Μιλώντας για τις κεφαλές των πικάπ μας, σχόλια, φωτό κλπ.

Reaction score
1.815
Απάντηση: ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΠΙΚ-ΑΠ ΜΑΣ ★ ΣΧΟΛΙΑ ★ ΦΩΤΟ ★ Κ.Λ.Π.

και για να μην περεξηγηθω, τι εννοω fine tuning.

Τρωμε ενα φλας να φτιαξουμε εναν προενισχυτη. Επιλεγουμε την λυχνια ,μοσφετ, τελεστικο, κλπ..

Εγω θα μιλησω για λυχνια. Επιλεγω την λυχνια , αλλα και την τοπολογια που που εχω κατα νου. Το πρωτο πραγμα που κοιταμε ειναι το κυκλωμα μας να ειναι εντος των προδιαγραφων της λυχνιας , μεσα στη γραμμικη περιοχη της. Τα παθητικα υλικα επιλεγονται στην αρχη με βαση την εμπειρια αρκετων κατασκευων [χωρις αυτο να σημαινει κατι]. Αφου λοιπον τελειωσει η κατασκευη αρχιζουν οι πρωτες δοκιμες. Εννοειται οτι εχουν γινει μετρησεις στον παγκο. Ερχεται λοιπον η ωρα της ακροασης. Αν ολα πανε καλα στην αρχη , εννοω να μην υπαρχει κατι που να βγαζει ματια [αυτια] μιλαω για λεπτομερειες και οχι κατι που θα το εβλεπα σε μετρησεις, τον αφηνω να παιζει για αρκετο διαστημα μεχρι να τον συνιθησω. Σιγουρα υπαρχει και μια αναφορα . Παραδειγμα ο προηγουμενος προ που γνωριζουμε πολυ καλα πως επαιζε . Mετα λοιπον απο ενα διαστημα , παει δεν παει καλα η κατασκευη μας αρχιζουν η μικροαλαγες [fine tuning] Αυτες οι μικροαλαγες ειναι που στο τελοσ θα δωσουν και τον τελικο χαραχτηραστον προενισχυτη. Συνεπως μιλαμε για αυτη καθ αυτη την κατασκευη και οχι για ολη την αλυσιδα του συστηματος μας. Εννοειται μετα απο ολα αυτα μπενεις και στο τρυπακι να αλλαξεισ και καλωδια ,λαμπες.κ.λ.π

Eεεεε μα πια!!!:eek:
Με άγχωσες με τις φάιν τιούνινγκ αλλαγές σου!

Καλύτερα να πάρω την ακατανόμαστη... να είμαι και in βρε παιδί μου!!!:roflmao:

Reaction score
8.905

Βρε ούστ από δω παλιολαμπάτοι άρρωστοι με το φάιν τιούνινγκ... θα με κάνετε να πάρω μέτρικ στο τέλος ρεεεεεεεεεε!

Reaction score
999
Βασίλη,
Στα ποσά γραμμάρια παίζεις τη Victor z1s?

Παρέλαβα τη jico sas, εντυπώσεις αναμείνατε!!

Reaction score
1.173

Άντε με το καλό να έρθει....

Εγώ για αυτό είχα την παρακάτω απάντηση σήμερα από τους "τζίκο σαν":

Dear Pantelis V.........s-san:
Thank you for your order.
We are processing your order to ship on September 10.
Products/Model
1 x PN330-550/2 (e006222)

[Order]
Order Number: *........*
Detailed Invoice: https://stylus.export-japan.com/account_history_info.php?order_id=4976
Sincerely,
Kaori Kobayashi / JICO
Your order has been updated to the following status.
New status: Processing
Please reply to this email if you have any questions.

Μετά την z1 sas ήρθε και η ώρα της μαμά κεφαλής του πικάπ μου να πάρει θέση με μία SAS.
Η Μαύρη κυρία ήρθε....
Ζυγίστηκε ευθυγραμμίστηκε σε λίγο θα παίξει το χάι φάι νιούς.....
Εντυπώσεις σύντομα.......

Reaction score
1.173
Kαλορίζικη !

Άμα βαρέθηκες τη Z1S μπορώ να σε απαλλάξω από την παρουσία της...:roflmao:
χαχαχα
έκανα μια ανταλλαγή την "σούρ" είπαμε όχι και την z1....... lol:p. Τελικά την πήρες την SAS για την Shure?
Παρεμπιπτόντως ακούω τώρα από το "σιντι-παιονιρ" σου......

Reaction score
30.454
χαχαχα
έκανα μια ανταλλαγή την "σούρ" είπαμε όχι και την z1....... lol:p. Τελικά την πήρες την SAS για την Shure?
Παρεμπιπτόντως ακούω τώρα από το "σιντι-παιονιρ" σου......
Tην έδωσα τη Shure (με μισή καρδιά..μου άρεσε η άτιμη!)
Ζ1 S έχω και εγώ...απλά δεν αξιώθηκα ακόμα να πάρω SAS..με την πρώτη ευκαιρία όμως..!

Παρέλαβες νέα βελόνα για κεφαλή πριν λίγο και ακούς μουσική από cd τώρα...???:p

Reaction score
13.554
μολις εδωσα παραγγελεια για μια dt-z3ed για την jvc z1s..98 λιρες μου βγηκε...ποσες μερες εκανε να σου ερθει?

Reaction score
1.173
Περίπου στις 7 ημέρες για την κατασκευή εάν είναι SAS και 4 μέρες να έρθει από την αποστολή της....

Reaction score
13.554
μια χαρα..οταν λεs αν ειναι sas? εδωσα παραγγελεια ακριβως αυτην που μου εδωσες στο λινκ...στα 111.988 eur......98 lires agglias..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.997
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell