Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα (off topic σχόλια)...

Status
Not open for further replies.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.523
Επειδή διακρίνω πως ακουσίως έχω δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις, θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα. Πρώτον, όσον αφορά το ερώτημα πόσα συστήματα έχω «στήσει», σας απαντώ αμέσως, κανένα άλλο εκτός από τα δικά μου. Για να μην πω καμιά βαριά κουβέντα χρονιάρες μέρες, θέλω να γνωρίζετε πως δεν είναι απλώς κουτό, αλλά εντελώς παιδαριώδες, να πλασάρει κάποιος εαυτόν ως πουλ-μουρ επαΐοντα του χώρου, λέγοντας πόσα συστήματα έχει «στήσει», ελπίζοντας πως έτσι θα «την πει» στον Κόγια, και στον κάθε Κόγια, μπας και κερδίσει λίγο έδαφος η σφαίρα της δικής του επιρροής. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Όποιος δίνει βάση σε αυτό το επιχείρημα, ας μη συμμετάσχει σε κανένα σεμινάριο, και πρόβλημα ουδέν.

Δεύτερον, θέλω να γνωρίζετε πως δεν χρειάζομαι ούτε προέρδους και παρέδρους, ούτε ομίλους, ούτε την «έγκριση», ούτε την «πιστοποίηση» κανενός για να διεξαγάγω κάποιο σεμινάριο, πολλώ δε μάλλον όταν αυτή η «έγκριση» και η «πιστοποίηση» αφήνεται πλαγίως να εννοηθεί πως θα μου παρασχεθεί από κάποιους, που επειδή έφτιαξαν ένα ζευγάρι ηχεία ή αγόρασαν ένα στερεοφωνικό των εκατό ή των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ, νομίζουν πως είναι οι αρχιεπίσκοποι του χώρου, και πως όλα τα τεκταινόμενα θα πρέπει να γίνονται μόνον κατόπιν της δικής τους έγκρισης και ευλογίας, και βεβαίως μόνον υπό την αιγίδα τους, και πως αφού «ακούσουν» από κοντά το σύστημά μου μεταξύ λικέρ και κουραμπιέ, θα μου πουν «εντάξει παιδί μου, τώρα που σε καπελώσαμε, άντε να κάνεις το σεμινάριό σου». Αυτά τα πράγματα δεν πρόκειται να συμβούν.

Reaction score
1
Έχει δίκιο ο κ. Κ. Κόγιας, όποιος θέλει ας πάει στα σεμινάρια, όποιος δεν θέλει ας μην πάει... Μακάρι να μπορούσα να πάω κι εγώ, αλλά δυστυχώς μένω στη Λάρισα και είναι κάπως δύσκολο να πηγαινοέρχομαι στην Αθήνα για το σεμινάριο... μακάρι όμως να γινόταν για να αποκτήσω μια πιο σφαιρική εικόνα του τι πραγματικά σημαίνει ακρόαση μουσικής και όχι τόσο του τι είναι το hifi...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
... ελπίζοντας πως έτσι θα «την πει» στον Κόγια, και στον κάθε Κόγια, μπας και κερδίσει λίγο έδαφος η σφαίρα της δικής του επιρροής. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Όποιος δίνει βάση σε αυτό το επιχείρημα, ας μη συμμετάσχει σε κανένα σεμινάριο, και πρόβλημα ουδέν.

Δεύτερον, θέλω να γνωρίζετε πως δεν χρειάζομαι ούτε προέρδους και παρέδρους, ούτε ομίλους, ούτε την «έγκριση», ούτε την «πιστοποίηση» κανενός για να διεξαγάγω κάποιο σεμινάριο..
Τότε με την ευχήν μου τέκνον μου Κώστα... Οχι τίποτα άλλο αλλά να ευχαριστάς τον Καφάτο που με πήρε τηλέφωνο και με παρακάλεσε να μην σου βάζω εμπόδια στη σταδιοδρομία σου... :142:

Παρακαλώ τα "κολλητάρια" μου τους "άσχετους" να μην σου δημιουργούν πλέον εμπόδια... :143:

Reaction score
250
Απάντηση: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα (off topic σχόλια)...

Πολύ φασαρία για το τίποτε!
Ο Κόγιας θεωρεί ότι ύστερα από τόσα χρόνια ενασχόλησης με το αντικείμενο είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες επαγγελματικής φύσης. Δεν καταλαβαίνω που είναι το μεμπτό και που το επιλήψιμο! Εδώ έχει εμπλακεί επαγγελματικά στον χώρο και η κουτσή Μαρία.....

Το αν η πρόθεσή του αυτή υλοποιηθεί θα το δείξει ο χρόνος.
Αν κάποιοι ιδιώτες ή επαγγελματίες θεωρούν ότι ο Κώστας μπορεί να τους προσφέρει υπηρεσίες επ αμοιβή τότε θα τις ζητήσουν και θα τις πληρώσουν. Αν κανένας δεν θεωρεί ότι ο Κόγιας μπορεί να προσφέρει τέτοιου είδους υπηρεσίες τότε εκείνος θα μείνει με τις προθέσεις.

Αν κάποιος εδώ μέσα εκτιμά ότι οι προθέσεις του Κώστα δεν ανταποκρίνονται σε ανάγκες τις αγοράς ή οι ικανότητες του είναι ανεπαρκείς θα ήταν προτιμότερο να αφήσει να επαληθευτούν οι εκτιμήσεις αυτές στην πορεία του χρόνου , από τις ανάγκες της αγοράς.Δεν κατανοώ τις κραυγές και την αντίδραση !

Μια εκδήλωση λοιπόν τέτοιων προθέσεων επαγγελματικής φύσης θα ήταν προτιμότερο να κρίνεται με το ψύχραιμο μάτι της λογικής και όχι υπό την επήρεια δικαιολογημένων ή μη συμπαθειών-αντιπαθειών που υφίστανται προς το πρόσωπο του Κόγια....

Reaction score
250
Απάντηση: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα (off topic σχόλια)...

Εν κατακλείδι η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι εάν κληθεί να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στον χώρο ο Κόγιας τότε ένα είναι σίγουρο. Ότι δεν θα "πουλήσει" φύκια για μεταξωτές κορδέλες....

Reaction score
777
Διαβάζω όλο το thread που μαλώνετε...Τί σας ενοχλεί που ένας άνθρωπος διάβασε 3(ή 1003) περιοδικά και θέλει να κάνει σεμινάρια?Αφού υπάρχουν άτομα που θα τον πληρώσουν τί σας ενοχλεί?Υπάρχει άπειρος κόσμος που πληρώνει στα κολέγια τύπου deree τεράστια ποσά για γνώσεις-πατάτες...Τώρα επειδή ΕΝΑΣ έγραψε σε ΕΝΑ forum οτι θέλει να βγάλει λεφτά απο αυτά που ξέρει...εμένα δεν με ενοχλεί.Το οτι υπάρχουν 10-100 άτομα που θα τον πληρώσουν επίσης και αυτό δέν με ενοχλεί.

Αφήστε τον άνθρωπο να πουλήσει το κομμάτι του...Στην τελική δεν έκλεψε...Επένδυσε στο forum και ψάχνει τώρα το κέρδος της επένδυσής του.

Όποιος θεωρεί τις γνώσεις του κυρίου άχρηστες-ανούσιες-λαθεμένες ας γελάσει με την νεοελληνική πραγματικότητα και ας κλείσει το forum.Εγώ αυτό θα κάνω....
Καληνύχτα σας...

Φιλική συμβουλή...Εγώ στη θέση σου θα κλείδωνα το θέμα και θα το πήγαινα με pm σε άτομα που ξέρω οτι θέλουν να με ακούσουν-πληρώσουν.Όσο απαντάς και ασχολείσαι επιβαρύνεις δημόσια τη θέση σου...
Εύχομαι ολόψυχα μια μέρα να ανοίξεις και πανεπιστήμιο...

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα (off topic σχόλια)...

Το αν η πρόθεσή του αυτή υλοποιηθεί θα το δείξει ο χρόνος.
Αν κάποιοι ιδιώτες ή επαγγελματίες θεωρούν ότι ο Κώστας μπορεί να τους προσφέρει υπηρεσίες επ αμοιβή τότε θα τις ζητήσουν και θα τις πληρώσουν.

Δειτε τι γραφετε Κε Τσαντουλη.

....θα τις ζητησουν και θα τις πληρωσουν....

Εδω εγινε ακριβως το αντιθετο. Απο τον Κο Κογια εζητηθει η αμοιβη, χωρις κανεις να ζητησει τις υπηρεσιες του. Αυτο εγραψα απο την αρχη.. οτι ηταν λιγο ακομψο.

Το οτι γραφει στο forum οσα χρονια γραφει .. αυτο ειναι προς τιμην του και φυσικα εγω δεν εχω κανεναν απολυτως λογο να αμφισβητησω τις γνωσεις του αν και σε διαφορα σημεια διαφωνω, πραγμα που θεωρω εντελως υγειες.

Φιλικα
Β.Β

Reaction score
0
Επειδή διακρίνω πως ακουσίως έχω δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις, θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα. Πρώτον, όσον αφορά το ερώτημα πόσα συστήματα έχω «στήσει», σας απαντώ αμέσως, κανένα άλλο εκτός από τα δικά μου. Για να μην πω καμιά βαριά κουβέντα χρονιάρες μέρες, θέλω να γνωρίζετε πως δεν είναι απλώς κουτό, αλλά εντελώς παιδαριώδες, να πλασάρει κάποιος εαυτόν ως πουλ-μουρ επαΐοντα του χώρου, λέγοντας πόσα συστήματα έχει «στήσει», ελπίζοντας πως έτσι θα «την πει» στον Κόγια, και στον κάθε Κόγια, μπας και κερδίσει λίγο έδαφος η σφαίρα της δικής του επιρροής. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Όποιος δίνει βάση σε αυτό το επιχείρημα, ας μη συμμετάσχει σε κανένα σεμινάριο, και πρόβλημα ουδέν.

Δεύτερον, θέλω να γνωρίζετε πως δεν χρειάζομαι ούτε προέρδους και παρέδρους, ούτε ομίλους, ούτε την «έγκριση», ούτε την «πιστοποίηση» κανενός για να διεξαγάγω κάποιο σεμινάριο, πολλώ δε μάλλον όταν αυτή η «έγκριση» και η «πιστοποίηση» αφήνεται πλαγίως να εννοηθεί πως θα μου παρασχεθεί από κάποιους, που επειδή έφτιαξαν ένα ζευγάρι ηχεία ή αγόρασαν ένα στερεοφωνικό των εκατό ή των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ, νομίζουν πως είναι οι αρχιεπίσκοποι του χώρου, και πως όλα τα τεκταινόμενα θα πρέπει να γίνονται μόνον κατόπιν της δικής τους έγκρισης και ευλογίας, και βεβαίως μόνον υπό την αιγίδα τους, και πως αφού «ακούσουν» από κοντά το σύστημά μου μεταξύ λικέρ και κουραμπιέ, θα μου πουν «εντάξει παιδί μου, τώρα που σε καπελώσαμε, άντε να κάνεις το σεμινάριό σου». Αυτά τα πράγματα δεν πρόκειται να συμβούν.
Ψιτ, μικρέ! Πιάσε πέντε οκάδες σεμινάριο!

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα (off topic σχόλια)...

Εν κατακλείδι η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι εάν κληθεί να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στον χώρο ο Κόγιας τότε ένα είναι σίγουρο. Ότι δεν θα "πουλήσει" φύκια για μεταξωτές κορδέλες....
Αγαπητέ Βασίλη...

Σαφώς και δεν θα πουλήσει φύκια...
Τα φύκια είναι πολυτιμότερα και ακριβότερα από τα καλώδια της τοστιέρας που μαζεύει από τα σκουπίδια, τα οποία αφού...'τεστάρει' ακολούθως επαινεί και προτείνει για τα συστήματά μας...

Του ιδίου επιπέδου είναι και τα super_dupper_hi_end_mp3_128_kbps disks που δημιουργεί...

Reaction score
8
που το πατε που το φερνετε παλι στα καλωδια ρευματος το ριχνετε.
Δεν χτυπαει και κανεναν μας το ρευμα να γλυτωσει κι ο απλος κοσμος-χομπιστας.

Παντως μια και μιλαμε για ρευματα, πιο τιμιο αυτο που λεει να κανει ο Κωστας, ασχετα που εγω δεν θα πληρωνα γιατι ειμαι τσιγγουνης και σπαγγος, παρα να γυρναω με μια βαλιτσα καλωδια απο σπιτι σε σπιτι, σαν ακριβη εκδιδομενη επι χρημασι και να πουλαω ματζουνια για ετοιμοθανατα συστηματα.
Μου θυμιζουν αυτους που στην αγρια δυση πουλαγαν μπουκαλακια με πετρελαιο ως πανακεια, -θεραπευαν απο κοιλοπονους και ασπερμια εως φαλακρους εγκεφαλους. Την νοητικην βλαβην εξαιτιας της αγαμιας παντως ποτε.

Reaction score
8
το καλωδιο ρευματος που χρησιμοποιω και κανει την διαφορα ειναι το εξελοου ριφερενς.
Κανει μια αντιθεση το μωβακι του με το γαλαζιο του τοιχου αλλο πραγμα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Αυτήν την κακία από κάποιους την περίμενα ενώ από άλλους όχι. Ίσως να μην είναι κακία βέβαια και να είναι απλή ζήλεια, μια μοναδική ευκαιρία εκδίκησης. Μέχρι και ανώνυμα τσόλια σου την πέφτουν τώρα. Σε κάθε περίπτωση θυμίζουν συμπεριφορά διακορευμένων κορασίδων. Κόγια άλλη φορά λοιπόν να προσέχεις που τον... ακουμπάς. :114:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Κι εσύ όμως βρε παιδί μου φταις. Να μην έχεις γράψει ποτέ ούτε μισή υποκειμενική αρλούμπα για κανένα χοντρό καλώδιο. Να μην έχεις γράψει για την μουσικότητα των υψηλών τιμών, να μην έχεις μοιράσει αναμνηστικές πλακέτες για να παίζουν φρίσμπι οι αντιπρόσωποι ή έστω να γράψεις ένα άρθρο της προκοπής για την Μακρόνησο. Αντί αυτών, περιμένεις να αναγνωριστεί η προσφορά σου στο audio με τεχνική αρθρογραφία. Αυτά ρε φίλε, οι υπο-τιμητές σου τα έχουν για ψωμοτύρι. Δέκα τέτοια τη μέρα μπορούν να γράφουν. Μην κοιτάς που δεν το κάνουν, είναι για να μην δίνουν στόχο. :114:

...

Reaction score
874
Re: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα

Και για να μην παρεξηγούμαι, έχω βάσιμες πληροφορίες ότι οι εφευρέσεις του ΝΜ παίζουν παπάδες.....

- Προς Κορινθίιιους επιστολής Παααύλου το ανάααγνωσμαααααα....

- Πρόοοσχωμεεεεεεν...

- Αδερφοί......Μαλακίαν επράξαμεν ίνα μη εγκαίρως προβλέψωμεν USB DAC τε παχυλούς σκληρούς δίσκους προμηθευθώμεν.............

:142::142::142:

Reaction score
8
ασε τον Κορινθιον φιλο μου

ουτος γαρ γιγνωσκει τι ποιουσι.

Μονο τηλεφωνο δεν παιρνει που τον χρειαζομαι και θα ακουσει καμμια λιγνη.

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Έχω να πώ οτι όλο αυτό το Thread αντικατοπτρίζει απόλυτα
όλα τα χαρακτηριστικά που διέπουν εμάς τους Νεοέλληνες:
- Μας ενοχλεί το να ισχυρίζεται κάποιος πως "ξέρει".
- Δεν είμαστε ανοιχτοί σε άλλες γνώμες ειδικά όταν διαφέρουν από τις δικές μας.
- Δεν αναρωτιόμαστε ποτέ μήπως δεν καταλάβαμε σωστά κάτι και το υποστηρίζουμε μέχρι θανάτου έστω κι αν έχουμε αμφιβολίες.
- Δεν ψαχνόμαστε συλλογικά αλλά καταλήγουμε σε συμπεράσματα βιαστικά και επιπόλαια από τις προσωπικές μας προτιμήσεις και μόνον.
- Κατηγορούμε συστήματα άλλων επειδή δεν μοιάζουν με αυτό που θέλουμε να ακούμε.
- Απαξιώνουμε κατασκευαστές-σχεδιαστές που επί χρόνια μελετούν και έχουν διαπρέψει στο χώρο, επειδή μας άρεσε κάτι άλλο ή γιατί είναι κατά την γνώμη μας παράλογα ακριβό.

Αυτά είχα να πώ και ζητώ συγνώμη για το κήρυγμα αλλά νομιμοποιούμαι σαν αρχαιότερος, και πάντα οπαδός του "ουδέν οίδα", να ζητήσω να πέσουν οι τόνοι και να μην παλεύουμε ανοήτως εδώ μέσα, ώστε να αξίζει τελικά ο χρόνος που ...δεν αφιερώνουμε στη μουσική.

Reaction score
1
Κι εσύ όμως βρε παιδί μου φταις. Να μην έχεις γράψει ποτέ ένα άρθρο της προκοπής για την Μακρόνησο.

...
OFF TOPIC: Μιάς και συχνά αναφέρεται αυτό το παρεξηγημένο νησάκι, να υπενθυμίσω πως εκεί το μόνο που ...συνέβει ήταν η λεγόμενη ''εθνική διαπαιδαγώγιση '' και τίποτα άλλο. Τελεία και παύλα ._

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Θεάσεις off topic και on topic...

- Θεάσεις στη πρόταση του Κ. Κόγια (on topic) : 700 (ανοίχτηκε από Κ.Κ. παλαιότερα...)

- Θεάσεις στη πρόταση του Κ. Κόγια (off topic): 4300 (ανοίχτηκε από "εμένα" πρόσφατα...)

Αυτό σημαίνει κάτι ? :126:

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.248
Members
38.436
Νεότερο μέλος
damian111