Μπαταρια τζελ

Reaction score
245
Στο νεο μου αυτοκινητο,golf 5 αρχιζω σιγα-σιγα να φτιαχνω το ηχοσυστημα.Θα μπουνε 4 δυνατοι 2καναλοι ενα 12'' γουφερ 500ρμς και 3δρομο εμπρος.Επιπλεον θα υπαρχουνε 3 πυκνωτες ενας των 2 φαραντ,ενας του 1,5 και ενας του 1 φαραντ.
Θελω την γνωμη σας για μια καλη αλλα οχι πανακριβη μπαταρια τζελ,μπας και δεσει καλητερα το γλυκο απο θεμα ρευματα.

Reaction score
24.770
Απάντηση: Μπαταρια τζελ

exide maxima μανα μου
με 180 ευροπουλα
την μπλε ετσι (deep cycle) ?
εχει και εξτρα σετακι πολων για τα "δικα μας"

Reaction score
245

Μήτσο, έχεις αρχίσει τις υπερβολές ή είναι η εντύπωσή μου?
υπερβολες γιατι γιαννημ?
Αφου το γκολφακι εχει ψοφιμι δυναμο που μπορει να παει και για φουντο αν δω οτι δεν μου φτανει,να μην βαλω εστω μια καλη μπαταρια επανω?Στην μπεμπα που ειχε βαρβατο δυναμο και μεγαλη μπαταρια (με ολα να δουλευουνε οκ χωρις προβληματα απο διαροες κτλ)οταν εβαζα την μεγαλη σκαλα και τσιτωνα λιγο την ενταση,τα φωτα κανανε κολπακια και ειχα μονο τους 2 και πιο αδυναμους ενισχυτες στο αμαξι.Φαντασου τωρα στο γκολφ τι θα γινει αν μπουνε και οι αλλοι 2 και πιο δυνατοι ενισχυτες?

Reaction score
24.770

βεβαια οτι και να βαλεις στο γκολφ...

γκολφ θα παραμεινει...

Reaction score
41

υπερβολες γιατι γιαννημ?
Αφου το γκολφακι εχει ψοφιμι δυναμο που μπορει να παει και για φουντο αν δω οτι δεν μου φτανει,να μην βαλω εστω μια καλη μπαταρια επανω?Στην μπεμπα που ειχε βαρβατο δυναμο και μεγαλη μπαταρια (με ολα να δουλευουνε οκ χωρις προβληματα απο διαροες κτλ)οταν εβαζα την μεγαλη σκαλα και τσιτωνα λιγο την ενταση,τα φωτα κανανε κολπακια και ειχα μονο τους 2 και πιο αδυναμους ενισχυτες στο αμαξι.Φαντασου τωρα στο γκολφ τι θα γινει αν μπουνε και οι αλλοι 2 και πιο δυνατοι ενισχυτες?

Γιατί θα γεμίσεις το όχημα ενισχυτές και sub και θα χάσεις πολλά άλλα.
Δεν αναφερόμουν στην μπαταρία βρε Μήτσο μ'
Από την άλλη (τώρα που το ξανασκέφθηκα) δεν συνυπολόγισα:
  • την μούρλια που κουβαλάς και εσύ
  • το ότι έχεις ήδη τους ενισχυτές :126:

Reaction score
245

Γιατί θα γεμίσεις το όχημα ενισχυτές και sub και θα χάσεις πολλά άλλα.
Δεν αναφερόμουν στην μπαταρία βρε Μήτσο μ'

Από την άλλη (τώρα που το ξανασκέφθηκα) δεν συνυπολόγισα:
  • την μούρλια που κουβαλάς και εσύ
  • το ότι έχεις ήδη τους ενισχυτές :126:
θα χασω λιγο(περι τα 100lt:111:) πορτ-μπαγκαζ,λιγο παραπανω θα καιει λογω βαρους θα χασει και λιγο γκαζι αλλα......ΔΕΝ ΓΑ@@@@@τε,3 χρονια την παλεβω την δουλεια λιγο-λιγο και τωρα που τα εχω ολα θα τα παρατησω???????
Οχι βεβαια.

Ακουγομαι λιγακι φευγατος ε??????
Ετσι ειναι,οταν θελεις κατι τοσο πολυ και εχει περασει αρκετος καιρος για να το εχεις....σου την βαραει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.107
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo