξαιρουνται οι παροντες) ειναι ασχετοι και τσι ξανοιγεις μ' ενα υφος καλοβολης συγκαταβασης (υποτιμητικα) και εισαι σπουδαιος
Ντοχτορ ? μη μου θωλωνεις τα νερα - μοναδα μετρησης το πουλι ? αφου 'ναι ασταθες πωςνατοπω, τη μια 'χει τα πανω του , την αλλη τα κατω τουΛίγο σήκωμα το θέλει, νομίζω ένα πουλί σήκωμα φτάνει.
Σα μονάδα μέτρησης δεν έχει ασάφειες θέλω να πιστεύω, ε;
Από κει και πέρα, το Τουίτερ στο πεδίο που "βλέπει" δεν πρέπει να έχει εμπόδια ή αντικείμενα, όλα θα είναι δευτερεύουσες πηγές ήχου. Δηλαδή, η πρόσθια μπάφλα του ηχείου πρέπει να προεξέχει όπως το κεφαλάκι.
Dr.Tool way......ο λόγος "της τούμπας" των θεριών είναι επειδή εκεί πάνω που τα έχεις ηταν πολύ ψηλά το τουίτερ σε σχέση με το ύψος των αυτιών στην θέση ακρόασης;
ΟΪ, το βανω απου γουζεσαι που δε σου φθιαχνει ο γιος τσι φωτο και τα λοιπα ... αφου ανεμιζει ετανε ! με τσι ιδιοτροπιες του πατερα δα ασχολειται ?ρε δεν παιζεσαι τελος