- Reaction score
- 22.508
Αγαπητοί μου ωντιοβιντεοσυμπολίτες, όπως ξέρετε, κατά τα τελευταία οκτώ χρόνια έχω γράψει επανειλλημμένως για διάφορα θέματα που σχετίζονται με το audio, και πάντοτε το έκανα αφιλοκερδώς. Όμως, μιας και βλέπω πως εξακολουθούν να υπάρχουν, όχι μόνον ερασιτέχνες, αλλά και επαγγελματίες που έχουν κάποια κενά ως προς το χειρισμό του υλικού τους, αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον, είπα να προτείνω τη διοργάνωση κάποιων σεμιναρίων όπου μπορώ να παρουσιάσω με ολοκληρωμένο τρόπο κάποια πράγματα, αλλ’ επ’ αμοιβή, όχι δωρεάν. Αυτές οι εκδηλώσεις θα μπορούσαν ίσως να γίνουν υπό την αιγίδα του avsite.gr, ή και άλλων σχετικών σάιτ, για λόγους δημοσιότητας, στην Αθήνα, ή και τη Θεσσαλονίκη, ενώ επί τούτου θα μπορούσαν να συνδράμουν και κάποιοι επαγγελματίες με την παροχή κάποιου εξοπλισμού, που ενδεχομένως θα χρειαστεί. Έχω κατά νου τουλάχιστον τρία ενδιαφέροντα θέματα, αλλά δι’ ευνοήτους λόγους, επιτρέψτε μου να μη δημοσιεύσω ακόμη τίποτε σχετικό. Φυσικά, αν υπάρχει ενδιαφέρον, πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε.
Δηλαδής, για να το πω κι αλλιώς να πούμε, ε, έπιασα που έπιασα πόστο γερό κι έτσι, είμαι που είμαι ξεφωνημένο κοθώνι, κσέρω που κσέρω πέντε κσεράδια και δυό οκάδες τύφλα, να μη σας σώζω συνέχεια στο τζαμπέ, να πληρώσετε και το κατιτίς σας ρε παιδί μου, να το εμπεδώσετε καλύτερα. Καταλάβατε; Γι’ αυτό...
Δεν ξέρω, αλλά έλεγα αν και κατά πόσον δηλαδής, λέμε τώρα... Τί λέτε;
Δηλαδής, για να το πω κι αλλιώς να πούμε, ε, έπιασα που έπιασα πόστο γερό κι έτσι, είμαι που είμαι ξεφωνημένο κοθώνι, κσέρω που κσέρω πέντε κσεράδια και δυό οκάδες τύφλα, να μη σας σώζω συνέχεια στο τζαμπέ, να πληρώσετε και το κατιτίς σας ρε παιδί μου, να το εμπεδώσετε καλύτερα. Καταλάβατε; Γι’ αυτό...
Δεν ξέρω, αλλά έλεγα αν και κατά πόσον δηλαδής, λέμε τώρα... Τί λέτε;