- Reaction score
- 1.057
Θα βοηθουσε πιστευω αν εγραφες το ποσο που θα μπορουσες να διαθεσεις για ενισχυτη-ηχεια μηπως καποιος εχει παρει καποιο σετακι με τα χρηματα αυτα...Περιμένω προτάσεις παιδιά!!!!
Θα βοηθουσε πιστευω αν εγραφες το ποσο που θα μπορουσες να διαθεσεις για ενισχυτη-ηχεια μηπως καποιος εχει παρει καποιο σετακι με τα χρηματα αυτα...Περιμένω προτάσεις παιδιά!!!!
Πάρε δύο (αν υπάρχουν) B&W ASW-608 ... σ'αυτήν την τιμή το πρώτο στη λίστα είναι (έχουν και speaker line in) και άστα τα ηχειάκια ως έχουν.Με ενδιαφέρουν περισσότερο οι χαμηλές και καθολου η πολύ μεγάλη ένταση.
Timaras εχεις δει τις φωτο απο το χωρο και τη θεση των ηχειων?Πάρε δύο (αν υπάρχουν) B&W ASW-608 ... σ'αυτήν την τιμή το πρώτο στη λίστα είναι (έχουν και speaker line in) και άστα τα ηχειάκια ως έχουν.
Special θα είναι το συστηματάκι σου.Αντικατέστησε κάποια στιγμή όποτε και αν μπορείς τα 1 με τα 3 και θα είναι ακόμα πιο special!
Μου αρεσουν αυτα. Και ομορφα ειναι και σε καλη τιμη. Τα εχεις ακουσει??? Να τα παρω????Διάβασα επίσης ότι θέλει να πάρει ντε και καλά δαπέδου γιατί δε χωράνε πλέον τα zensor εκεί που τα είχε.
Προτείνω λοιπόν Monitor Supreme 2002 και κάποια στιγμή ίσως να θελήσει να πάρει έναν δυνατότερο ενισχυτή!
Πιθανόν να έπαιζε καλύτερα βέβαια με δύο subάκια στο χώρο και τα zensor σωστά τοποθετημένα!
Εγω παλι πιστευω οτι τα 8 ιντσα θα θελουν ισχυ που δεν υπαρχει στον ενισχυτη.Κοίτα..
Εκεί που τα άκουσα έπαιζαν μια χαρά!Τώρα πως θα παίξουν στο σαλόνι σου δεν ξέρω.
Αν δεν έχεις τη δυνατότητα ακρόασης..
Αφού σ'αρέσουν,είναι και σε καλή τιμή...![]()
Προτεινε μου κι εσυ ενα σε παρακαλωΕγω παλι πιστευω οτι τα 8 ιντσα θα θελουν ισχυ που δεν υπαρχει στον ενισχυτη.
Θυμασαι με τι ενισχυτη τ ακουσες?
Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Μάλλον έχεις δίκιο αλλά σαν πρωτάρης στο χώρο, ίσως πρέπει να κανω κάποια λάθη για να μάθω.Φίλε την προσεγγίζεις λάθος την φάση. Δηλαδή περιμένεις να σου προτείνει κάποιος κάποιο μοντέλο και αν σου αρέσουν οπτικά θα πας να τα πάρεις; Η σωστή σειρά είναι: Να καταλάβεις τι είναι σωστό για το χώρο σου που θα σε καλύπτει (μέγεθος γούφερ) και μετά βγαίνεις στο "παζάρι" και ακούς ηχεία γιατί αυτά θα καθορίσουν στο μεγαλύτερο ποσοστό τον χαρακτήρα του ήχου που θα ακούς. Ο ενισχυτής που έχεις δεν φαίνεται και πολύ ικανός στο να οδηγήσει όπως πρέπει ηχεία οπότε μάλλον πρέπει να το δεις κι αυτό. Last but not least αν μπορείς με κανα φίλο σου μέτρα τον χώρο και δες αν μπορείς να κάνεις τίποτα σε φροντίδα (αν αφήνει η κυρά). Μπορεί να σου φανούν κάπως όλα αυτά αλλά ίσως αν τα κάνεις να σε αποτρέψουν από το να ανοίξεις καινούργιο thread που θα θες άλλα ηχεία απ' αυτά που θα πάρεις...
Θυμασαι με τι ενισχυτη τ ακουσες?
Για να γλιτώσεις κανά φράγκο από λάθος αγορές πρέπει να σου μετρήσει κάποιος επαγγελματίας το χώρο,να σου πει που πάσχει και τι θα κάνεις για να διορθωθεί.Ότι σου έγραψε ο Georgesod από πάνω δηλαδή.Γι αυτό ρωτάω μπας και μάθω και γλιτώσω κανένα φράγκο από τα λάθη μου.
Εγω εχω προτεινει ......... Δυστηχως σε αυτη την αναζητηση πρπει να εχεις υποψη οτι μπορει να γινει λαθος επιλογη . Εδω γινετε και με αυτους που εχουν τη δυνατοτητα και ακουνε τα μηχανηματα ηχου ποσο μαλλον σε εσεναΠροτεινε μου κι εσυ ενα σε παρακαλω