Μια ενδιαφέρουσα πρόταση...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Re: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα

1. Ψηφιακή ισοστάθμιση.
2. Οι μύθοι του Audio.
3. Speaker building in a nutshell.
4. PC Audio: Πώς, και γιατί.
5. Μελέτη περίπτωσης: Πρακτική εφαρμογή ηχογράφησης, μίξης, mastering, με συμμετοχή μουσικών.
Περίφημα!
Νομίζω ότι πέντε βασικοί άξονες αρκούν, (μάλλον είναι και πολλοί) για μια ημερίδα. Ίσως να γίνει σε δύο ή τρεις συναντήσεις, εξαρτάται από το επίπεδο στο οποίο θα εμβαθύνεις και φυσικά από τους συμμετέχοντες.

...

Reaction score
761
Re: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα

Κώστα, εγώ θα τολμήσω να προτείνω κάτι πιό εξελιγμένο. Αφου είμαστε σε av forum, και εντάξει καλά τα σεμινάρια, αλλά έχουν εγγενή προβλήματα (δεν μπορώ, δεν είμαι καλά κλπ), γιατί δεν το κάνεις σε dvd, οπτικοακουστικό, να το απολαμβάνει ο καθένας στο pc του ή οπουδήποτε αλλού και οποτεδήποτε; Φυσικα με το ανάλογο αντίτιμο. Και απο καιρού εις καιρόν να ανανεώνεται και να συμπληρώνεται.
Μάλιστα γράψτο σε blu-ray για να είναι και 3σδιάστατο!.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Το θέμα επαναφέρεται καθαρό για κάθε ενδιαφερόμενο.

Επαναλαμβάνω ότι ΚΑΘΕ συμφορουμίτης έχει δικαίωμα να κάνει μια προσπάθεια όπως νομίζει. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Ως AVSite οφείλουμε να του δώσουμε βήμα, όπως κάνουμε καθημερινά με όλο τον κόσμο και ειδικότερα με τους επαγγελματίες.

Προεδρικά ψυχολογικά προβλήματα, κακόπιστα - πικρόχολα σχόλια και άσχετες ερωτήσεις, στο θέμα με τα off topic εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=59683

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Και για να συνεχίζουμε στο θέμα μας, για πότε το βλέπεις Κώστα στο περίπου; Εννοείται ότι θέλω να το παρακολουθήσω.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Η ερώτηση του Γιάννη είναι λογική, αλλά θα ήθελα αν είναι δυνατόν Κώστα, να μην συζητηθούν τιμές σε αυτό το thred και σε αυτήν την κατηγορία. Αν τελικά μετά από αυτήν την εκδήλωση ενδιαφέροντος πραγματοποιηθεί σεμινάριο, βλέπουμε.

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Μια ενδιαφέρουσα πρόταση...

Αν γινει το σεμιναριο,κατα την γνωμη μου , οι αντ/πειες και τα καταστηματα πωλησης συστηματων ηχου θα πρεπει να δειξουν μεγαλο ενδιαφερον.

Reaction score
6
Εάν γίνει Αθήνα, τότε ενδιαφέρει κι εμένα.

Στο κάτω-κάτω και μόνο ως ευκαιρία γνωριμίας να το δει κανείς...

Reaction score
44
μμμ...πολυ δημοκρατια βλεπω οτι επικρατει,μπορω να μαθω γιατι σβυστικε η ερωτηση μου?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.208
Members
38.430
Νεότερο μέλος
mitsosblkadder