Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
...Μάλλον θα χρειαστώ βοήθεια....υπάρχει κανά αυτί εύκαιρο; Θα βγάλω και βύσσινο......
Σου 'ρχομαι!!!Για τις κατ' οίκον επισκέψεις έχουμε τον Σταμάτη... υπομονή θα σου απαντήσει, αμ και εσύ βάλε κάτι παραπάνω από 28pf...
Άντε με το καλό να έρθει....Αναμενωμεν την έλευση της shibata για jvc z1!
Ω ναι! αγόρασα την κεφαλή από eBay σε τιμή χώμα και τώρα πάμε για τη βελόνα που της αρμόζει!!!
Φωτός εννοούνται πάνω στον sme!
SAS θες να πεις! Shibata δεν νομίζω να βγάζει........Αναμενωμεν την έλευση της shibata για jvc z1!
Ναι ναι!!SAS θες να πεις! Shibata δεν νομίζω να βγάζει........
Και μένα παρόμοιο μήνυμα έστειλαν με κοντινή ημερομηνια...Άντε με το καλό να έρθει....
Εγώ για αυτό είχα την παρακάτω απάντηση σήμερα από τους "τζίκο σαν":
Dear Pantelis V.........s-san:
Thank you for your order.
We are processing your order to ship on September 10.
Products/Model
1 x PN330-550/2 (e006222)
[Order]
Order Number: *........*
Detailed Invoice: https://stylus.export-japan.com/account_history_info.php?order_id=4976
Sincerely,
Kaori Kobayashi / JICO
Your order has been updated to the following status.
New status: Processing
Please reply to this email if you have any questions.
Μετά την z1 sas ήρθε και η ώρα της μαμά κεφαλής του πικάπ μου να πάρει θέση με μία SAS.
Καμια σχεση! το σκληρο ειναι σκληρο!! το μουντο ειναι μουντο!!!!! και ενοειται οτι μιλαμε για μια συσκευη και το fine tuning αυτης!! Εναι κατι που το αντιλαμβανεται καποιος ακομα και σε πολυ χαμηλη σταθμη πριν ακομα αρχιζει να επεμβαινει ο χωρος . Επισης ενοειται οτι σε τετοιες [δοκιμες ] γνωριζεις το συστημα σου πολυ καλα.Πάντως Τάκη μην ξεχνάμε για να λέμε ότι ένα πυκνωτής είναι σκληρός η το αντίθετο... πρέπει όλοι οι άλλοι “παράγοντες”, χώρος - πηγές – καλώδια – ηχεία – κλπ. να γνωρίζουμε ότι είναι ουδέτερα... λίγο δύσκολο μου φαίνεται αυτό φίλε μου, γιατί τα περισσότερα από τα άνω, έχουν σχεδόν ολα χαρακτήρα, εσυ τι λες
ΥΓ. Σε λίγο φεύγω για λίγες ημερες για Καλαμάτα....θα τα λέμε από εκεί μάλλον η στην έσχατη τηλεφωνικά.
Τάκη το ξέρεις ότι σέβομαι την άποψή σου, αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω, για τον απλό λόγο ότι έχουν δει πολλά τα μάτια μου και ακούσει τα αυτιά μου... ένας κρίκος μπορεί να διαλύσει ένα σύστημα... και να βγουν λάθος συμπεράσματα πόσο μάλλον ένα ηχείο η ένας χώρος, η και μια λάμπα ακόμα...! Τα φιλιά μου από την Καλαμάτα!Καμια σχεση! το σκληρο ειναι σκληρο!! το μουντο ειναι μουντο!!!!! .....