ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
Εγώ λέω να σταματήσουμε να βλέπουμε τόσα φαντάσματα και να αφήνουμε τον οποιονδήποτε να εκφέρει άποψη.

Ειπώθηκε κάτι πολύ σοβαρό για επαγγελματικά πυρά προς τον Μενδρινό. Όπως κι εσύ έτσι και πολλοί άλλοι εδώ μέσα είναι επαγγελματίες. Θέλω λεπτομέρειες και ονόματα, αλλιώς θα θεωρήσω τις όποιες αναφορές, παραφιλολογίες προς δημιουργία εντυπώσεων. Ο Μενδρινός δεν έχει ανάγκη από τέτοιου είδους υποστήριξη. Όσοι πιστεύουν κάτι τέτοιο υποτιμούν και τον κατασκευαστή και το προϊόν.

...

Reaction score
2
Εγώ λέω να σταματήσουμε να βλέπουμε τόσα φαντάσματα και να αφήνουμε τον οποιονδήποτε να εκφέρει άποψη.

Ειπώθηκε κάτι πολύ σοβαρό για επαγγελματικά πυρά προς τον Μενδρινό. Όπως κι εσύ έτσι και πολλοί άλλοι εδώ μέσα είναι επαγγελματίες. Θέλω λεπτομέρειες και ονόματα, αλλιώς θα θεωρήσω τις όποιες αναφορές, παραφιλολογίες προς δημιουργία εντυπώσεων. Ο Μενδρινός δεν έχει ανάγκη από τέτοιου είδους υποστήριξη. Όσοι πιστεύουν κάτι τέτοιο υποτιμούν και τον κατασκευαστή και το προϊόν.

...
Κανε λιγη υπομονη βρε! Ολα θα στα πουμε, σιγα σιγα.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
εαν δεν προχωρήσεις σε review πάρε τηλ. τον Μενδρινό να σου πει ότι καλύτερα να το κλείσεις το θέμα!!!

Μας έχετε σπάσει τα
!!!
και ΔΕΝ σε χρειάζεται ο ΝΜ στο κάτω-κάτω!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
Τι έγινε προεδράκο μου, βρήκες τον παλιό καλό σου εαυτό; :114:

Μην σκάσεις από τη ζήλια σου ακόμη, περίμενε θα δεις πολλά περισσότερα. Επίσης άσε τον Μενδρινό ήσυχο, δεν είσαι ο manager του ούτε τον εκπροσωπείς. Για άλλη μια φορά υπερεκτιμάς τον εαυτό σου. Χαλάρωσε και πρόσεχε τις εκφράσεις σου γιατί θα πας από εκεί που ήρθες.

...

Reaction score
1
εαν δεν προχωρήσεις σε review πάρε τηλ. τον Μενδρινό να σου πει ότι καλύτερα να το κλείσεις το θέμα!!!

Μας έχετε σπάσει τα :131:!!! και ΔΕΝ σε χρειάζεται ο ΝΜ στο κάτω-κάτω!!!

Το δεύτερο δεν το σχολιάζω.
Το πρώτο είναι σημαντικό. Δλδ θα υπήρχε περίπτωση να μας πει ο ΧΧΧΧ άνθρωπος (εδώ βέβαια τυχαίνει να είναι ο ίδιος ο έμπορος) αν θα κλείσουμε ή όχι ένα θέμα? Μήπως μας λέει και άλλα πράγματα, όπως τι να πούμε. Αυτός το κατευθύνει δλδ? Με μια εντολή του θα κλείσει το νήμα, με μια εντολή του θα ανοίξει? (και ότι σημαίνει κατ'επεκτασιν αυτό.)?

Reaction score
4
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Συγχαρητήρια για τον συντονισμό της κουβέντας !!!

Όχι μόνο δεν ακολουθούμε τους κανονισμούς του forum αλλά κάνουμε και επιλεκτική, λογοκρισία !!!

Εύγε !!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
Έλα τώρα Timbre, μερικά πράγματα δεν είναι για δημόσια θέα και το καταλαβαίνεις αυτό. Στο κάτω κάτω ας εκτεθούν μόνον όσοι το αξίζουν.

...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Έλα τώρα Timbre, μερικά πράγματα δεν είναι για δημόσια θέα και το καταλαβαίνεις αυτό. Στο κάτω κάτω ας εκτεθούν μόνον όσοι το αξίζουν.

...
Τότε γιατί τα αφήνετε ?

Νίκο δεν έχω χαρακτηρίσει κανέναν και αν το έκανα δεν το κατάλαβα. Δείξε μου να ζητήσω συγνώμη από τον ίδιο και να το σβήσεις μετά.

Αυτοί οι τρόποι που έχει η "παρέα" δεν είναι επιτρεπτοί.
Όχι μόνο δεν τους διαγράφεις αλλά όταν απάντησα εγώ διέγραψες το μήνυμά μου.

Γιατί ?

Αφού δεν καταλαβαίνουν αλλιώς πρέπει συστυχώς να μιλήσουμε στην γλώσσα τους.
Όχι ότι θα καταλάβουν αλλά.....να μην νομίζουν ότι είναι οι μόνοι που ξέρουν Γαλλικά !

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
Το μήνυμά σου διεγράφη κυρίως γιατί είχε μια απειλή.

Λοιπόν παρακαλώ να τελειώνουμε με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις. Όλοι έχουν λόγο και άποψη, αλλά σε ευπρεπή πλαίσια και με σεβασμό στους συνομιλητές.

...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Το μήνυμά σου διεγράφη κυρίως γιατί είχε μια απειλή.

...
χαχαχα
Να μου πεις μπορεί να το δει και έτσι κάποιος...χαχα

Μετά από αυτή την εξήγηση ομολογώ ότι έπρεπε να το κάνεις. (καταλαβαίνεις ότι είχε άλλη έννοια).

Αν θες σβήσε τα μηνύματα μου από το 408 και πέρα. :126:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ρε timpre εχεις τιποτα να προσφερεις στο θεμα εκτος απο τις βλακειες που γραφεις? Αντε τελειωνε λοιπον και αν θες να παιξεις τραβα αλλου. Θελεις να ασχοληθεις με το θεμα ναι ή οχι. Αν κυριοι δεν γουσταρετε και δεν πιστευετε στα πραγματακια αυτα τοτε κοφτε το! Αλλα ειπαμε εσεις ΕΔΩ εχετε την πληρη ανοχη των συντονιστων.
Εγώ σου απάντησα αλλά ....όπως τα έχετε κάνει τρόμαξαν μερικοί.

Να σου πω λοιπόν, όταν αναφέρεσαι σε εμένα, δεν επιτρέπω τέτοια συμπεριφορά. ....και κομμένα τα "φίλε"

Τώρα για το τι έχει προσφέρει ο καθένας, σε αυτό το θέμα, είναι αστείο αν το λες εσύ.......

Καλές πωλήσεις.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕ ΒΛΕΠΩ!!!!!!!!!
Κατ' αρχάς τα κεφαλαία απαγορεύονται. Δεύτερον δεν νομίζω ότι μας κυνηγάει κανείς. Εσύ ασχολήθηκες πάνω από 2 μήνες με το θέμα, εμείς γιατί πρέπει να τρέξουμε; Στο κάτω κάτω δεν κατάλαβα, μαζί κάνουμε ότι κάνουμε ή το κάνουμε για σένα; :114:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Κατ' αρχάς τα κεφαλαία απαγορεύονται. Δεύτερον δεν νομίζω ότι μας κυνηγάει κανείς. Εσύ ασχολήθηκες πάνω από 2 μήνες με το θέμα, εμείς γιατί πρέπει να τρέξουμε; Στο κάτω κάτω δεν κατάλαβα, μαζί κάνουμε ότι κάνουμε ή το κάνουμε για σένα; :114:

...
Ασχολήθηκα για ένα μήνα (και συνεχίζω...) και βάζω ΟΥΣΙΑ ενώ εσύ βάζεις ΣΥΝΟΥΣΙΑ ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
Άσε τις παροιμίες σε εμένα. Ασχολήθηκες για δυόμιση μήνες (και ασχολείσαι ακόμη) και σε μια εβδομάδα το θέμα εδώ είχε μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα. Η ουσία είναι μια: Ζηλεύεις... πάλι. :114:

Αν δεν σου αρέσει αυτό που γίνεται εδώ, η συμμετοχή όλου του κόσμου και όχι μόνον όσων εγκρίνεις εσύ, το κουβαδάκι σου και σ' άλλη παραλία. :605:

...

Reaction score
777
Παιδια.Εγώ ουσία βλέπω μόνο την εξής.

Ο skaloumpakas στο site (www.aca.gr) έχει μαζέψει φωτογραφίες και επώνυμα ανθρώπων ευχαριστημένων απο το προιόν.Αναλυτικές περιγραφές που θα καλύψουν και τον πιο μυστήριο στο σε τί κομμάτι βοηθάν ένα ηχοσύστημα.

Ο Νίκος προσπαθεί να κάνει κάποια πειράματα που ίσως οδηγήσουν κάπου.

Αυτή είναι η ουσία.Διαβάστε και τα δύο topic(του aca και του avsite) και μετά ρωτήστε.Όλα τα άλλα είναι σου πα μου πες...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.345
Members
38.448
Νεότερο μέλος
Evaggelos_pnk