Μιλώντας για τις κεφαλές των πικάπ μας, σχόλια, φωτό κλπ.

Reaction score
8.905
...Και μην νομίσετε ότι αγοράζοντας μια κεφαλή που προτείνει ο Ραούλ (MM η MC) θα "ματσαριστεί" εύκολα στο σύστημά σας και θα πάρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα... Στο Post #513 που είχε βάλει ο Σταμάτης το λέει καθαρά...

Και το σημαντικότερο:
"All those cartridges are mounted in its own individual/matched headshell.
Step by step ( very time consuming and hard work .) I test each cartridge with different tonearms till I find the best match.

Reaction score
13.600
Μολις παρελαβα βελονα απο τον Ιαπωνα...εδειξε τα δοντακια τις..ποσες ωρες στρωσιμο να θελει?

Reaction score
8.905
Σε καμιά 30αρια και κατι, θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το "τοπίο"!
Καλορίζικη και περιμενουμε εντυπώσεις...:)

Reaction score
13.600
Kαλησπερα στην παρεα ψαχνω για clamp για το lenco...τα pro-ject κανουν για το lenco η οχι? η αν εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο..

Reaction score
13.600
να εισαι καλα δασκαλε σε ευχαριστω και παλι...καμια ιδεα για ματ? απο τι υλικο και τι παχος λες να παρω?

Reaction score
8.905
Βρε αφήστε τους τίτλους...:p εάν έχεις το δικό του σε καλή κατάσταση είσαι εντάξει, εάν έχει φθαρεί (ξεραθεί κλπ.) το συζητάμε πάλι... η δανείσου από φίλο σου για δοκιμή κάποιο από φελλό (λαστιχοφελλός ακόμα καλύτερος). Να προσέξεις να μην είναι φλατ, δηλαδή να έχει την εσοχή για την ετικέτα, για καλύτερη εφαρμογή με κλάμπ, δες παρακάτω φωτο, σε λάστιχο κοίτα και του technics και εάν σου ταιριάζει στην διάμετρο.

Last edited:

Reaction score
8.905
Άσε τα εισιτήρια από Λονδίνο στοιχίζουν ακριβά... και έχεις να κάνεις αγορές...κλάμπ και μάτ... :p :laugh:

Reaction score
13.600
ΑΧΧΧΧΧΧ... Την προικα θα μου φαει ο διαολος ο πικαπις....σπιτι να επιπλωνα θα ειχα τελειωσει μεχρι τωρα..

Reaction score
8.905
ΑΧΧΧΧΧΧ... Την προικα θα μου φαει ο διαολος ο πικαπις....σπιτι να επιπλωνα θα ειχα τελειωσει μεχρι τωρα..
Ρημάδια και ποτέ δεν τελειώνεις... εγώ τελείωσα μαζί τους... τα έφαγα όλα τα λεφτά μου...:D

ΥΓ. Αλλά το πικάπ μου δεν το αλλάζω με τίποτα...! :roflmao:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Το δάσκαλος έχει μια οικειότητα......το καθηγητής παραπέμπει στο στοίχημα 8-)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.162
Members
38.296
Νεότερο μέλος
dlitsas