- Reaction score
- 1.147
Το ίδιο και στο rega p3 .Goldring 1012gx παιζει ονειρο με sl1200. View attachment 55345
Το ίδιο και στο rega p3 .Goldring 1012gx παιζει ονειρο με sl1200. View attachment 55345
Ακριβώς αυτό! Έχω και την δική της κεφαλή αλλά για λόγους ταχύτητας κάρφωσα την βελόνα πάνω στην ulm. Alignment με το tool της dual και καπάκι επιβεβαίωση με προτράκτορα φτιαγμένο πάνω στα specs του βραχίονα. https://www.vinylengine.com/turntable_forum/viewtopic.php?t=32202#wrapΝα υποθέσω ότι έκανες upgrade στην ulm 68e βάζοντας την om 40 βελόνα. Καλά έκανες. Πώς σου φαίνεται?
τι είναι το αφρώδες μεταξύ σώματος και βελόνας;Χαιρεται,
Αυτη ειναι η αρκετα παλαια (πρωτοκυκλοφορησε καπου στα μεσα της δεκαετιας του '60) Pickering XV15/150.
Ειναι κονικη και παιζει στα 2.5 grams. Γεματος και ξεκουραστος ηχος που ταιριαζει ιδιαιτερα σε εγγραφες πριν το '80.
View attachment 71492
Ειναι μια κολλα/στοκος τυπου "blue-tack", σαν πλαστελινη.τι είναι το αφρώδες μεταξύ σώματος και βελόνας;
λόγος ύπαρξης;
- ακουστικές εντυπώσεις ; . . . μέ ή χωρίς ;Ειναι μια κολλα/στοκος τυπου "blue-tack", σαν πλαστελινη.
Ειναι εκει για να συγκρατει το σωμα με την βελονα και να απορροφα πιθανον κραδασμους.
Δεν ειναι απαραιτητη.
Για να ειμαι ειλικρινεις, δεν εχω κανει εκτεταμενες δοκιμες.- ακουστικές εντυπώσεις ; . . . μέ ή χωρίς ;