Μπασοπαγίδα??

Reaction score
51
Πάντως τώρα που τις είδα πιο προσεκτικά και διάβασα λεπτομέρειες όντως είναι πάρα πολύ καλές. Είναι ντροπαλός όμορφες, μαζεμένες και πρακτικές. Δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικές θα είναι, τις κρίνω μόνο αισθητικά και πρακτικά.
Όπως θυμάστε όλη η συζήτηση ξεκίνησε για την προβληματική γωνία που σχηματίζεται κάτω από το πικάπ. Όπως είπα δεν έχω κάνει μετρήσεις ούτε μπορώ να καταλάβω με το αυτί αλλά εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι εκεί υπάρχει σίγουρα πρόβλημα.....
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Οι μπασοπαγίδες στις γωνίες χρειάζονται μόνο όταν βγάζουν πολύ μπάσο τα ηχεία ή βελτιώνουν τον ήχο και σε ηχεία που δεν γκρεμίζουν και τοίχους με το μπάσο τους??
Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι λειτουργούν από τα 50hz και πάνω και από όσο θυμάμαι από το διάγραμμα, με αρκετά καλό συντελεστή ακόμα και στα 50hz.

Δεν έψαξα τα ηχεία σου αλλά δεν θα κατεβαίνουν και πολύ πιο χαμηλά φαντάζομαι.
Τώρα βέβαια παίζει το ενδεχόμενο να είναι πολύ συγκεκριμένο το πρόβλημα (συγκεκριμένη συχνότητα), αν υπάρχει!

Από προσωπική εμπειρία μπορώ να σου πω ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά σε δωμάτιο 14τμ με ηχείο που έχει πάνω δύο μονάδες 9 ιντσών και μια 7 ιντσών (δεν θυμάμαι πόσο χαμηλά κατεβαίνει αλλά κατεβαίνει αρκετά).

Οπως και να έχει φαίνεται σαν μια λύση που μάλλον θα κάνει την δουλειά που θες και ΜΑΛΛΟΝ θα έχει και την αποδοχή της συζύγου, χωρίς να τιναξεις την μπάνκα στον αέρα 🤷.

Και με μεταπωλητική αξία σε περίπτωση που δεν δεις καμία διαφορά.

Reaction score
775
Ασχέτως των μπασοπαγίδων, δοκίμασε να αφαιρέσεις τα μάρμαρα από τις βάσεις των ηχείων (που "καταστρέφουν" τον ήχο) και αλφάδιασε / σταθεροποίησε πολύ καλά τα ηχεία, επάνω στα πλακάκια, ρυθμίζοντας κατάλληλα τις ακίδες τους.

Reaction score
35
Ασχέτως των μπασοπαγίδων, δοκίμασε να αφαιρέσεις τα μάρμαρα από τις βάσεις των ηχείων (που "καταστρέφουν" τον ήχο) και αλφάδιασε / σταθεροποίησε πολύ καλά τα ηχεία, επάνω στα πλακάκια, ρυθμίζοντας κατάλληλα τις ακίδες τους.
Καλησπέρα
Αυτό πραγματικά πρώτη φορά το ακούω. Και με όσους έχω συζητήσει και από αυτά που έχω διαβάσει καλό κάνει το μάρμαρο κάτω από τα ηχεία στον ήχο όχι κακό ....Απλά κάποιοι μου πρότειναν για ακόμη καλύτερα να βάλω κάτω από τα μάρμαρα τους παρακάτω κώνους..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.176
Members