Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα (off topic σχόλια)...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα

Αν νομίζεις ότι ο σαρκασμός κι η ειρωνεία είναι έννοιες ταυτόσημες, τότε κι εγώ νομίζω ότι δεν έχει νόημα η συνέχιση αυτής της συζήτησης -που ούτως ή άλλως είναι εκτός θέματος.
Το θεμα δεν ειναι τι νομιζω εγω αγαπητε μου.
Οι δυο εννοιες ειναι ταυτοσημες ετσι κι αλλοιως. Σας εδωσα την ετυμολογια, νομιζω. Αν εχετε καποια αντιρριση να την πητε στον Κο Τεγοπουλο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.518
Re: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα

Επειδή μετά λύπης μου βλέπω πως συμμετέχουν στο θέμα και άτομα του γνωστού ομίλου κομπλεξικών, που είναι από αγράμματα («επροτάθη») έως ανελλήνιστα («ισχυρισμών»), μαζί με τους υποτακτικούς τους, τα γνωστά κλακαδόρικα, θλιβερά, δύσοσμα, μικρόνοα ανθρωπάκια που τους σιγοντάρουν, ας ξαναδιαβάσουν το εναρκτήριο μήνυμα του παρόντος θέματος καμιά διακοσαριά φορές, (κάπου τόσες -υποθέτω- χρειάζεται ένας σκύλος για να φέρνει πίσω το κλαδί). Δεν έγραψα πουθενά ότι προτίθεμαι, έστω και επιδερμικώς, να παρουσιάσω ισχυρισμούς.

Μη νομίσετε δηλαδή πως ενδέχεται να υπάρξει και σεμινάριο του στυλ «τώρα που αλλάξαμε καλώδια, ακούμε έτσι, ενώ πριν αλλάξουμε καλώδια ακούγαμε γιουβέτσι», ή «κοιτάξτε πώς αλλάζει ο ήχος όταν βάζουμε το φις του CD player στην «digital» πρίζα του πολύπριζου». Αν ψάχνετε για σεμινάριο τόσο χαμηλού επιπέδου, δεν είμαι ο άνθρωπός σας. Απευθυνθείτε σε κάποιον αρχάριο εκπαιδευτή σκύλων.

Reaction score
44

αγαπητε και κατα τ'αλλα συμπαθεστατε Κωστα,γι'αυτο υπαρχουν τα φορουμ,για να μεταφερεται η γνωση δωρεαν,για σκεψου καθε εναν απο μας ν'αρχισει να χρεωνει την καθε απαντηση που δινει σε πληροφορια που ζηταται...

Reaction score
8

Αν θελει ο Κος Κογιας ας ριξει μια ματια και στην δικη μου προταση.

Υπαρχει ακομα και αυτη του φιλου musiclistener.

Δεν υπαρχει κανενας λογος Κε Κογια να εκνευριζεσθε με πραγματα τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με το ατομο σας ( σαν προσωπικοτητα και γνωσεις εννοω) και δεν χρειαζετε αυτου του ειδους το υβρεολογιο, διοτι τελικα μπορει να εκληφθει ως κατηγορητηριο προς ολους. Δεν προσπαθω να σας νουθετησω. Θεωρω απλα οτι δεν ταιριαζει στο υψος σας κατι τετοιο. :126:

Φιλικα
Β.Β

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Επειδή μετά λύπης μου βλέπω πως συμμετέχουν στο θέμα και άτομα του γνωστού ομίλου κομπλεξικών, που είναι από αγράμματα («επροτάθη») έως ανελλήνιστα («ισχυρισμών»), μαζί με τους υποτακτικούς τους, τα γνωστά κλακαδόρικα, θλιβερά, δύσοσμα, μικρόνοα ανθρωπάκια που τους σιγοντάρουν, ....
Τώρα το πρόσεξα!!!

Σου εύχομαι Κώστα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
(Νομίζω ότι ήμουν ευγενής μέχρι τώρα... Αν θέλεις όμως, το αλλάζουμε το παραμύθι...)

Reaction score
874

Πρόταση Νο_4...!!!

Να γίνει το σεμινάριο σε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ...
Και μάλιστα να δίδεται και ΠΤΥΧΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ LOWER με τυπωμένη πάνω σε υδατογράφημα μια ΤΟΣΤΙΕΡΑ...

Αν εισακουσθεί η ιδέα μου θα πω στον...μπαμπά μου αμέσως να με γράψει...Ύστερα θα τον πάρω τηλ. και θα του πω...

Μπαμπά !!!...πήρα και γώ το LOWER :142:

Reaction score
2

Εγω θα ελεγα το σεμιναριο να αφορα τροπους καλης συμπεριφορας και τους αποκταμε! Και μαλιστα θα ειναι δωρεαν. Αυτη μας λειπει δυστυχως...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

Ε μα πως να αντιδράσει κάποιος σε τέτοιο άρπαγμα; Τα πράγματα είναι απλά. Όποιος θέλει ασχολείται με τα εν λόγω σεμινάρια, όποιος δεν θέλει δεν ασχολείται και συνεπώς δεν συμμετέχει στο θέμα. Μην κάνετε κι εσείς σκαλουμπακιές ρε παιδιά (Γιάννη και Μάνο αξίζει ρε σεις;).

...

Reaction score
874

Ε μα πως να αντιδράσει κάποιος σε τέτοιο άρπαγμα; Τα πράγματα είναι απλά. Όποιος θέλει ασχολείται με τα εν λόγω σεμινάρια, όποιος δεν θέλει δεν ασχολείται και συνεπώς δεν συμμετέχει στο θέμα. Μην κάνετε κι εσείς σκαλουμπακιές ρε παιδιά (Γιάννη και Μάνο αξίζει ρε σεις;).

...

Όχι Νίκο...Δεν αξίζει...

Originally Posted by Costas Coyias
...........Επειδή μετά λύπης μου βλέπω πως συμμετέχουν στο θέμα και άτομα του γνωστού ομίλου κομπλεξικών, που είναι από αγράμματα («επροτάθη») έως ανελλήνιστα («ισχυρισμών»), μαζί με τους υποτακτικούς τους, τα γνωστά κλακαδόρικα, θλιβερά, δύσοσμα, μικρόνοα ανθρωπάκια που τους σιγοντάρουν....

Κρίμα γιατί μετά από τα λεγόμενα του Ανδρέα έκανα αρκετές προσπάθειες προσέγγισης καθώς και συ διαπίστωσες...Εγράφθην κανονικότατα...Από τον άνθρωπο που μας έχει αμφισβητήσει με άκομψο τρόπο όχι μόνο σαν 'χαιεντάδες' αλλά και γενικά έχει ρίξει βολές για τις επιστημονικές μας γνώσεις, την επαγγελματική μας καταξίωση και ακόμα γι αυτήν την ίδια τη φιλοξενία μας...

Με τον Χρήστο έχουμε διαφωνήσει σε πολλά πράγματα...φυσιολογικό και υγιές...Εδώ όμως έχει 100% δίκιο...
ΔΕΝ μπορεί κάποιος να οργανώνει σεμινάρια ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ μη έχοντας κάποια πιστοποίηση και μάλιστα να χρησιμοποιεί για κράχτη το φόρο που τον στεγάζει για να τα διαφημίσει...Κάποιος που έχει χαρακτηρίσει 'μπουρμάδες' κορυφαίους παγκόσμια reviewers και 'φυλλάδες' κορυφαία του παγκόσμιου χώρου περιοδικά...Δεν ξεχνιούνται αυτά...

Και επειδή πάντα, εκτός από την κριτική που κάνω στα πράγματα μ' αρέσει να προτείνω και λύσεις, αυτό που πρέπει να κάνει ο εν λόγω κύριος είναι...

Να ανοίξει το σπίτι του και να μας προσκαλέσει για μια ακρόαση...Έστω για τα μάτια...Με ότι σύστημα έχει...Έτσι για να σπάσει ο πάγος...Να μας κεράσει ένα τσίπουρο...Πράγμα που όλοι έχουμε κάνει...Και γω και σύ και ο Χρήστος και ο Τσαντουλής και ΟΛΟΙ...

Τα σεμινάρια να τα χ............

Reaction score
2

Ρε Νικο μου δεν βλεπεις ποσο προκλητικος γινεται? Γιατι ποτε στον εν λογο κυριο δεν γινεται ποτε παρατηρηση για τα γραφομενα του? Στην τελικη αλλος εχει δειξει τον αθεραπευτο κομπλεξισμο του. Αλλος δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του και αλλος το παιζει παντογνωστης. Ειναι δυνατον τελικα να ζητα να κανει σεμιναρια επι πληρωμη? Ποιος ειναι και τι ειναι αυτος που θα κανει και σεμιναρια και θελει και χρηματα.Προσωπικα, αυτο εμενα μου φερνει αλλα πραγματα στο μυαλο μου.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.518

αγαπητε και κατα τ'αλλα συμπαθεστατε Κωστα,γι'αυτο υπαρχουν τα φορουμ,για να μεταφερεται η γνωση δωρεαν,για σκεψου καθε εναν απο μας ν'αρχισει να χρεωνει την καθε απαντηση που δινει σε πληροφορια που ζηταται...
Έχεις δίκιο, αλλά η νύξη μου δεν αφορά αυτό το επίπεδο. Υπάρχουν θέματα που μπορούν να παρουσιασθούν ασύγκριτα καλύτερα υπό τις συνθήκες αμεσότητας μιας ζωντανής εκδήλωσης, όπως για παράδειγμα η προβληματική της ηχοληψίας μιας ζωντανής μουσικής εκτέλεσης. Άλλο παράδειγμα είναι το άμεσο άκουσμα των διαφόρων μύθων από τα ηχεία. Χωρίς να ξέρεις τί παίζει, πώς παίζει, ποιος επενέβη, πώς και πού, (αν ερμήνευσα σωστά τη σχετική αναφορά του Θέμη), καθώς και άλλα θέματα, που για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να αναφέρω προς το παρόν.

Reaction score
2

Όχι Νίκο...Δεν αξίζει...

Originally Posted by Costas Coyias
...........Επειδή μετά λύπης μου βλέπω πως συμμετέχουν στο θέμα και άτομα του γνωστού ομίλου κομπλεξικών, που είναι από αγράμματα («επροτάθη») έως ανελλήνιστα («ισχυρισμών»), μαζί με τους υποτακτικούς τους, τα γνωστά κλακαδόρικα, θλιβερά, δύσοσμα, μικρόνοα ανθρωπάκια που τους σιγοντάρουν....

Κρίμα γιατί μετά από τα λεγόμενα του Ανδρέα έκανα αρκετές προσπάθειες προσέγγισης καθώς και συ διαπίστωσες...Εγράφθην κανονικότατα...Από τον άνθρωπο που μας έχει αμφισβητήσει με άκομψο τρόπο όχι μόνο σαν 'χαιεντάδες' αλλά και γενικά έχει ρίξει βολές για τις επιστημονικές μας γνώσεις, την επαγγελματική μας καταξίωση και ακόμα γι αυτήν την ίδια τη φιλοξενία μας...

Με τον Χρήστο έχουμε διαφωνήσει σε πολλά πράγματα...φυσιολογικό και υγιές...Εδώ όμως έχει 100% δίκιο...
ΔΕΝ μπορεί κάποιος να οργανώνει σεμινάρια ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ μη έχοντας κάποια πιστοποίηση και μάλιστα να χρησιμοποιεί για κράχτη το φόρο που τον στεγάζει για να τα διαφημίσει...Κάποιος που έχει χαρακτηρίσει 'μπουρμάδες' κορυφαίους παγκόσμια reviewers και 'φυλλάδες' κορυφαία του παγκόσμιου χώρου περιοδικά...Δεν ξεχνιούνται αυτά...

Και επειδή πάντα, εκτός από την κριτική που κάνω στα πράγματα μ' αρέσει να προτείνω και λύσεις, αυτό που πρέπει να κάνει ο εν λόγω κύριος είναι...

Να ανοίξει το σπίτι του και να μας προσκαλέσει για μια ακρόαση...Έστω για τα μάτια...Με ότι σύστημα έχει...Έτσι για να σπάσει ο πάγος...Να μας κεράσει ένα τσίπουρο...Πράγμα που όλοι έχουμε κάνει...Και γω και σύ και ο Χρήστος και ο Τσαντουλής και ΟΛΟΙ...

Τα σεμινάρια να τα χ............
Ρε Μανο μας δουλευεις? Ο ανθρωπος αυτος ειναι απιστευτα κομπλεξικος μην πω και τιποτε αλλο, θελεις να σε φιλοξενησει και στον χωρο του? Φαινεται ο χαρακτηρας καποιου απο μιλια φιλε. Δυστυχως ακομη δεν εχει καταλαβει οτι το 90% αυτον που διαβαζουν τις βλακειες που γραφει και με υφος προφεσορα μη χεσω, πιανουν την κοιλια τους απο τα γελια. Απορω ομως με καποιους εδω που τον εχουν απο πισω και τον υποστηριζουν συνεχως. Ειλικρινα απορω...
Ποτε δεν εχω συναντησει τετοια εμπαθεια!

Reaction score
19

Εσείς που αποφασίσατε για την ανεπάρκειά του, μπορείτε να μας πείτε για τα δικά σας πτυχία και την επαγγελματική σας ασχολία;

Ειλικρινά θέλω να μάθω, χωρίς ειρωνία.

Reaction score
678

Άλλο παράδειγμα είναι το άμεσο άκουσμα των διαφόρων μύθων από τα ηχεία. Χωρίς να ξέρεις τί παίζει, πώς παίζει, ποιος επενέβη, πώς και πού, (αν ερμήνευσα σωστά τη σχετική αναφορά του Θέμη), καθώς και άλλα θέματα, που για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να αναφέρω προς το παρόν.
μια φιλικη συμβουλη...
μη ξεχασεις σε παρακαλω να χρησιμοποιησεις στο live demo τα απολυτα ηχεια αναφορας, τα Audio Spectrum...

Reaction score
10

Ένα να θυμηθούμε τις παλιές καλές μέρες λίγο.

Πολύ ησυχία είχε πέσει....:142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus said:
Ποιος ειναι και τι ειναι αυτος που θα κανει και σεμιναρια και θελει και χρηματα.Προσωπικα, αυτο εμενα μου φερνει αλλα πραγματα στο μυαλο μου.
Δεν ξέρω που μπορεί να πηγαίνει το μυαλό σου. Για μένα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με το να βγει κάποιος και να πουλάει κάτι. Όπως ακριβώς θα μου κακοφαινόταν να ανεβάσεις εσύ μια εκδήλωση ενδιαφέροντος και να αρχίσουν να σε ρωτάνε τι ψήφιζε η γιαγιά σου, το ίδιο με ενοχλεί η ερώτηση... "και ποιός είναι ο Κόγιας". (Άσε που με αντικειμενικότατα κριτήρια, είναι ελάχιστοι αυτοί ανάμεσά μας που μπορούν να κρίνουν τη επάρκειά του). Αν βγει οποιοσδήποτε επαγγελματίας και κάνει το ίδιο, θα του γίνουν οι ίδιες ερωτήσεις; Να σου πω ένα παράδειγμα; Ρώτησε κανείς από το ACA, τι έχει σπουδάσει ο ΝΜ και έγινε ξαφνικά ο εφευρέτης της πυρίτιδας που κοστίζει χρυσάφι; Όχι και πιθανώς πολύ καλά έκανε. Ας αφήσουμε τον κόσμο λοιπόν να κρίνει αν αξίζει ή όχι αυτό που πρότεινε ο ΚΚ. Και να με συγχωρέσεις ρε συ Γιάννη, μπορεί να έχει πολλά κουσούρια επικοινωνιακής φύσεως ο Κώστας, αλλά βλακείες που μάλιστα όλοι γελάνε μαζί τους, δεν γράφει. Τα σύκα σύκα κα η σκάφη... σκάφη φίλε.

...

Reaction score
0

Ρε Μανο μας δουλευεις? Ο ανθρωπος αυτος ειναι απιστευτα κομπλεξικος μην πω και τιποτε αλλο, θελεις να σε φιλοξενησει και στον χωρο του? Φαινεται ο χαρακτηρας καποιου απο μιλια φιλε. Δυστυχως ακομη δεν εχει καταλαβει οτι το 90% αυτον που διαβαζουν τις βλακειες που γραφει και με υφος προφεσορα μη χεσω, πιανουν την κοιλια τους απο τα γελια. Απορω ομως με καποιους εδω που τον εχουν απο πισω και τον υποστηριζουν συνεχως. Ειλικρινα απορω...
Ποτε δεν εχω συναντησει τετοια εμπαθεια!
Διαβάζω τα γραφόμενα του κου Κόυνερ ουπς Κόγια -με τον οποίο συχνά έχω έντονες διαφωνίες για πολλά όχι τεχνικής φύσεως σχόλιά του-και τα βρίσκω ιδιαίτερα λεπτομερειακά, εύληπτα και εκλαϊκευμένα για εμένα ο οποίος δεν έχω τεχνικές γνώσεις. Ίσως λοιπόν να κάνω λάθος. Θα παρακαλούσα όσους γελάνε με αυτά να μην αφήνουν να συνεχίζεται αυτή η φάρσα εις βάρος ημών των αδαών. Είμαι αθεράπευτα ορθολογιστής και περιμένω όσους έχουν αντίθετες απόψεις να γράψουν επειγόντως ανασκευάζοντας τις απόψεις του κου Κ. π.χ. για τα ηχεία ή την εξέλιξη των ψηφιακών πηγών. Θα είναι σπουδαίο να γίνουμε όλοι μας κοινωνοί αυτού του πλούτου των γνώσεων ενώ ταυτόχρονα θα αποκαλυφθεί η εμπάθεια του ημίθεου.Αλλιώς...
Μια μόνο παρατήρηση:Δεν είναι τουλάχιστον σόλοικο να αναζητούνται πιστοποιητικά σπουδών τη στιγμή που -όπως διαβάζω χρόνια τώρα στα διάφορα λίμπρο ντ' όρο του ήχου-οι "επαϊοντες" του χώρου πληρώνουν αδιαμαρτύρητα περιουσίες σε σχεδιαστές οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τις σπουδές της φυσικής και των ηλεκτρονικών;

Reaction score
19

Είμαι αθεράπευτα ορθολογιστής και περιμένω όσους έχουν αντίθετες απόψεις να γράψουν επειγόντως ανασκευάζοντας τις απόψεις του κου Κ. π.χ. για τα ηχεία ή την εξέλιξη των ψηφιακών πηγών.
Μα νομίζεις ότι μπορούν; Είναι η κλασσική περίπτωση όσα δε φτάνει η αλεπού. Το μόνο που τους νοιάζει είναι μη τους θίξουν το πικάπ γιατί εκεί έχουν βασίσει όλη τους την προσωπικότητα και να πετάξουν λάσπη.

Ξαναρωτάω όμως.

Εσείς που αποφασίσατε για την ανεπάρκειά του, μπορείτε να μας πείτε για τα δικά σας πτυχία και την επαγγελματική σας ασχολία;

Reaction score
874

Ειλικρινά θέλω να μάθω, χωρίς ειρωνία.
Την (αν)επάρκεια κάποιου ως εισηγητή επί μισθώσει θα αλλάξει η αναφορά των δικών μας πτυχίων και των επαγγελμάτων μας δηλαδή??? Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο???...!!!!!

Το τι είμαστε και τι κάνουμε φαίνεται στο profile μας...οκ...Το αναφέρουμε από την πρώτη στιγμή που κάναμε την τιμή να γίνουμε μέλη και να γράφουμε στο avsite ...Δεν το γνωρίζεις αυτό ??? Ή δεν έκανες τον κόπο να κοιτάξεις ???

Κύριοι...είναι προκλητική αυτή η μονομερής στάση και η άνιση αντιμετώπιση των μελών του avsite οκ????...Και μάλιστα από admins....

***Και κάτι άλλο...

Αν κανένα μέλλος έχει πρόβλημα...κοινωνικό ή τίποτε άλλο...εδώ μπαίνει θέμα ανθρωπιάς και να βοηθήσουμε όλοι...το εννοώ...είναι θεμιτό...
Όχι όμως μ' αυτόν τον τρόπο..Να πάρουμε lower στις τοστιέρες...όχι...ΔΕΝ θα πάρουμε...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

Μα είπε κανείς ότι είναι υποχρεωτικό ρε Μάνο; Εσύ αλήθεια ρώτησσες τον ΝΜ τι σπουδές έχει και πως έγινε ξαφνικά εφευρέτης;

...

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.222
Members