skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Απάντηση: Re: ΝΜ Purifiers και high Fidelity
Δεν νομίζω...Mηπως εχει γινει σουργελο το thread?
Δεν νομίζω...Mηπως εχει γινει σουργελο το thread?
Καμία σχέση με το γνωστό...TA ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ SCALAR WAVES:112:
http://www.google.gr/url?sa=t&sourc...-km2d_CQSEdns8Z9A&sig2=kLBrQg_VzTidulElsHlpCw
Μα σούργελα είναι οι μαγικές πέτρες που κοστίζουν 800€ !!!Mηπως εχει γινει σουργελο το thread?
Θα τα έχει δοκιμάσει φαντάζομαι. Για πες εντυπώσεις γιατι με ενδιαφέρει κι εμένα...Μα σούργελα είναι οι μαγικές πέτρες που κοστίζουν 800€ !!!
Το thread μάς μάρανε;
Σε αυτο συμφωνω.Μα σούργελα είναι οι μαγικές πέτρες που κοστίζουν 800€ !!!
Το thread μάς μάρανε;
Μα σούργελα είναι οι μαγικές πέτρες που κοστίζουν 800€ !!!
Το thread μάς μάρανε;
Δεν έχω καμμία αμφιβολία περί τούτου! :142:Οι "μαγικές" πέτρες θα σε κάνουν να ακούσεις το σύστημά σου όπως δεν το έχει ξανακούσει ποτέ. Αλλά πρέπει να έχεις λύσει ΑΛΛΑ...ΒΑΣΙΚΑ προβλήματα πρώτα!![]()
Μα σούργελα είναι οι μαγικές πέτρες που κοστίζουν 800€ !!!
Το thread μάς μάρανε;
WOW!!! WOW!!! WOW!!! WOW!!! WOW!!! WOW!!! WOW!!! WOW!!!Οι "μαγικές" πέτρες θα σε κάνουν να ακούσεις το σύστημά σου όπως δεν το έχει ξανακούσει ποτέ.
Φτου ρε γαμότι μου με χάλασες τώρα.:Οι "μαγικές" πέτρες θα σε κάνουν να ακούσεις το σύστημά σου όπως δεν το έχει ξανακούσει ποτέ. Αλλά πρέπει να έχεις λύσει ΑΛΛΑ...ΒΑΣΙΚΑ προβλήματα πρώτα!![]()
Εγώ δεν κατάλαβα αν συμφωνεί ο NIKNM με αυτό που έγραψε ο (πως να τον πεις) ριβιούερ ;"Τα NM sonic purifiers βασιζουν τον λογο της υπαρξης τους στον ελεγχο αλλα και στον περιορισμο αυτων των ενδογενων αλλα και εξωγενων ηλεκτρομαγνητικων ακτινοβολιων και πεδιων, και φυσικα δεν προκειται για θεματα που απτονται νομων της φυσικης".
....