Νέα προσθήκη στον κανονισμό των αγγελιών

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.559
μην ξεχνάτε και την περίπτωση του χομπιστα που αποφασίζει να αλλάξει όλο το σύστημα του
Ε τότε δεν του φτάνουν 4 το χρόνο :neo:

Προσωπικά και το κλείνω εδώ ας βάλει όποιος θέλει όσες αγγελίες θέλει
Και δεν μπορώ να καταλάβω και τον λόγο που θα έπρεπε να βάλουμε κανόνες σε αυτό
Από εκεί και πέρα μπορούν να γίνουν πιο αυστηρά τα μέτρα
Και σε ότι αφορά ιδιώτες η επαγγελματιες έχουμε ειδικό σημείο για τα μαγαζιά

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.662
Πότε πήρα ban και δεν το κατάλαβα?:spiteful:
Σε άλλον ''Άρχοντα'' αναφερόμουν,απλή συνωνυμία:whistling:,κάτι σαν τον Βόλντεμορτ στον Harry Potter, κυνηγούσε τους πάντες και τα πάντα(δηλ.όλους όσους διαφωνούσαν μαζί του8-)) με αντικομμουνιστικοαριστερίστικα σιχτιροδιαβολοξόρκια:devilish::devilish::devilish::tongue::tongue::tongue:

Reaction score
1.559
και συμφωνω και εγω με τον iason : Οσο αναφορά τους επαγγελματίες και εμπόρους αυτοί να πληρώσουν για τις αγγελίες τους

Reaction score
3.206
Όχι ότι παίζει κανέναν ρόλο η άποψή μου ή θέλω να το παίξω έξυπνος ή να υποδείξω προς τους διαχειριστές τι πρέπει (ή μάλλον καλύτερα τι θα ήθελα) να κάνουν σε καμία περίπτωση, απλά επειδή έτσι μου ήρθε...
Ασχολούμαι με τα forum (σε άλλο αντικείμενο προφανώς) πάνω από 12 χρόνια, είτε σαν administrator, είτε σαν moderator (σε αρκετά), είτε σαν απλός χρήστης.

Πιστεύω ότι οι περιορισμοί στις αγγελίες (μιας που αυτό είναι το θέμα μας) δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα προς την θετική πλευρά για κανέναν. Από τη μία αποθαρύνει κάποιον που ξεκινάει να κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο (πχ αντικατάσταση εξοπλισμού), αφετέρου στερεί αν θέλετε τη δυνατότητα από τους χρήστες του φόρουμ από πιθανές ευκαιρίες, γιατί μη γελιόμαστε, στη Χρυσή Ευκαρία ή σε άλλα site αγγελιών γενικού ενδιαφέροντος ούτε μπορείς να απευθυνθείς σε εξειδικευμένο κοινό, ούτε να παρουσιάσεις την αγγελίς σου όπως θέλεις.

Εγώ για παράδειγμα, όταν αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο πιο σοβαρά με το "άθλημα", το πρώτο πράγμα που έκανα εκτός του πολύωρου και πολυήμερου διαβάσματος, ήταν να βάλω αγγελία τον παλιό μου εξοπλισμό, προκειμένου να μπορέσω να πάρω κάτι καλύτερο. Επειδή το avclub έχει περιορισμό 150 πόστ (κάντε by the way μια σύγκριση του αριθμού των αγγελιών εκεί κι εδώ και μετά πείτε μου που θα βάζατε εσείς αγγελία ή που θα μπείτε πρώτα όταν ψάχνετε κάτι...), κατέληξα εδώ.

Αν και είμαι γραμμένος πάνω από 5 χρόνια, δεν έχω συμπληρώσει ακόμα τον μαγικό αριθμό 100. Παρόλα αυτά, (και) μέσα από τις αγγελίες, γνώρισα από κοντά 2-3 ανθρώπους, είχα επικοινωνία με άλλους μέσω πμ και σιγά-σιγά "'εμπλεξα" λίγο παραπάνω και μπήκα στην πρίζα που λέμε για περισσότερα.
Ποιός ζημιώθηκε από αυτό ? 2 άνθρωποι από εδώ μέσα βρήκαν αυτό που έψαχναν, εγώ πουλώντας αυτά που ήθελα πήρα από κάποιον φίλο (μέλος του φόρουμ) κάτι άλλο το οποίο δεν θα έπαιρνα αν δεν έδινα τα πράγματά μου και έτσι 4 άνθρωποι κάναμε τη δουλειά μας όμορφα και ωραία !!

Από την άλλη, αν υποθέσουμε ότι υπάρχει και κάποιος ή κάποιοι που δεν τους ενδιαφέρει το φόρουμ και θέλουν απλά να το χρησιμοποιήσουν σαν Χρυσή Ευκαιρία, επωφελούμενοι από το μεγάλο στοχευμένο κοινό, τι πειράζει ? στο κάτω-κάτω της γραφής, αν βρεθεί αγοραστής από εδώ, μόνο κερδισμένος θα είναι και αυτός και το φόρουμ κατ' επέκταση...
Αυτό που πολύ απλά μπορεί να γίνει, πιο πολύ για ηθικούς λόγους, είναι αν ας πούμε κάποιος φαίνεται ότι κάνει κατάχρηση των αγγελιών, χωρίς να έχει ουσιαστική (ή καμία) συμμετοχή στα θέματα του φόρουμ, να του γίνει μια σύσταση και εάν δε συμμορφωθεί να μπλοκαριστεί ο λογαριασμός του, όμορφα και ωραία...

Τέλος, όσο αφορά την ανησυχία για πιθανή εξαπάτηση από επιτήδειους, από τη στιγμή που δεν υπάρχει (όσο μπορώ να γνωρίζω) κανενός είδους νομική ευθύνη των ιδιοκτητών του χώρου, ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του, κοινώς αν την πατήσει ας πρόσεχε...
Ακόμα κι εκεί όμως, αν υπάρχουν γρήγορα αντανακλαστικά από τους πιο έμπειρους χρήστες, μπορούν από τη στιγμή που διαπιστώσουν κάτι τέτοιο, να επέμβουν και να διελευκάνουν/διορθώσουν την κατάσταση, αλλά αυτό είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός.

Αυτά τα ολίγα, πιο πολύ έτσι σαν τροφή για σκέψη για όποιον είχε την όρεξη να κάτσει να το διαβάσει όλο τέτοια ώρα, καλό βράδυ...:)

Reaction score
818
Ας πω κι εγώ την άποψή μου, μιας και έχω κάνει αρκετή χρήση των αγγελιών, τόσο για αγορές, δικές μου και φίλων, όσο και για πωλήσεις.

Θεωρώ πως, ειδικά με τη σημερινή οικονομική κατάσταση, είναι το πιο ζωντανό κομμάτι στο φόρουμ. Αντιλαμβάνομαι πως οι διαχειριστές θα έχουν κατά καιρούς κληθεί να αντιμετωπίσουν/επιλύσουν διάφορα "προβληματικά" θέματα, αλλά νομίζω πως το υπάρχον σύστημα ρολάρει μια χαρά στο 99% των περιπτώσεων - το υπόλοιπο προβληματικό 1% θα συνεχίσει να υπάρχει με κάθε μορφής περιορισμούς.

Η άποψή μου είναι ότι στο τέλος της ημέρας, οι αγγελίες φέρνουν καινούριο κόσμο στο φόρουμ. Ο οποίος κόσμος στην πλειονότητά του θα μείνει, θα συμμετάσχει, θα γνωριστεί, θα ανοίξει νέα θέματα, θα υποστηρίξει εν πολλοίς την ύπαρξη του φόρουμ. Ας μην πυροβολούμε τα πόδια μας...

D

Deleted member 23222

Guest
Εγώ θα κάνω μια ερώτηση χωρίς να περιμένω απάντηση (ειλικρινά).
Γιατί δεν συζητήθηκε από τους διαχειριστές κλπ κλπ η κάθε απόφαση, πριν ανακοινωθεί;
Γιατί βλέπω διχογνωμίες...

Reaction score
5.826
Οταν δεν σου φτάνει το πλαφον 4 αγγελιες το χρόνο και θέλεις 4 την εβδομάδα αυτομάτως γινεσαι επαγγελματίας .
Δεν ισχυει απολυτα αυτο φιλε μου. Εγω και ο καθενας χομπιστας μπορει να θελω αλλαζω τα μηχανηματα μου αρκετα συχνα. Θα πουλησω αυτο που πηρα για να παρω ενα αλλο. Αυτο με κανει επαγγελματια?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.662
Δεν ισχυει απολυτα αυτο φιλε μου. Εγω και ο καθενας χομπιστας μπορει να θελω αλλαζω τα μηχανηματα μου αρκετα συχνα. Θα πουλησω αυτο που πηρα για να παρω ενα αλλο. Αυτο με κανει επαγγελματια?
άποψή μου πως όχι, αλλά σίγουρα θα σε μετατρέψει σε επαγγελματία φωτογράφο, μια που θα αλλάζεις συχνά avatar:roflmao::roflmao::roflmao:

gonis

Luger
Reaction score
12.038
Το σάιτ έχει την φθορά του χρόνου και όχι μόνο....
Συνδεοντας αυτό με την φασαρία του θέματος....
της κοντής ψ@λης τις φταίνε οι τρίχες ......

Reaction score
1.145
Εγώ προτείνω με βίαιο τρόπο να αντικατασταθούν οι solid state ενισχυτές και τα monitor ηχεία των διαχειριστών με set λαμπάτους των 3ων watt και φουλ range κόρνες.

Θα αλλάξουν οι κανονισμοί στο τσακ μπαμ!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.639
Εγώ θα κάνω μια ερώτηση χωρίς να περιμένω απάντηση (ειλικρινά).
Γιατί δεν συζητήθηκε από τους διαχειριστές κλπ κλπ η κάθε απόφαση, πριν ανακοινωθεί;
Γιατί βλέπω διχογνωμίες...
Γιατί δεν γίνεται να έχουμε όλοι την ίδια προσωπική άποψη. Μετά από συζήτηση αποφασίζουμε. Όπως ξαναέγραψα, εγώ δεν ασχολούμαι με αγγελίες γενικώς. Αλλά δέχομαι ότι είμαι εξαίρεση και αναγνωρίζω το λόγο ύπαρξής τους.

Η όλη "φασαρία" ξεκίνησε μέχρι να δούμε ποιος τρόπος διαχείρισής τους είναι πιο εφικτός και πιο τεχνικά απλός για να "κουμπώσει" στην πλατφόρμα.

Από τη στιγμή που γράψαμε ότι ο περιορισμός έχει μεταβατικό χαρακτήρα δεν χρειάζεται να διαφωνούμε αν ο αριθμός των posts θα είναι 100, 20, 400...

Υ.Γ. Το AVSite θα συνεχίσει να μην έχει καμία ευθύνη για πιθανές προβληματικές συναλλαγές.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Οταν δεν σου φτάνει το πλαφον 4 αγγελιες το χρόνο και θέλεις 4 την εβδομάδα αυτομάτως γινεσαι επαγγελματίας .
Δηλ εγώ που ήδη έχω 3 αγγελίες ενεργές και μάλλον θα τις κάνω. ...5 (!!!) σύντομα, είμαι επαγγελματιας ή χομπίστας (με αρκετό κοστος) που απλά ξεφορτωνεται "εξοπλισμο" που πια δεν χρησιμοποιεί και συγχρόνως ανανεώνει τον υπαρχοντα; Βέβαια, δεν αντιλέγω ότι τέτοια συχνότητα και πυκνότητα αγγελιών κινεί υποψίες περί επαγγελματισμού, μα γίνεται αμέσως φανερό ποιος είναι και ποιος όχι, μικρός ο κόσμος μας.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Το σάιτ έχει την φθορά του χρόνου και όχι μόνο....
Συνδεοντας αυτό με την φασαρία του θέματος....
της κοντής ψ@λης τις φταίνε οι τρίχες ......
Εγώ πάντως σε ψήφισα για πρόεδρο.

I

iason

Guest
Φίλε Στάθη, απόλυτα όχι δεν ισχύει εν μέρει ισως .
[DOUBLEPOST=1456650864][/DOUBLEPOST]Βέβαια, δεν αντιλέγω ότι τέτοια συχνότητα και πυκνότητα αγγελιών κινεί υποψίες περί επαγγελματισμού, μα γίνεται αμέσως φανερό ποιος είναι και ποιος όχι, μικρός ο κόσμος μας.
1000+ ;) Για να ξεκεθαρίσει το τοπίο .

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads