- Reaction score
- 142.645
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...
αιμαίνα ύππαις ανωρθώγραφω ραί?
αιμαίνα ύππαις ανωρθώγραφω ραί?
Εγώ πάντως έχω βάλει 3 τέτοια στο χώρο ακρόασης, ένα πάνω από τον τελικό και ένα πάνω από κάθε ηχείο και από τότε το σύστημα μου παίζει παπάδες!!! :136::136:[offtopicmode] Iron αντί να ασχολείσαι με τον Τσαρουχά, σου έχω ένα τεφαρίκι για να δοκιμάζεις τι χρειές βγάζει
![]()
[/offtopicmode]
Έχεις και το άλλο μοντέλο που έχει στρώσει σε 3 μοναστήρια και είναι 12 εποχών ;[offtopicmode] ...... σου έχω ένα τεφαρίκι για να δοκιμάζεις τι χρειές βγάζει
....
[/offtopicmode]
Εγώ πάντως έχω βάλει 3 τέτοια στο χώρο ακρόασης, ένα πάνω από τον τελικό και ένα πάνω από κάθε ηχείο και από τότε το σύστημα μου παίζει παπάδες!!! :136::136:
Τα πάντα......και τίποτα.....my sweet one..........Μπορώ να ρωτήσω darling τι εννοείς με το δέσαμαι; :121:
...
Ευχαριστώ για την προσφορά[offtopicmode] Iron αντί να ασχολείσαι με τον Τσαρουχά, σου έχω ένα τεφαρίκι για να δοκιμάζεις τι χρειές βγάζει
![]()
[/offtopicmode]
Επαναφέροντας το τοπικ στο κυρίως θέμα του και μάλιστα έχοντας κατά νου τις τιμές που προσφέρονται τα προϊόντα αυτά, θα ήθελα να πω πως θα ήταν καλό για τον κατασκευαστή να λάβει κάποια μέριμνα όσον αφορά την κατασκευή, το σχήμα, την λείανση, την χρηστικότητά τους, κλπ...
Πολύ καλός φίλος αφού τα 'ξήλωσε' από το σύστημά του μετά την δοκιμαστική περίοδο διαπίστωσε πως του είχαν 'πληγώσει'(έσκισαν το πλαστικό περίβλημα) των interconnects...
Ο 'πλασιέ' πάνω στη βιασύνη του, τα είχε τοποθετήσει άρπα-κόλα...
Η λεπτομέρεια είναι πως τα καλώδια ήταν της τάξης των 5000 ευρώ...!!!!!!
:142:Επαναφέροντας το τοπικ στο κυρίως θέμα του και μάλιστα έχοντας κατά νου τις τιμές που προσφέρονται τα προϊόντα αυτά, θα ήθελα να πω πως θα ήταν καλό για τον κατασκευαστή να λάβει κάποια μέριμνα όσον αφορά την κατασκευή, το σχήμα, την λείανση, την χρηστικότητά τους, κλπ...
Πολύ καλός φίλος αφού τα 'ξήλωσε' από το σύστημά του μετά την δοκιμαστική περίοδο διαπίστωσε πως του είχαν 'πληγώσει'(έσκισαν το πλαστικό περίβλημα) των interconnects...
Ο 'πλασιέ' πάνω στη βιασύνη του, τα είχε τοποθετήσει άρπα-κόλα...
Η λεπτομέρεια είναι πως τα καλώδια ήταν της τάξης των 5000 ευρώ...!!!!!!
Για τον φίλο μου ναι...Ερώτημα???
Το τα ξήλωσε είναι θετικό?
Γιατί μόνο έτσι ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε Α to B test...Ασε με ρε Γιάννη, έχω όλη τη καλή διάθεση να πιστέψω ότι τα συγκεκριμένα είναι θαυματουργά αλλά όχι να τα πηγαίνουμε στο δίπλα δωμάτιο για να δούμε τις διαφορές!
Αν είναι δυνατόν!
Τότε αφού δουλεύουν και από μακριά γιατί ανοίγουμε τα μηχανήματα και τα βάζουμε μέσα?
Ρε Γιάννη πως θα κάνουμε A to B test ??????? Για όνομα ρε γμτ....Μανωλη και Μιχαλη οποτε θελετε το κανουμε το τεστ Α Β BLIND ΞΕBLIND. Θα γραψετε μετα τις εντυπωσεις σας?
Νταξ ρε συ δεν πειράζει, κάντε τις αλαγές με χρονοκαθυστέρηση. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως.Α to B test σημαίνει πως έχω μια κατάσταση Α και πατώντας το remote(ή γυρνώνας κάποιον επιλογέα) έχω μια κατάσταση Β που τις συγκρίνω μεταξύ τους ΑΜΕΣΑ και ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΩ...
...Ρε Γιάννη πως θα κάνουμε A to B test ??????? Για όνομα ρε γμτ....
Για το Α οκ...θα είναι όταν θ' ακούμε στο σύστημα όπως είναι με τα NMP's...
Το Β το γ@μημένο τι θα είναι????...Θα έχουμε κανα μάγο να διακτινίζει τα μπλιμπλίκια και μετά πάλι θα τα ξανα_εμφανίζει και θα τα 'κουμπώνει' ταυτόχρονα στα καλώδια και στο σύστημα για να ξανακούσουμε το Α ??????
Δε γίνεται ρε φίλε...
Α to B test σημαίνει πως έχω μια κατάσταση Α και πατώντας το remote(ή γυρνώνας κάποιον επιλογέα) έχω μια κατάσταση Β που τις συγκρίνω μεταξύ τους ΑΜΕΣΑ και ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΩ...
Εδώ ακούω 'κουφά' πως θα πρέπει να τα μεταφέρουμε στον πάνω όροφο για να ακούσουμε το σύστημα χωρίς αυτά...
Μάλιστα άκουσα και από αγαπημένο φίλο(από aca μεριά) πως και να τα αφαιρέσουμε θα πρέπει να περιμένουμε για αρκετή ώρα γιατί τα.....πεδία θα έχουν παραμείνει και θα επιδρούν για πολύ ώρα ακόμα...!!!!!!!
Θα είναι άδικος κόπος. Έτσι κι αλλιώς, ο εν λόγω κατασκευαστής δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στο προϊόν του, γνωρίζει πως δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα, και αυτό το έχει αποδείξει εμπράκτως.Νταξ ρε συ δεν πειράζει, κάντε τις αλαγές με χρονοκαθυστέρηση. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως.
...