- Reaction score
- 49
"Θέλω ν' ακούσω την καρδιά σου"
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το πρώτο προσωπικό album της Βανέσας Αδαμοπούλου μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «Θέλω ν' ακούσω την καρδιά σου» και το ομώνυμο τραγούδι ακούγεται ήδη στο ραδιόφωνο.
Η πρωτοεμφανιζόμενη Βανέσα Αδαμοπούλου μαζί με τους Γιώτα 7 ερμήνευσε το τραγούδι «ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ» σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Νίκου Γρίτση που είναι για μήνες powerplay σε όλα τα ραδιόφωνα της Ελλάδας. Το τραγούδι ακουγόταν στους τίτλους της ταινίας «ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ» του Νίκου Περάκη και περιλαμβάνεται στο soundtrack που κυκλοφόρησε από την Sony BMG,και έγινε χρυσό.
To album περιλαμβάνει δεκαέξι τραγούδια. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος έχει γράψει τη μουσική σε δέκα και ο Μάριος Ψιμόπουλος σε πέντε τραγούδια. Στίχους έχουν γράψει οι Νίκος Γρίτσης, Εύη Δρούτσα, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Τάσος Βουγιατζής και Νεκτάριος Τυράκης. Το «Εσύ Θεό δεν έχεις» είναι διασκευή του ιταλικού τραγουδιού "L'eta dell' oro" με ελληνικούς στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.
Και φυσικά υπάρχει το «Πάνω στην Τρέλα μου» σε ένα super summer mix και ένα ακόμα από τον Valentino!
Η Βανέσα Αδαμοπούλου σπούδασε Μεθοδολογία της Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εδώ και τρία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, ενώ μέχρι και σήμερα παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής και χορού. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο Σάκης Ρουβάς, η Χρύσπα, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Γιώργος Γιαννιάς και έχει συμμετάσχει στις συναυλίες του Σαρμπέλ και της Ειρήνης Μερκούρη σε Ελλάδα Κύπρο και Αμερική.
Το χειμώνα του 2005 η Βανέσα Αδαμοπούλου τραγούδησε κοντά στον Γιάννη Πάριο, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Σαρμπέλ στην Ιερά Οδό.
Το Μάιο η Βανέσα πήγε στη Ν. Αφρική για μια σειρά συναυλιών μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τον Σαρμπέλ ενώ τον Ιούνιο και Ιούλιο εμφανίζεται και πάλι μαζί τους στη Θεσσαλονίκη.
Τα τραγούδια του cd
01. Θέλω ν' ακούσω την καρδιά σου
02. Πάνω στην τρέλα μου
03. Πόση αγάπη
04. Μαύρη Maserati
05. Μην ξανάρθεις
06. Θέλω ν' απογειωθούμε
07. Κουμπί
08. Έρωτας που σου τελείωσε
09. Γιατί έτσι
10. Τον εαυτό μου τώρα ανακαλύπτω
11. Μαζί θα φτάσουμε ως τ' αστέρια
12. Φως
13. Εσύ Θεό δεν έχεις (L' eta dell' oro)
14. Πάνω στην τρέλα μου (remixed by Valentino)
15. Πάνω στην τρέλα μου (summer mix by Thodoris Darmas)
16. Που είσαι!!
Κι εγώ θέλω νακούσω την καρδιά της!!! 8)