- Reaction score
- 2
Υστερα απο 40 σελιδες ενταξει πηγαμε απο θεασεις. Τωρα να συνεχισουμε στην δοκιμη με ουσια?
Κανε λιγη υπομονη βρε! Ολα θα στα πουμε, σιγα σιγα.Εγώ λέω να σταματήσουμε να βλέπουμε τόσα φαντάσματα και να αφήνουμε τον οποιονδήποτε να εκφέρει άποψη.
Ειπώθηκε κάτι πολύ σοβαρό για επαγγελματικά πυρά προς τον Μενδρινό. Όπως κι εσύ έτσι και πολλοί άλλοι εδώ μέσα είναι επαγγελματίες. Θέλω λεπτομέρειες και ονόματα, αλλιώς θα θεωρήσω τις όποιες αναφορές, παραφιλολογίες προς δημιουργία εντυπώσεων. Ο Μενδρινός δεν έχει ανάγκη από τέτοιου είδους υποστήριξη. Όσοι πιστεύουν κάτι τέτοιο υποτιμούν και τον κατασκευαστή και το προϊόν.
...
εαν δεν προχωρήσεις σε review πάρε τηλ. τον Μενδρινό να σου πει ότι καλύτερα να το κλείσεις το θέμα!!!
Μας έχετε σπάσει τα :131:!!! και ΔΕΝ σε χρειάζεται ο ΝΜ στο κάτω-κάτω!!!
Τότε γιατί τα αφήνετε ?Έλα τώρα Timbre, μερικά πράγματα δεν είναι για δημόσια θέα και το καταλαβαίνεις αυτό. Στο κάτω κάτω ας εκτεθούν μόνον όσοι το αξίζουν.
...
χαχαχαΤο μήνυμά σου διεγράφη κυρίως γιατί είχε μια απειλή.
...
ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕ ΒΛΕΠΩ!!!!!!!!!Πάμε παρακάτω!
..
Εγώ σου απάντησα αλλά ....όπως τα έχετε κάνει τρόμαξαν μερικοί.Ρε timpre εχεις τιποτα να προσφερεις στο θεμα εκτος απο τις βλακειες που γραφεις? Αντε τελειωνε λοιπον και αν θες να παιξεις τραβα αλλου. Θελεις να ασχοληθεις με το θεμα ναι ή οχι. Αν κυριοι δεν γουσταρετε και δεν πιστευετε στα πραγματακια αυτα τοτε κοφτε το! Αλλα ειπαμε εσεις ΕΔΩ εχετε την πληρη ανοχη των συντονιστων.
Κατ' αρχάς τα κεφαλαία απαγορεύονται. Δεύτερον δεν νομίζω ότι μας κυνηγάει κανείς. Εσύ ασχολήθηκες πάνω από 2 μήνες με το θέμα, εμείς γιατί πρέπει να τρέξουμε; Στο κάτω κάτω δεν κατάλαβα, μαζί κάνουμε ότι κάνουμε ή το κάνουμε για σένα; :114:ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕ ΒΛΕΠΩ!!!!!!!!!
Ασχολήθηκα για ένα μήνα (και συνεχίζω...) και βάζω ΟΥΣΙΑ ενώ εσύ βάζεις ΣΥΝΟΥΣΙΑ ...Κατ' αρχάς τα κεφαλαία απαγορεύονται. Δεύτερον δεν νομίζω ότι μας κυνηγάει κανείς. Εσύ ασχολήθηκες πάνω από 2 μήνες με το θέμα, εμείς γιατί πρέπει να τρέξουμε; Στο κάτω κάτω δεν κατάλαβα, μαζί κάνουμε ότι κάνουμε ή το κάνουμε για σένα; :114:
...