alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.443
Αυτό πάλι που πρέπει ντε και καλά να ακούσω το λιοντάρι στην πραγματική του στάθμη, τι φάση; Και το ζωικό βασίλειο σε στάθμη συμφοράς πρέπει να το ακούμε;
Ρέυ, αν βάλεις documentary σπιτ' και δεν χ@στ' πάνωσ' όταν σκάσει γατάκι με νεύρα στο screen δεν..Αυτό πάλι που πρέπει ντε και καλά να ακούσω το λιοντάρι στην πραγματική του στάθμη, τι φάση; Και το ζωικό βασίλειο σε στάθμη συμφοράς πρέπει να το ακούμε;
Κοίτα, προσωπικά χίλιες φορές να κάτσω να μάθω ένα μουσικό όργανο, πιάνο ας πούμε που μου αρέσει, παρά να κάθομαι να ψάχνω πως θα "την ακούσω σωστά".Ρέυ, αν βάλεις documentary σπιτ' και δεν χ@στ' πάνωσ' όταν σκάσει γατάκι με νεύρα στο screen δεν..
Καλύτερα πούλα τα όλα και ασχολήσου με γκολφ.. (παίζει να δεις και κροκόδειλΑ live αν πας στις σωστές πίστες, εκεί να δεις χ@σιμο..)
Καλά, ξεκίνα τις αγορές σου με τα μπαστούνια πρώτα γιατί χωρίς επένδυση στο χώρο για να ακούς σωστά θα παίζεις πάντα χαμηλά και θα έχουμε θέματα..Κοίτα, προσωπικά χίλιες φορές να κάτσω να μάθω ένα μουσικό όργανο, πιάνο ας πούμε που μου αρέσει, παρά να κάθομαι να ψάχνω πως θα "την ακούσω σωστά".
Δεν έχω τέτοια θέματα. Το πλησιέστερο κατοικήσιμο οικοδόμημα είναι στα 15m - 20m. Το αμέσως επόμενο μπορεί και 50m.Καλά, ξεκίνα τις αγορές σου με τα μπαστούνια πρώτα γιατί χωρίς επένδυση στο χώρο για να ακούς σωστά θα παίζεις πάντα χαμηλά και θα έχουμε θέματα..
Το γκολφ είναι η λύτρωση.. (φτιάξε κάβα)
θενκς Μεσιε EAR , οπως τα λες ακριβως ειναι / και για τους λογους που επεξηγεις.-> παλι καλα που αρκει μεσω μιξης κ κομπρεσιο να φτασει η πληροφορια στο χωρο μας με εχεμυθια, και να αποσυμπιεστει μεχρι ενα σημειο θα πω.
παίζει ο ντραμερ κ όλο το mix στήνετε πάνω του... Κι άσε τα ντραμς, εκεί είναι θρήνος στο λάιβ. Εδώ σκεφτείτε πως σε μαγαζιά 400τμ δε βάζουν μικρόφωνα στο σετ ντραμς, δε χρειάζονται, ακούνε όλοι μια χαρά.
Όνειρο..Δεν έχω τέτοια θέματα. Το πλησιέστερο κατοικήσιμο οικοδόμημα είναι είναι στα 15m - 20m. Το αμέσως επόμενο μπορεί και 50m.
Παίζουν και άλλες παράμετροι ρόλο στη μέτρηση αν κατάλαβα καλά (κάτι είπε ο Dimi για weighting), δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ..Ένας φίλος ζήτησε κάτι πολύ απλό χθες, κάποιος που έχει "σοβαρό" εργαλείο μέτρησης να μετρήσει και με το κινητό του και να μας πει την απόκλιση, ώστε και οι υπόλοιποι να πάρουμε μια ιδέα όταν μετράμε με το κινητό.
Αν δεν κάνω λάθος κανείς ως τώρα δεν έχει ανταποκριθεί κάνοντας μια μέτρηση...
Χερ Ντοκτορ πηρα τηλ στους συναδελφους στο Τριτο Σωμα τους ειπα να παμε στον δοκτορα να παιανισουμε εν χορο ειπαν ΝΑΙ οτι θελει ο ΜαεστροςΠου να δεις τι στάθμες ανεβάζουν τα πνευστά.
Θρίλερ.
(128 η τρομπέτα, 130 το σαξόφωνο )
Τα μικρόφωνα για ηχογράφηση τέτοιων πνευστών, πρέπει να αντέχουν μίνιμουμ 130 dB, και τα περισσότερα είναι έως 140 dB.
Θυμάμαι μια φορά έτυχα στα χάλκινα πνευστά της Ηπείρου
Στα πρώτα 1-2 κομμάτια υποθέτω κι από 'φτα που λέτε 120-130dμπιά χαλαρά..Χερ Ντοκτορ πηρα τηλ στους συναδελφους στο Τριτο Σωμα τους ειπα να παμε στον δοκτορα να παιανισουμε εν χορο ειπαν ΝΑΙ οτι θελει ο Μαεστρος
2 κλαρινα 2 τρομπετες 1 ευωνιο 1 αλτικορνο 1 αλτο σαξ και τενορο σαξ 1 μπασσο ΜΙ υφεση και 2 τρομπονια τυμπανο και γκραν κασσα
Ποσα ντεσιμπελια λες να ακουσουμε στην αιθουσα σου;;;;;
Ένας φίλος ζήτησε κάτι πολύ απλό χθες, κάποιος που έχει "σοβαρό" εργαλείο μέτρησης να μετρήσει και με το κινητό του και να μας πει την απόκλιση, ώστε και οι υπόλοιποι να πάρουμε μια ιδέα όταν μετράμε με το κινητό.
Αν δεν κάνω λάθος κανείς ως τώρα δεν έχει ανταποκριθεί κάνοντας μια μέτρηση...
Το ερώτημα είναι πολύ απλό και το μπερδεύεις χωρίς λόγο.Η ένταση 76-78db (c) στο umic. Για να πιάσω την ίδια τιμή στο πρόγραμμα του κινητού πρέπει να αφαιρέσω 5db στο calibration του.
Καλά ξέρουν οι συνάδελφοι να παίζουν κομμάτια του Moby ; Κια πες μαθαίνουν για την περίσταση, λες να καταφέρουν να φτάσουν το τρομερό DR των 10 Db που πιάνουν τα τραγούδια του ; Βάλτε και καμιά πετσέτα σε τύμπανα και κασσα, βαράτε και λίγο απαλά.Χερ Ντοκτορ πηρα τηλ στους συναδελφους στο Τριτο Σωμα τους ειπα να παμε στον δοκτορα να παιανισουμε εν χορο ειπαν ΝΑΙ οτι θελει ο Μαεστρος
2 κλαρινα 2 τρομπετες 1 ευωνιο 1 αλτικορνο 1 αλτο σαξ και τενορο σαξ 1 μπασσο ΜΙ υφεση και 2 τρομπονια τυμπανο και γκραν κασσα
Ποσα ντεσιμπελια λες να ακουσουμε στην αιθουσα σου;;;;;