- Reaction score
- 102.987
Απάντηση: ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΠΙΚ-ΑΠ ΜΑΣ ★ ΣΧΟΛΙΑ ★ ΦΩΤΟ ★ Κ.Λ.Π.
![](/forum/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fdl.dropbox.com%2Fu%2F85771692%2FDSC_1473_1.jpg&hash=b0531b0acf50bb27b68a70d6ae25f75c)
Eτσι οριακα στο ρακ θα ζεζταινεσαι καλα τον χειμωνα :116:Sorry εδώ οι φωτο......
Καλορίζικο.:610: με τι πλατό?Εγώ πάντως με αυτό το phono και αυτή την κεφαλή έχω βρει στιγμές ύψιστης ευτυχίας τον τελευταίο μήνα.
Απίστευτος συνδυασμός !!!
Το καλοκαίρι όμως... καύσωνας προβλέπεται.... :405:Eτσι οριακα στο ρακ θα ζεζταινεσαι καλα τον χειμωνα... :116:
:412::142:Το καλοκαίρι όμως... καύσωνας προβλέπεται.... :405:
Καλορίζικη και περιμένω τις εντυπώσεις σου...:201::610:Μόλις παραλάβω κεφαλή και βελόνα θα ποστάρω εντυπώσεις.
Γειά σου Μπιλάκο με τις ωραίες έξυπνες αλχημίες σου!:444:Επειδή όλοι έχουν πέσει για ύπνο και έμεινα μόνος... έφτιαξα μια εικόνα σχετικά με το πως να αυξήσουμε την χωρητικότητα (εάν απαιτείτε και ανώδυνα) σε μια κεφαλή MM/ΜΙ.
Από οτι ήξερα μέχρι πέρσι... είχαν έρθει από Ιαπωνία 3 τεμάχια... από νότια προάστια πλευρά η εισαγωγή... όντως εκπληκτικό, ειδικά ο βραχίωνας... Κωστάκη εάν ενδιαφέρεσαι ξέρω την μέθοδο...:437:Εχτες ακουσαμε μια VDH Colibri που κρεμοταν σ αυτο το πλατω....
Για πλατω δεν ξέρω για πλατωνικό... όμως? :138:Βασιλη, ξερεις οτι εχω καλυτερο πλατω....
Να επανέλθεις φίλε μου με την SAS επάνω... εκεί να δεις πάρτι που έχει να γίνει, ένα είναι το γεγονός, ότι η γεννήτρια της JVC κεφαλής είναι μια από τις καλύτερες (ΜΜ) μέχρι και σήμερα.Βασίλη σήμερα παρέλαβα τη Z1 με τη μαμίσια της βελόνα S
Από όσο πρόλαβα να ακούσω έστω και με την S ... πόσο δίκιο έχεις φίλε μου!!!
Έπαθα σοκ απο το δυναμικό και γεμάτο χαρακτήρα της!
Τι μπάσο!
Οι όποιες αδυναμίες μπόρεσα να εντοπίσω στην ανάλυση πιστεύω ακράδαντα ότι θα λυθούν με τη SAS
Θα επανέλθω, δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή.
Το άσχημο είναι λόγω απόστασης θα απουσιάζουμε από το “πάρτι” :619:... χαιρετισμούς στην Κρήτη :605:.....πάρτι που έχει να γίνει...