Μοτο 2007 - εκθεση (the dream_GR version!)

Reaction score
14
Η έκθεση από ότι βλέπω από τις κυρίες έγινε κ υ ρ ι ο λ ε κ τ ι κ ά στο Ανατολικό αεροδρόμιο. :happy_5:
Και είναι και πρώην... :happy_8: :happy_2:

Reaction score
3
Αν και δεν μου αρέσουν οι μηχανές, όλα τα λεφτά είναι οι δύο............. βέσπα :bravo: :bravo: :bravo: .
Κάτι ξέρει ο Γενικός μας. :cool_4:

Reaction score
5
Βρε Γιάννη, μήπως είμασταν ταυτόχρονα εκεί; Κυριακή απόγευμα πήγα.

Πάντως το μπάζο που κυκλοφορούσε δεν λέγεται. Δεν θέλω να συγκρίνω με άλλα που έχω πάει, γιατί θα σας πάρουν τα κλάμματα...

Ήταν και πολύ μικρή για τέτοια έκθεση. Η Ducati είχε ένα μικρούλη stand (οικονομία γαρ), τεράστια stands είχαν κάτι κινέζικες με γουρούνες και τετράτροχα!! Όλη η έκθεση πηγμένη στο τετράτροχο!!!
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν μιλάμε...

Βέβαια, εκεί πάμε να δούμε μηχανές (ΑΚΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ;;:lol: )

Πειράζει που στην φώτο αυτή, προτιμώ τον κ@λο της MV Augusta από τον (ομολογουμένως μέτριο) κ@λο της νεαράς; Ήταν δεν ήταν επάνω η νεαρά...ποσώς θα με πείραζε...
Άσε που θα ήθελα να έχω τον δικό μου κ@λο πάνω στην σέλα αυτή, κι ένα γεμάτο ντεπόζιτο! :cool_1: :cool_1:

Reaction score
14
Ακη και εγώ Κυριακή απόγευμα μετά τις 17:00, πήγα για να δώ το RedBull Fighters Show, που ήταν εντυπωσιακό, και σε τελική το μόνο που άξιζε. Οσο για τα μπάζα, μπαζότατα, μέτρια, και πολύ λίγες αντιπροσωπείες, έλλειπε η Triumph, και το fashion show του Ηλιόπουλου (Yamaha) για κλάμματα...!!!

Γενικά μετριότατη έκθεση με πολύ λίγη γκλαμουριά. Παλαιότερες στην χώρα μας ήταν πολύ πολύ καλίτερες.

Κρίμα που δεν συναντηθήκαμε πάντως.

Reaction score
8
Μαύρα χάλια, ήταν η εκθεσούλα.
Κάθε χρόνο και χειρότερα...κάθε πέρσι και καλύτερα:happy_4:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος