ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.645
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

αιμαίνα ύππαις ανωρθώγραφω ραί?

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

[offtopicmode] Iron αντί να ασχολείσαι με τον Τσαρουχά, σου έχω ένα τεφαρίκι για να δοκιμάζεις τι χρειές βγάζει

[/offtopicmode]
Εγώ πάντως έχω βάλει 3 τέτοια στο χώρο ακρόασης, ένα πάνω από τον τελικό και ένα πάνω από κάθε ηχείο και από τότε το σύστημα μου παίζει παπάδες!!! :136::136:

Reaction score
4

[offtopicmode] ...... σου έχω ένα τεφαρίκι για να δοκιμάζεις τι χρειές βγάζει
....

[/offtopicmode]
Έχεις και το άλλο μοντέλο που έχει στρώσει σε 3 μοναστήρια και είναι 12 εποχών ;

Αυτά που κόβουν μόνο την αρνητική ενέργεια και τραγουδάει χωρίς μάτι η Diva λέω, .....!!

Τς.., αλλά δεν κάνουν για ροκ..... :108:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.587
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Εγώ πάντως έχω βάλει 3 τέτοια στο χώρο ακρόασης, ένα πάνω από τον τελικό και ένα πάνω από κάθε ηχείο και από τότε το σύστημα μου παίζει παπάδες!!! :136::136:

your constant is Anthimos:137:

Reaction score
875
Επαναφέροντας το τοπικ στο κυρίως θέμα του και μάλιστα έχοντας κατά νου τις τιμές που προσφέρονται τα προϊόντα αυτά, θα ήθελα να πω πως θα ήταν καλό για τον κατασκευαστή να λάβει κάποια μέριμνα όσον αφορά την κατασκευή, το σχήμα, την λείανση, την χρηστικότητά τους, κλπ...

Πολύ καλός φίλος αφού τα 'ξήλωσε' από το σύστημά του μετά την δοκιμαστική περίοδο διαπίστωσε πως του είχαν 'πληγώσει'(έσκισαν το πλαστικό περίβλημα) των interconnects...
Ο 'πλασιέ' πάνω στη βιασύνη του, τα είχε τοποθετήσει άρπα-κόλα...

Η λεπτομέρεια είναι πως τα καλώδια ήταν της τάξης των 5000 ευρώ...!!!!!!

Reaction score
8

καλα να παθει

Εμ ποιος θα τα εβαζε πανω στα καλωδια του, εγω στα SUPRA ων 10 ευρω;

Reaction score
2

[offtopicmode] Iron αντί να ασχολείσαι με τον Τσαρουχά, σου έχω ένα τεφαρίκι για να δοκιμάζεις τι χρειές βγάζει

[/offtopicmode]
Ευχαριστώ για την προσφορά
θα την λάβω υπ όψιν...

ΥΓ...Οποιοδήποτε σχόλιο στο δίκτυο .....για την γνώμη σου θα είναι ευπρόσδεκτο...
κάθε link δεκτό

Reaction score
2
Επαναφέροντας το τοπικ στο κυρίως θέμα του και μάλιστα έχοντας κατά νου τις τιμές που προσφέρονται τα προϊόντα αυτά, θα ήθελα να πω πως θα ήταν καλό για τον κατασκευαστή να λάβει κάποια μέριμνα όσον αφορά την κατασκευή, το σχήμα, την λείανση, την χρηστικότητά τους, κλπ...

Πολύ καλός φίλος αφού τα 'ξήλωσε' από το σύστημά του μετά την δοκιμαστική περίοδο διαπίστωσε πως του είχαν 'πληγώσει'(έσκισαν το πλαστικό περίβλημα) των interconnects...

Ερώτημα???
Το τα ξήλωσε είναι θετικό?

Reaction score
3.353
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

:142:

Reaction score
875
Ασε με ρε Γιάννη, έχω όλη τη καλή διάθεση να πιστέψω ότι τα συγκεκριμένα είναι θαυματουργά αλλά όχι να τα πηγαίνουμε στο δίπλα δωμάτιο για να δούμε τις διαφορές!

Αν είναι δυνατόν!

Τότε αφού δουλεύουν και από μακριά γιατί ανοίγουμε τα μηχανήματα και τα βάζουμε μέσα?
Γιατί μόνο έτσι ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε Α to B test...

Reaction score
875

Μανωλη και Μιχαλη οποτε θελετε το κανουμε το τεστ Α Β BLIND ΞΕBLIND. Θα γραψετε μετα τις εντυπωσεις σας?
Ρε Γιάννη πως θα κάνουμε A to B test ??????? Για όνομα ρε γμτ....

Για το Α οκ...θα είναι όταν θ' ακούμε στο σύστημα όπως είναι με τα NMP's...

Το Β το γ@μημένο τι θα είναι????...Θα έχουμε κανα μάγο να διακτινίζει τα μπλιμπλίκια και μετά πάλι θα τα ξανα_εμφανίζει και θα τα 'κουμπώνει' ταυτόχρονα στα καλώδια και στο σύστημα για να ξανακούσουμε το Α ??????

Δε γίνεται ρε φίλε...

Α to B test σημαίνει πως έχω μια κατάσταση Α και πατώντας το remote(ή γυρνώνας κάποιον επιλογέα) έχω μια κατάσταση Β που τις συγκρίνω μεταξύ τους ΑΜΕΣΑ και ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΩ...

Εδώ ακούω 'κουφά' πως θα πρέπει να τα μεταφέρουμε στον πάνω όροφο για να ακούσουμε το σύστημα χωρίς αυτά...

Μάλιστα άκουσα και από αγαπημένο φίλο(από aca μεριά) πως και να τα αφαιρέσουμε θα πρέπει να περιμένουμε για αρκετή ώρα γιατί τα.....πεδία θα έχουν παραμείνει και θα επιδρούν για πολύ ώρα ακόμα...!!!!!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.587

Τα...πεδία παίζει...(αττική σύνταξη)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.888

Α to B test σημαίνει πως έχω μια κατάσταση Α και πατώντας το remote(ή γυρνώνας κάποιον επιλογέα) έχω μια κατάσταση Β που τις συγκρίνω μεταξύ τους ΑΜΕΣΑ και ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΩ...
Νταξ ρε συ δεν πειράζει, κάντε τις αλαγές με χρονοκαθυστέρηση. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως.

...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.587

Ρε Γιάννη πως θα κάνουμε A to B test ??????? Για όνομα ρε γμτ....

Για το Α οκ...θα είναι όταν θ' ακούμε στο σύστημα όπως είναι με τα NMP's...

Το Β το γ@μημένο τι θα είναι????...Θα έχουμε κανα μάγο να διακτινίζει τα μπλιμπλίκια και μετά πάλι θα τα ξανα_εμφανίζει και θα τα 'κουμπώνει' ταυτόχρονα στα καλώδια και στο σύστημα για να ξανακούσουμε το Α ??????

Δε γίνεται ρε φίλε...

Εδώ ακούω 'κουφά' πως θα πρέπει να τα μεταφέρουμε στον πάνω όροφο για να ακούσουμε το σύστημα χωρίς αυτά...

Μάλιστα άκουσα και από αγαπημένο φίλο(από aca μεριά) πως και να τα αφαιρέσουμε θα πρέπει να περιμένουμε για αρκετή ώρα γιατί τα.....πεδία θα έχουν παραμείνει και θα επιδρούν για πολύ ώρα ακόμα...!!!!!!!
...

Και όμως...γυρίζουν:142:
http://www.youtube.com/watch?v=tAsOfqCy4A0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=vIpnkqEDaUA&feature=related

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.610

Νταξ ρε συ δεν πειράζει, κάντε τις αλαγές με χρονοκαθυστέρηση. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως.

...
Θα είναι άδικος κόπος. Έτσι κι αλλιώς, ο εν λόγω κατασκευαστής δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στο προϊόν του, γνωρίζει πως δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα, και αυτό το έχει αποδείξει εμπράκτως.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.511
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$