καλή κίνηση!σε ευχαριστω. λεω να παρω την shure να την ακουσω με την βελονα της και μετα να τσιμπησω και την jico sas. φανταζομαι οτι δεν ειναι δυσκολο να προσαρμοσω την sas πανω στην shure
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
καλή κίνηση!σε ευχαριστω. λεω να παρω την shure να την ακουσω με την βελονα της και μετα να τσιμπησω και την jico sas. φανταζομαι οτι δεν ειναι δυσκολο να προσαρμοσω την sas πανω στην shure
Eχω μια oyster - sumiko καινουργια στο κουτι της ας μου στειλει pm ( gift for the new year).Goldring 1012gx παιζει ονειρο με sl1200. View attachment 55345
kαλησπερα , λογο οτι καποια μελη μου εστειλαν pm για το προηγουμενο post μου δεν τη πουλω ειναι προσφορα για τον φιλο emmanouil 1964 (ανεργος) μουσικοφιλος ας μου στειλει pm η ττηλ. 6977070266 με γνωριζει .Eχω μια oyster - sumiko καινουργια στο κουτι της ας μου στειλει pm ( gift for the new year).
Και αυτό που μου αρεσει ποιο πολύ είναι το αυτοκολλητο στο επιπλο!!!!!ακόμη μία jvc z1s με jico sas
Ωραιότατο φαίνεται! Με το vta δεν έχεις θέμα;Να και η δική μου Zyx R100 Yatra MKii πάνω σε ένα custom headshell που έφτιαξα/μετέτρεψα μόνος ώστε να ανεβάσω το βάρος και να περιορίσω το resonance. View attachment 70640