ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.545
Έχω μια απορία:

Υπάρχει κανείς που τα έβαλε στο ηχοσύστημά του και ΔΕΝ άκουσε διαφορά?

Αν υπάρχει , θα ήθελα να του μιλήσω τηλεφωνικά.... θα ήθελα να μάθω περισσότερα για το ηχοσύστημά του...

Reaction score
777
Επειδή μιλάμε και δέν λέμε...

Εγώ θα ξανα-επαναλάβω τί έγραψα εγώ και άλλοι.
Τα ΝΜ υπάρχουν-φτιάχτηκαν για να κόβουν την Η/Μ ακτινοβολία και τα πεδία γενικότερα.
Σαφέστατα υπάρχουν ανταγωνιστικές λύσεις.Απο αλουμινόχαρτο μέχρι μόνωση πυρηνικού εργοστασίου.Αν θεωρείτε οτι τα ΝΜ δέν σας καλύπτουν αγοράστε αυτά.Έτσι και αλλιώς δέν είδα ο κατασκευαστής να παρακαλάει κανέναν...

Τώρα παραπέρα αυτά τα ματζούνια δουλεύουν.Αυτό σημαίνει οτι κόβουν το θόρυβο στα σήματα που κινούνται σε ενισχυτές,πικάπ,cd,ηχεία κ.τ.λ.Πιο συγκεκριμένα κόβουν τον θόρυβο που
_εισάγεται στο σύστημα απο εξωτερικούς παράγοντες,κινητά τηλέφωνα,και ότι παράγει η/μ ακτινοβολία
_εξάγεται απο το σύστημα και επηρεάζει κυκλικά το ίδιο το σύστημα,μετασχηματιστές καλώδια κ.τ.λ.

Τα πειράματα έδειξαν οτι αυτό κάνουν.

Επειδή η τιμή αυτών είναι υψηλή για ένα σύστημα που αγοράστηκε απο τον Κωτσόβολο σε τιμή 300 ευρώ...Προτείνω όποιος έχει τέτοιο σύστημα να μην επενδύσει σε ένα τέτοιο προιόν(στο ΝΜ) και να αγοράσει ένα δεύτερο.
Όποιος έχει hi-end σύστημα ξέρει οτι 10 ΝΜ είναι το 3% της αξίας του συστήματος.Τα οφέλη που θα έχει θα είναι:
αποκοπές θορύβων οι οποίοι ενοχλούν το σήμα μας.Αυτό το ανθρώπινο αυτί το εκλαμβάνει είτε ως καθαρό θόρυβο-βώμβο(πείραμα με κινητό).
Είτε ως κούραση του αυτιού αφού ενώ δεν αντιλαμβανόμαστε τον θόρυβο ο εγκέφαλος το πιάνει και δυσκολεύεται να το αποκοδικοποιήσει.Είναι το ίδιο με το να διαβάζουμε και να ακούει ο δίπλα τηλεόραση.Ενώ άμεσα δέν αισθανόμαστε ενοχλημένοι μόλις κλείσει η τηλεόραση νιώθουμε μια απίστευτη ηρεμία.Το λέω εκλαικευμένα για να το καταλάβουμε όλοι...

Οι υπόλοιπες συμβουλές,επι χρήμασι.:142::142::142:

Reaction score
777
Έχω μια απορία:

Υπάρχει κανείς που τα έβαλε στο ηχοσύστημά του και ΔΕΝ άκουσε διαφορά?

Αν υπάρχει , θα ήθελα να του μιλήσω τηλεφωνικά.... θα ήθελα να μάθω περισσότερα για το ηχοσύστημά του...
Εγώ και έχω αυτό..
http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=1553

Reaction score
8
Ανουσιες κοκορομαχιες που δεν μας αφορουν. Κυριε διαχειριστα μηπως ριξετε ενα καθαρισματακι και στειλετε τις αντιπαραθεσεις σε ενα νεο thread με τιτλο "ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΝΜ PURIFIERS" και να αφησετε στο παρOν μονον οτι αφορα το θεμα?
Αυτο νομιζω οτι ειναι το συμπερασμα των περισσοτερο ουδετερων συνφορουμιτων που μας διαβαζουν.

Βλεπω πολλους φιλους εδω προσπαθοντας να περασουν αυτο που θεωρουν σωστο και πιστευουν μεσα τους, χωρις να το καταλαβαινουν, να δινουν μια ασχημη εικονα που δεν νομιζω πως τους χαρακτηριζει προσωπικα - αντιπροσωπευει.

Γι αυτο ως χομπιστας και μαλιστα που πραγματικα λατρευει την δουλεια των Ελληνων κατασκευαστων, αλλα και επιφυλακτικος σε καθε ειδους τετοια βελτιωτικα, θα ηθελα τα εξεις.

1. Ας σταματησουν εδω οι οποιες προσωπικες αντιπαραθεσεις, καινουργιες η παλιες

και 2. Παρακαλω οσοι τα ακουσατε στο συστημα σας, περιγραψτε μας σε ποιους τομεις βελτιωνουν τν ηχο, εικονα, συχνοτικη περιοχη, κ.λπ. και ποιες τοιχον μετρησεις κανατε αν τοιχον εγιναν.
Σας ευχαριστω πολυ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
... όταν φτάσετε στα 30000 views...
Νομίζεις ότι θέλει πολλές μέρες ακόμη; Μακάρι να φτάσει και τις 100.000 θεάσεις (που θα φτάσει).

Πλάκα πλάκα, το θέμα έχει 12.000 θεάσεις, 362 posts από 42 διαφορετικά μέλη, το έχουν ήδη διαβάσει 227 μέλη μας και δεν αναφέρω εκτίμηση για μη μέλη γιατί θα γελάσουμε πολύ. Και όλα αυτά σε μόλις 12 μέρες από την στιγμή που άνοιξε. Συνεπώς, αφ' ενός το προϊόν το έχει ήδη μάθει όλος ο Ελληνικός χώρος του audio και αφ' ετέρου, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Που να βγει και στην αγορά δηλαδή. :126:

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Νίκο Μενδρινό, μόνο και μόνο για την "σκόνη" που έχει σηκώσει. :607:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Αυτο νομιζω οτι ειναι το συμπερασμα των περισσοτερο ουδετερων συνφορουμιτων που μας διαβαζουν.

Βλεπω πολλους φιλους εδω προσπαθοντας να περασουν αυτο που θεωρουν σωστο και πιστευουν μεσα τους, χωρις να το καταλαβαινουν, να δινουν μια ασχημη εικονα που δεν νομιζω πως τους χαρακτηριζει προσωπικα - αντιπροσωπευει.

Γι αυτο ως χομπιστας και μαλιστα που πραγματικα λατρευει την δουλεια των Ελληνων κατασκευαστων, αλλα και επιφυλακτικος σε καθε ειδους τετοια βελτιωτικα, θα ηθελα τα εξεις.

και
2. Παρακαλω οσοι τα ακουσατε στο συστημα σας, περιγραψτε μας σε ποιους τομεις βελτιωνουν τν ηχο, εικονα, συχνοτικη περιοχη, κ.λπ. και ποιες τοιχον μετρησεις κανατε αν τοιχον εγιναν.

Σας ευχαριστω πολυ.
Εχουν ήδη δημοσιευθεί όλα αυτά.

Τα υπόλοιπα είπαμε επί χρήμασι...

Reaction score
4
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Εγώ να πω άλλο ένα μια και έχω πάρει φόρα σήμερα...

Πιστεύω να συμφωνούμε όλοι, ότι ο συνειδητοποιημένος χομπίστας πρέπει να ξέρει πρώτα απ'όλα "τι του γίνεται".
Να έχει εντοπίσει τα προβλήματα στο σύστημα του και ΜΕΤΑ να ψάχνει λύσεις.

Αν κάποιος λοιπόν, γκρίνιαζε ότι έχει παρεμβολές από "κάτι" ή άκουγε θόρυβο ή βόμβο και χρησιμοποίησε τα συγκεκριμένα υλικά και δούλεψαν, θα ήταν διαφορετικά.
Άρα πρέπει να προτείνεται προς αγορά σε αυτούς που αποδεδειγμένα έχουν παρεμβολές και όχι σε όλους.

Το ότι "δουλεύει" σε όλους όσους το δοκίμασαν-άκουσαν σημαίνει, ότι είχαν-έχουν παρεμβολές, που τόσο καιρό δεν άκουγαν.

Υ.Γ.
Το ότι ο κατασκευαστής-εφευρέτης είναι Έλληνας, δεν νομίζω ότι είναι λόγος για επιεικέστερη κρίση του προϊόντος.

Υ.Γ.ii
Εύχομαι το προϊόν να κάνει όσα υπόσχεται.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Νομίζεις ότι θέλει πολλές μέρες ακόμη; Μακάρι να φτάσει και τις 100.000 θεάσεις (που θα φτάσει).

Πλάκα πλάκα, το θέμα έχει 12.000 θεάσεις, 362 posts από 42 διαφορετικά μέλη, το έχουν ήδη διαβάσει 227 μέλη μας και δεν αναφέρω εκτίμηση για μη μέλη γιατί θα γελάσουμε πολύ. Και όλα αυτά σε μόλις 12 μέρες από την στιγμή που άνοιξε. Συνεπώς, αφ' ενός το προϊόν το έχει ήδη μάθει όλος ο Ελληνικός χώρος του audio και αφ' ετέρου, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Που να βγει και στην αγορά δηλαδή. :126:

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Νίκο Μενδρινό, μόνο και μόνο για την "σκόνη" που έχει σηκώσει. :607:

...
Σκόνη σήκωσε αλλά εσύ δεν μας είπες πως τα άκουσες, σε ποιές θέσεις τα έβαλες, σε ποιά άλλα συστήματα τα δοκίμασες κλπ κλπ... :126:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Εγώ να πω άλλο ένα μια και έχω πάρει φόρα σήμερα...

Πιστεύω να συμφωνούμε όλοι, ότι ο συνειδητοποιημένος χομπίστας πρέπει να ξέρει πρώτα απ'όλα "τι του γίνεται".
Να έχει εντοπίσει τα προβλήματα στο σύστημα του και ΜΕΤΑ να ψάχνει λύσεις.

Αν κάποιος λοιπόν, γκρίνιαζε ότι έχει παρεμβολές από "κάτι" ή άκουγε θόρυβο ή βόμβο και χρησιμοποίησε τα συγκεκριμένα υλικά και δούλεψαν, θα ήταν διαφορετικά.
Άρα πρέπει να προτείνεται προς αγορά σε αυτούς που αποδεδειγμένα έχουν παρεμβολές και όχι σε όλους.

Το ότι "δουλεύει" σε όλους όσους το δοκίμασαν-άκουσαν σημαίνει, ότι είχαν-έχουν παρεμβολές, που τόσο καιρό δεν άκουγαν.

Υ.Γ.
Το ότι ο κατασκευαστής-εφευρέτης είναι Έλληνας, δεν νομίζω ότι είναι λόγος για επιεικέστερη κρίση του προϊόντος.

Υ.Γ.ii
Εύχομαι το προϊόν να κάνει όσα υπόσχεται.
Θα ξανα-ξανα-εξηγήσω.
Το πρώτο είναι ο άμεσος θόρυβος.Το δεύτερο είναι ο θόρυβος που υπάρχει,αλλα δέν τον καταλαβαίνουμε επειδή μάθαμε να ζούμε με αυτόν.
Ξαναλέω το παράδειγμα της τηλεόρασης.Κάνουμε μία δουλειά.Η τηλεόραση παίζει.Δέν μας ενοχλεί...
Πάει ένας και κλείνει την τηλεόραση.Αμέσως αισθανόμαστε οτι έφυγε ένα βάρος.Μία ηρεμία.Μία ησυχία στο χώρο.Το έχουμε ζήσει αυτό?Το έχουμε...
Άρα ο θόρυβος είναι κάτι...το οποίο υπάρχει...δέν το καταλαβαίνουμε επειδή το συνηθίσαμε...μέσω των ΝΜ προσπαθούμε να το αφαιρέσουμε απο τη ζωή μας.Και μόλις το αφαιρέσουμε καταλαβαίνουμε πόσο μας ενοχλούσε.

Νομίζω οτι οι δοκιμαστές των ΝΜ θα ένιωσαν ακριβώς όπως εγώ στο παράδειγμα της τηλεόρασης.Έγινα κατανοητός????

Επίσης ξαναλέω οτι υπάρχουν και ανταγωνιστικά προιόντα....Άρα μην πεταγόμαστε και το επαναλαμβάνουμε.Υπάρχουν...το ξέρουμε...έληξε...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Θα ξανα-ξανα-εξηγήσω.
Το πρώτο είναι ο άμεσος θόρυβος.Το δεύτερο είναι ο θόρυβος που υπάρχει,αλλα δέν τον καταλαβαίνουμε επειδή μάθαμε να ζούμε με αυτόν.
Ξαναλέω το παράδειγμα της τηλεόρασης.Κάνουμε μία δουλειά.Η τηλεόραση παίζει.Δέν μας ενοχλεί...
Πάει ένας και κλείνει την τηλεόραση.Αμέσως αισθανόμαστε οτι έφυγε ένα βάρος.Μία ηρεμία.Μία ησυχία στο χώρο.Το έχουμε ζήσει αυτό?Το έχουμε...
Άρα ο θόρυβος είναι κάτι...το οποίο υπάρχει...δέν το καταλαβαίνουμε επειδή το συνηθίσαμε...μέσω των ΝΜ προσπαθούμε να το αφαιρέσουμε απο τη ζωή μας.Και μόλις το αφαιρέσουμε καταλαβαίνουμε πόσο μας ενοχλούσε.

Νομίζω οτι οι δοκιμαστές των ΝΜ θα ένιωσαν ακριβώς όπως εγώ στο παράδειγμα της τηλεόρασης.Έγινα κατανοητός????

Επίσης ξαναλέω οτι υπάρχουν και ανταγωνιστικά προιόντα....Άρα μην πεταγόμαστε και το επαναλαμβάνουμε.Υπάρχουν...το ξέρουμε...έληξε...
Για τι μέγεθος θορύβου μιλάς ? (σε dΒ)
Και πόσο το επίπεδο θορύβου του δωματίου ακρόασης ?

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Για την τηλεόραση μιλάς?Ή για τον ήχο και τα ΝΜ?

Για τον ήχο δέν πιστεύω οτι ο θόρυβος είναι μεγαλύτερος απο εκείνον του πικάπ.Δέν τον έχω μετρήσει άρα δέν ξέρω.Και δέν είναι τόσο καθαρός και γενικός θόρυβος.Είναι πιο πολύ απροσδιόριστα σήματα που σε πολλές περιπτώσεις εμφανίζονται απο επαλληλίες-ανακλάσεις των ίδιων των ηχητικών σημάτων.Άρα μπορεί να υπησέρχονται στο σήμα και να το παραμορφώνουν απλά.Εγώ το ονομάζω θόρυβο για να το γενικεύσω...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Φίλε, άστο καλύτερα... Πήγαινε για ρόκα σε παρακαλώ!!!

Δεν έχεις ΙΔΕΑ για τι πράγμα συζητάμε!!! :101:

Reaction score
10
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με το Χρήστο.

Η ημιμάθεια είναι πολύ χειρότερη από την αμάθεια και παρά πολύ εκνευριστική. Οταν μάλιστα έχεις μάθει 5 πράγματα και πας να το παίξεις και έξυπνος μπορεί να γίνει και πολύ διασκεδασική. :116:

Reaction score
2

και 2. Παρακαλω οσοι τα ακουσατε στο συστημα σας, περιγραψτε μας σε ποιους τομεις βελτιωνουν τν ηχο, εικονα, συχνοτικη περιοχη, κ.λπ. και ποιες τοιχον μετρησεις κανατε αν τοιχον εγιναν.
Σας ευχαριστω πολυ.

Μεταβάλλουν τα δυνορεύμματα των μεταχηματιστών....
λειτουργούν σε βάρος των ματασχηματιστών
το αποτέλεσμα ?????κουρτίνα στον ήχο -
ακούγεται χωρίς τσιρίγματα δημιουργώντας την αίσθηση του οτι ακούγεται καλύτερα
με ξυρισματάκι στην αμεσότητα
απλά τα έχω στο τραπεζάκι.....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Ακουσα ότι αγόρασες τα MUON. Είναι αλήθεια????:142::143:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

.....

Για τον ήχο δέν πιστεύω οτι ο θόρυβος είναι μεγαλύτερος απο εκείνον του πικάπ.....
Κάνει θόρυβο το πικάπ ?? :111:
χαχαχα
Έρε και το δουν κάποιοι....

Υ.Γ.
Δεν απαντώ σε μερικούς γιατί σέβομαι την επιθυμία του Θανάση για "On topic"

Reaction score
8
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με το Χρήστο.

Η ημιμάθεια είναι πολύ χειρότερη από την αμάθεια και παρά πολύ εκνευριστική. Οταν μάλιστα έχεις μάθει 5 πράγματα και πας να το παίξεις και έξυπνος μπορεί να γίνει και πολύ διασκεδασική.
ναι αλλα χωρις χαρακτηρισμους Μιχαλη.

Reaction score
8
Originally Posted by IRON
Ακουσα ότι αγόρασες τα MUON. Είναι αλήθεια????
κατι ειπα παραπανω

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.343
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian