Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα (off topic σχόλια)...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
19
Re: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα

Την (αν)επάρκεια κάποιου ως εισηγητή επί μισθώσει θα αλλάξει η αναφορά των δικών μας πτυχίων και των επαγγελμάτων μας δηλαδή??? Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο???...!!!!!
Υπερβολικά μεγάλη!

Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό απαγορεύεται κανείς να ανοίξει κατάστημα προϊόντων ήχου χωρίς το ανάλογο επιστημονικό υπόβαθρο! Είναι προφανές ότι θα λέει ανακρίβειες και στη χειρότερη παπατζιλίκια στους πελάτες του. Ανάξιος εμπιστοσύνης.

Ή μήπως όχι; Μήπως απλά ο κάθε πωλητής/αντιπρόσωπος απλά χτίζει εμπιστοσύνη γύρω από το όνομά του; Έτσι και ο Κόγιας. Μπορεί να κάνει ότι ακριβώς γουστάρει χωρίς να χρειάζεται τίποτα απολύτως παραπάνω από τα δείγματα που εχει δώσει μέχρι τώρα.

Τα πτυχία δεν τα ρώτησα για να μάθω εγώ, αλλά μήπως αναρωτηθείτε εσείς με τον εαυτό σας γιατί τα ζητάτε απ'τον Κόγια κι όχι απ'τα κολλητάρια σας.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

Το θέτω πάλι μπας και γίνει κατανοητό. Πως θα σας φαινόταν να έμπαινα στο ACA να άρχιζα τις ίδιες ερωτήσεις και να είχα την ίδια αντιμετώπιση στον ΝΜ, του τύπου "και ποιός είναι αυτός ο άσχετος που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες", προεξοφλώντας τα πράγματα επειδή ας πούμε δεν πάω τον ΝΜ.

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Μα είπε κανείς ότι είναι υποχρεωτικό ρε Μάνο; Εσύ αλήθεια ρώτησσες τον ΝΜ τι σπουδές έχει και πως έγινε ξαφνικά εφευρέτης;
Βρε ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ???

Το ξέρεις ότι όταν εσύ ήσουνα 7 χρονών ο Μενδρινός κατασκεύαζε ηχεία??? Που ούτε ένα πτυχείο δεν έχεις πάρει!!! :141:

Παρ' ολα αυτά, όποιος θέλει να πληρώσει τον Κόγια για σεμινάριο ας το κάνει.. Μετά το A.C.A. θα ανοίξει Πανεπιστήμιο !!! :142:

Reaction score
874

Μα είπε κανείς ότι είναι υποχρεωτικό ρε Μάνο; Εσύ αλήθεια ρώτησσες τον ΝΜ τι σπουδές έχει και πως έγινε ξαφνικά εφευρέτης;
...
Νίκο...έχεις δει να έχω γράψει κάτι για τα ΝΜ purifiers ???
Θα τα ακούσω και μετά θα γράψω...και να είσαι σίγουρος πως θα γράψω ότι ακούσω...
Όπως θα ακούσω και τα νέα panels που έχει ο Βασίλης Τσ. και μετά θα γράψω...

ΔΕΝ έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο...
Ο Σταματάκος και τόσοι άλλοι δεν είναι λαλάκες που εισηγούνται μέσω των φόρα και των εκδηλώσεων - εκθέσεων ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ...

Και στο κάτω κάτω άμα είσαι μαμάτος ρε αδερφέ και έχεις γνώσεις και θες να τις πουλήσεις για να κονομήσεις και 5 φράγκα...μάθε να τις πουλάς!!! Μη βρίζεις και μετά θες και πληρωμή για να γραφτούνε στα σεμινάριά σου αυτοί που βρίζεις!!! Αυτοί που σε καμιά περίπτωση δεν θα ήμουν εγώ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

Αν και σιχάθηκα τον διάλογο με βόθρους, εσύ το γνωρίζεις βρε θρασύτατο υποκείμενο χαμηλής νοημοσύνης ότι κάποτε είχαμε ηχεία ΝΜ Accoustics στο σπίτι; Βιαστικός όπως σε όλα σου. :114:

...

Reaction score
19

Πάμε πάλι

Τα πτυχία δεν τα ρώτησα για να μάθω εγώ, αλλά μήπως αναρωτηθείτε εσείς με τον εαυτό σας γιατί τα ζητάτε απ'τον Κόγια κι όχι απ'τα κολλητάρια σας.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

Νίκο...έχεις δει να έχω γράψει κάτι για τα ΝΜ purifiers ???
Θα τα ακούσω και μετά θα γράψω...και να είσαι σίγουρος πως θα γράψω ότι ακούσω...
Όπως θα ακούσω και τα νέα panels που έχει ο Βασίλης Τσ. και μετά θα γράψω...

ΔΕΝ έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο...
Ο Σταματάκος και τόσοι άλλοι δεν είναι λαλάκες που εισηγούνται μέσω των φόρα και των εκδηλώσεων - εκθέσεων ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ...

Και στο κάτω κάτω άμα είσαι μαμάτος ρε αδερφέ και έχεις γνώσεις και θες να τις πουλήσεις για να κονομήσεις και 5 φράγκα...μάθε να τις πουλάς!!! Μη βρίζεις και μετά θες και πληρωμή για να γραφτούνε στα σεμινάριά σου αυτοί που βρίζεις!!! Αυτοί που σε καμιά περίπτωση δεν θα ήμουν εγώ...
Είναι ακριβώς το ίδιο και χειρότερο, πρώτον διότι κοστίζουν ένα σκασμό λεφτά και δεύτερον γιατί εσύ μπορεί να μην έγραψες ακόμη αλλά άλλοι τα προωθούν ενδεχομένως σε ύποπτο για πολλούς βαθμό. Το τι κάνει ο Σταματάκος είναι δική του υπόθεση και είναι υπόθεση του καθενός το τι κάνει με την τσέπη του. Τέλος, δεν καταλαβαίνω γιατί στην μία περίπτωση δεν κάνεις τις ίδιες ερωτήσεις και θα δοκιμάσεις για να αποφανθείς ενώ στην άλλη έχεις ήδη αποφασίσει για την επάρκεια του ΚΚ.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

Και για να μην παρεξηγούμαι, έχω βάσιμες πληροφορίες ότι οι εφευρέσεις του ΝΜ παίζουν παπάδες. Φυσικά όχι από υπερήλικες κουφούς προέδρους που ακούνε μόνο βινύλιο.

...

Reaction score
6

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω και ματαδιαβάζω και δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα.
Αυτό που έχω καταλάβει μέχρι στιγμής είναι πως έχουν βγει στην επιφάνεια παλιές προστριβές (μάλλον και sorry δηλαδής γιατί δεν γνωρίζω, απλά αυτή είναι η αίσθηση που μου αφήνει η κουβέντα).

Λοιπόν, ένα έχω να πω.

Ακόμα και το τελευταίο μέλος να πρότεινε ό,τι χειρότερο θα μπορούσε, ως κοινότητα οφείλουμε να το ακούσουμε.

Τα σχετικά με τα πτυχία τα αφήνω στην άκρη γιατί η επίκληση στην αυθεντία δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος επιχειρηματολογίας. Για όσους δεν θυμούνται τους τρόπους, τους παραπέμπω στα σχολικά βιβλία της έκφρασης έκθεσης του Λυκείου.

Όποιος έχει τους λόγους του να διαφωνεί σχετικά με την αυθεντία οποιουδήποτε, καλό είναι να παραμένει ψύχραιμος και όσο κι αν βράζει το αίμα του και πιστεύει βαθειά μέσα του ότι αυτό με το οποίο έρχεται αντιμέτωπος, είναι το μεγαλύτερο λάθος στον κόσμο.

Πρόταση έκανε ο άνθρωπος.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Είναι ακριβώς το ίδιο και χειρότερο, πρώτον διότι κοστίζουν ένα σκασμό λεφτά και δεύτερον γιατί εσύ μπορεί να μην έγραψες ακόμη αλλά άλλοι τα προωθούν ενδεχομένως σε ύποπτο για πολλούς βαθμό.
Να λοιπόν οι κουφοί υπερήλικες (που μάλιστα κατ' εσε τα προωθούν και ύποπτα!!!!!!! :141: )

Σκαλούμπακας, Σιμόπουλος, Δαλκαλίτσης, Τουφεξής, Οικονομίδης, Κωνσταντινίδης, Ησυχόπουλος, Βλάσης, Παπαγεωργίου, η εταιρία Siltech κλπ, κλπ... που έχουν στημένα ηχητικά συστήματα και όχι κοτέτσια...

Και αυτοί που τα άκουσαν και δεν τους άρεσαν: ΚΑΝΕΙΣ!!!

Πες μας τώρα τα συστήματα που έχει στήσει ο Κόγιας!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

Καθώς λοιπόν, γεμίσαμε το θέμα με off topic πατσαβούρες που χαλάνε την προσπάθεια του Κώστα και επειδή ΚΑΘΕ συμφορουμίτης έχει δικαίωμα να κάνει μια προσπάθεια όπως νομίζει, το θέμα κλειδώνεται και θα γίνει split σε άσχετα και μη. Τα άσχετα, στον γνωστό κουβά. Ο διαχωρισμός θα γίνει αύριο.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Re: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα (off topic)...

Το θέμα χωρίστηκε και η ουσία έχει μεταφερθεί εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=59963

Όποιος θέλει συμμετέχει στα του σεμιναρίου και όποιος δεν θέλει, συνεχίζει να γράφει στο παρόν.

...

Reaction score
8
Και για ποιο λογο offtopic.

Υπαρχουν πραγματα τα οποια ειναι εντως topic. Γιατι εχουν μεταφερθει εκτως.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Ποτε μπηκαν ???
Και για ποιο λογο offtopic.

Υπαρχουν πραγματα τα οποια ειναι εντως topic. Γιατι εχουν μεταφερθει εκτως.
Πάντα εδώ ήταν Βασίλη, ΔΕΝ μπήκαν εκ των υστέρων.
Τα posts κρίθηκαν off topic διότι δεν ασχολούνται με την ουσία του θέματος αλλά με το αν ο Κος Κόγιας νομιμοποιείται να βγάλει τα σπασμένα, όπως χαρακτηριστικά λες. Αν θέλεις να προτείνεις λοιπόν κάτι που δεν αφορά στην συγκεκριμένη κίνηση, (σεμινάρια με πολλούς άλλους τρόπους) μπορείς φυσικά να το κάνεις, αλλά όχι στο θέμα των σεμιναρίων του Κου Κόγια. Πιο δίκαιο δεν γίνεται.

...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.232
Members
38.433
Νεότερο μέλος
free77