- Reaction score
- 383
Κι εγω Plex εχω, με αγορασμενο το Plex Pass, εδω και χρονια. Η συλλογη μου ειναι τεραστια και δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο σκαναρισμα. Εχω 4800 Blu Rays, 300 4K, 800 Cartoons, μιλαμε για πολλα αρχεια. Βαζοντας καινουργια ταινια το φρεσκαρισμα γινεται σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα θα ελεγα.
Ο σερβερ τρεχει σε ενα Synology 2415+ κι οχι στο Shield, κι εχω κι αλλα 6 Synology στο δικτυο κι ολα ειναι ρολοι εδω και χρονια!
Οταν ταξιδευω παιρνω μαζι μου το Amazon Firestick 4K κι εχω προσβαση στη συλλογη πανευκολα. Επισης με το Pass μπορει ο μικρος να κατεβασει ταινιες στο ταμπλετ για να δει στο αεροπλανο, η μπορω εγω remotely να στειλω ταινια σε συσκευη (Ταμπλετ, κινητο) που εχει το Plex app και τον εχω βαλει ως family η user.
Στο σπιτι για Clients εχω τα Nvidia Shield, ξεχασα να το πω!
Ο σερβερ τρεχει σε ενα Synology 2415+ κι οχι στο Shield, κι εχω κι αλλα 6 Synology στο δικτυο κι ολα ειναι ρολοι εδω και χρονια!
Οταν ταξιδευω παιρνω μαζι μου το Amazon Firestick 4K κι εχω προσβαση στη συλλογη πανευκολα. Επισης με το Pass μπορει ο μικρος να κατεβασει ταινιες στο ταμπλετ για να δει στο αεροπλανο, η μπορω εγω remotely να στειλω ταινια σε συσκευη (Ταμπλετ, κινητο) που εχει το Plex app και τον εχω βαλει ως family η user.
Στο σπιτι για Clients εχω τα Nvidia Shield, ξεχασα να το πω!