Νέες Ενδιαφέρουσες Κυκλοφορίες - Ελληνική Μουσική Σκηνή

Reaction score
49

"Θέλω ν' ακούσω την καρδιά σου"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το πρώτο προσωπικό album της Βανέσας Αδαμοπούλου μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «Θέλω ν' ακούσω την καρδιά σου» και το ομώνυμο τραγούδι ακούγεται ήδη στο ραδιόφωνο.
Η πρωτοεμφανιζόμενη Βανέσα Αδαμοπούλου μαζί με τους Γιώτα 7 ερμήνευσε το τραγούδι «ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ» σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Νίκου Γρίτση που είναι για μήνες powerplay σε όλα τα ραδιόφωνα της Ελλάδας. Το τραγούδι ακουγόταν στους τίτλους της ταινίας «ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ» του Νίκου Περάκη και περιλαμβάνεται στο soundtrack που κυκλοφόρησε από την Sony BMG,και έγινε χρυσό.
To album περιλαμβάνει δεκαέξι τραγούδια. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος έχει γράψει τη μουσική σε δέκα και ο Μάριος Ψιμόπουλος σε πέντε τραγούδια. Στίχους έχουν γράψει οι Νίκος Γρίτσης, Εύη Δρούτσα, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Τάσος Βουγιατζής και Νεκτάριος Τυράκης. Το «Εσύ Θεό δεν έχεις» είναι διασκευή του ιταλικού τραγουδιού "L'eta dell' oro" με ελληνικούς στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.
Και φυσικά υπάρχει το «Πάνω στην Τρέλα μου» σε ένα super summer mix και ένα ακόμα από τον Valentino!
Η Βανέσα Αδαμοπούλου σπούδασε Μεθοδολογία της Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εδώ και τρία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, ενώ μέχρι και σήμερα παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής και χορού. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Πέγκυ Ζήνα, ο Σάκης Ρουβάς, η Χρύσπα, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Γιώργος Γιαννιάς και έχει συμμετάσχει στις συναυλίες του Σαρμπέλ και της Ειρήνης Μερκούρη σε Ελλάδα Κύπρο και Αμερική.
Το χειμώνα του 2005 η Βανέσα Αδαμοπούλου τραγούδησε κοντά στον Γιάννη Πάριο, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Σαρμπέλ στην Ιερά Οδό.
Το Μάιο η Βανέσα πήγε στη Ν. Αφρική για μια σειρά συναυλιών μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τον Σαρμπέλ ενώ τον Ιούνιο και Ιούλιο εμφανίζεται και πάλι μαζί τους στη Θεσσαλονίκη.

Τα τραγούδια του cd

01. Θέλω ν' ακούσω την καρδιά σου
02. Πάνω στην τρέλα μου
03. Πόση αγάπη
04. Μαύρη Maserati
05. Μην ξανάρθεις
06. Θέλω ν' απογειωθούμε
07. Κουμπί
08. Έρωτας που σου τελείωσε
09. Γιατί έτσι
10. Τον εαυτό μου τώρα ανακαλύπτω
11. Μαζί θα φτάσουμε ως τ' αστέρια
12. Φως
13. Εσύ Θεό δεν έχεις (L' eta dell' oro)
14. Πάνω στην τρέλα μου (remixed by Valentino)
15. Πάνω στην τρέλα μου (summer mix by Thodoris Darmas)
16. Που είσαι!!

Κι εγώ θέλω νακούσω την καρδιά της!!! :lol: :lol: 8)

K

katerinaki

Guest
Κυκλοφορεί σήμερα 13/9/2006 η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου.

Ο τίτλος του νέου CD είναι ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

CD 1

1. ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΕ ΧΑΝΩ

1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ

2. ΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΩ

3. ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ

4. ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ

5. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

6. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΔΩ

7. ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ

8. ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΕ ΧΑΝΩ

9. ΜΕ ΤΙ ΚΑΡΔΙΑ

10. Η ΖΗΛΙΑ ΣΟΥ

11. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ

12. ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

13. ΗΛΙΕ ΜΟΥ ΑΝ ΤΗ ΔΕΙΣ

14. ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ

15. ΝΑ ΜΗ Μ' ΑΦΗΣΕΙΣ

16. ΠΟΣΟ ΦΟΒΑΜΑΙ

Πληροφορίες από www.emimusic.gr

Reaction score
49

Ελένη Καραΐνδρου - Η Ελεγεία του Ξεριζωμού

Η Ελεγεία του Ξεριζωμού ταξιδεύει σ’ ολόκληρο τον κόσμο

Ενάμισι χρόνο μετά τις εξαιρετικά πετυχημένες συναυλίες της Ελένης Καραΐνδρου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τίτλο «Η Ελεγεία του Ξεριζωμού», η ECM δίνει σε παγκόσμια κυκλοφορία ένα πανέμορφο διπλό CD με τη ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας αυτής, σε μία έκδοση πολυτελέστατη που περιλαμβάνει φωτογραφίες της παράστασης, αναλυτικές πληροφορίες και μαζί ένα εκτενές κείμενο της συνθέτριας.

«Η Ελεγεία του Ξεριζωμού» που άγγιξε τις καρδιές των χιλιάδων μουσικόφιλων που κατέκλυσαν την Αίθουσα των Φίλων της Μουσικής στις 27, 28 και 29 Μαρτίου 2005, είναι ένα μουσικό ταξίδι στα έργα της συνθέτριας που έχουν μία βαθύτερη σχέση με την έννοια του ξεριζωμού. Με άξονα τις «Τρωάδες» και το «Λιβάδι που δακρύζει» δημιουργήθηκε μία νέα δραματουργία που αγκάλιασε και παλιότερα αγαπημένα έργα της Ελένης Καραΐνδρου αλλά μέσα από νέες προσεγγίσεις, ερμηνείες και ενορχηστρώσεις.

Η κορυφαία Μαρία Φαραντούρη, η Καμεράτα υπό την μπαγκέτα του Αλέξανδρου Μυράτ, η Χορωδία της ΕΡΤ με διευθυντή τον Αντώνη Κοντογεωργίου, ένα σπουδαίο επιτελείο ελλήνων σολίστ με επικεφαλής τον ομποΐστα Βαγγέλη Χριστόπουλο, σύνολο παραδοσιακών οργάνων με τον Σωκράτη Σινόπουλο στην ποντικαή λύρα, η αρπίστρια Μαρία Μπιλντέα αλλά και η ίδια η συνθέτις στο πιάνο (σύνολο 110 μουσικοί), συμμετέχουν σ’ αυτή τη μεγαλειώδη συναυλία που επιμελήθηκε ο ίδιος ο Manfred Eicher, ιδρυτής της ECM και παραγωγός και ηχογραφήθηκε από το Ηχογραφικό Κέντρο του Μεγάρου.

Είναι η πρώτη ζωντανή ηχογράφηση συναυλίας της Ελένης Καραΐνδρου που κυκλοφορεί από την διεθνούς κύρους γερμανική δισκογραφική εταιρία ECM.

Πηγή : LYRA

Reaction score
49

"Ταξίδια Φιλιά" είναι ο τίτλος του νέου album του Γιάννη Κότσιρα, στο οποίο συνεργάζεται με δημιουργούς όπως ο Χρήστος Δάντης και ο Στέλιος Ρόκκος!
Το "Ταξίδια Φιλιά" κινείται σε περισσότερο λαϊκούς ήχους από τις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές του Γιάννη Κότσιρα και θα περιλαμβάνει κομμάτια που έγραψαν γι' αυτόν ο Χρήστος Δάντης, ο Στέλιος Ρόκκος (μεταξύ των οποίων και ένα... τσιφτετέλι!), o Χριστόφορος Γερμενής, o Βασίλης Γιαννόπουλος, o Βίκυ Γεροθόδωρου, o Τάσος Παναγής, o Κυριάκος Παπαδόπουλος, o Θάνος Παπανικολάου και πολλοί άλλοι.

ΤΙΤΛΟΙ:
1. Ταξίδια φιλιά
2. Έλα και κόψε με στα δυο
3. Κάπου θα βρεθούμε
4. Μυστικό μου
5. Σ' αγαπάω
6. Σε θυμάμαι
7. Μια καληνύχτα
8. Δύναμη
9. Σώμα μου καταδικασμένο
10. Όπου μας πάει
11. Ποιος σου είπε
12. Αν δε μ' αγαπάς
13. Λες και δεν ήσουνα κανείς
14. Κιθάρα στη βροχή

Reaction score
22

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μια μοναδική μουσική στιγμή του Σταμάτη Σπανουδάκη - ένα "αλλιώτικο μουσικό ταξίδι" όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος - έχει την τιμή και τη χαρά να κυκλοφορεί η Heaven στο cd που κρατάτε.
Πρόκειται για τη ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας που πραγματοποίησε τον προηγούμενο Απρίλιο στο Royal Albert Hall με μια από τις σημαντικότερες συμφωνικές ορχήστρες παγκοσμίως, την Royal Philarmonic concert Orchestra και τη London Concert Choir, υπό τη μουσική διεύθυνση του διεθνούς φήμης μαέστρου William Relton.
Το χειμώνα του 2006 ο Σταμάτης Σπανουδάκης μετέγραψε μερικά από τα γνωστότερα έργα του για μεγάλη ορχήστρα. «Ήθελα οι παρτιτούρες μου να υπάρχουν, για όποια ορχήστρα θα επιθυμούσε να παίξει τη μουσική μου, αλλά και εγώ να μπορώ αντιστοίχως να παίζω, με οποιαδήποτε ορχήστρα στον κόσμο, σίγουρος ότι θα ακούσω 'πίσω' μου τον ήχο ακριβώς που θέλω» όπως εξηγεί και ο ίδιος στο σημείωμα του,
Η Royal Philarmonic concert Orchestra και η London Concert Choir ήταν οι πρώτοι με τους οποίους δοκίμασε το αποτέλεσμα «μια ευκαιρία μοναδική», όπως τονίζει και ο ίδιος! Μοναδική ήταν και η συνεργασία του με τον μαέστρο William Relton, ο οποίος διηύθυνε επίσης και τη συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ στις πρόσφατες συναυλίες στο Ηρώδειο.
Στο cd, εκτός από τα ορχηστρικά κομμάτια θα ακούσετε τα τραγούδια 'Πέτρινα χρόνια' και 'Πόλη γλυκειά', ερμηνευμένα από την εκατονταμελή χορωδία τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα, σε μετάφραση του Ίωνα Σταμπουλή.
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ - LIVE AT THE ROYAL ALBERT HALL: ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ!!!

tracklist
01. Στην αυλή του βασιληά
02. Στιγμή χαράς και πέρασε
03. Νύφες
04. Ταμαλό
05. Ξεχασμένο παιχνίδι
06. Πέτρινα χρόνια
07. Μαύρος καβαλάρης
08. Για την Ντόρη
09. Πόλη γλυκειά
10. Αλέ Ισκαντάρ
11. Θάλασσα
12. Ζει και βασιλεύει
13. Για την Σμύρνη
14. Καληνύχτα

Reaction score
0
Προχθές άκουσα (πρώτη φορά) στο ραδιόφωνο τον Χριστόφορο Κονιδάρη? στη διασκευή του δημοτικού τραγουδιού "ένα παλικάρι".Το album αν δεν κάνω λάθως λέγεται "Τώρα που βραδιάζει".
Υπάρχουν πληροφορίες για αυτό??

Reaction score
22
ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ - ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ

Η νέα δουλειά του Νίκου Ξυδάκη με την φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη είναι γεγονός!

Τραγούδια σε ποίηση της Σαπφούς, σε απόδοση Οδυσσέα Ελύτη, Διονύση Καψάλη και Κώστα Καρυωτάκη, με την μοναδική Ελευθερία Αρβανιτάκη και μουσική του Νίκου Ξυδάκη.

Την ενορχήστρωση έκανε ο Βασίλης Κετεντζόγλου και την ορχήστρα διευθύνει ο Νίκος Πλατύραχος.

Ενας δίσκος αριστούργημα για την αγάπη, τον έρωτα και τον πόνο.

1 ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ (ορχηστρικό)
2 ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
3 ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
4 Ο ΑΔΩΝΙΣ
5 ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
6 ΟΣ ΑΣΤΡΑ ΓΥΡΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ
7 ΝΑ ΧΑ ΠΕΘΑΝΕΙ
8 ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΡΥΦΟΣ
9 ΤΙ ΘΕΛΩ ΤΙ
10 ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ
11 ΑΦΡΟΔΙΤΗ
12 ΙΛΙΣΟΣ
13 ΗΡΙΔΑΝΟΣ
14 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ
15 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4

Τάκης Μπουγάς, Γιώργος Μουκίδης, Κυριακός Παπαδόπουλος και Δημήτρης Κοντόπουλος υπογράφουν τις συνθέσεις των νέων τραγουδιών της Πέγκυς Ζήνα, ενώ στίχους έχουν γράψει οι Ελεάνα Βραχάλη, Πάνος Φαλάρας, Βασίλης Γιαννόπουλος, Βίκυ Γεροθόδωρου και Κώστας Λιάπης.

Το "Ένα" θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει συνολικά 15 τραγούδια, με πρώτο single το ομώνυμο κομμάτι, που υπογράφουν ο Τάκης Μπουγάς και η Βίκυ Γεροθόδωρου.

Το tracklisting του "Ένα" έχει ως εξής:
1. Ένα
2. Ζήσαμε
3. Το 'Ξερα
4. Γη και Ουρανός
5. Πες Του
6. Στο Καλό
7. Τώρα Τί Κάνω
8. Εγώ Τα Σπάω
9. Ζήλεια
10. Δε Σε Συγχωρώ
11. Φαντασία
12. Στη Σαλονίκη
13. Δε Γουστάρω Να Σε Βλέπω
14. Πώς Να Το Παλέψω
15. Είμαι Εδώ

www.mad.tv

Reaction score
8
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:
ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ - ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ

Η νέα δουλειά του Νίκου Ξυδάκη με την φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη είναι γεγονός!

Τραγούδια σε ποίηση της Σαπφούς, σε απόδοση Οδυσσέα Ελύτη, Διονύση Καψάλη και Κώστα Καρυωτάκη, με την μοναδική Ελευθερία Αρβανιτάκη και μουσική του Νίκου Ξυδάκη.

Την ενορχήστρωση έκανε ο Βασίλης Κετεντζόγλου και την ορχήστρα διευθύνει ο Νίκος Πλατύραχος.

Ενας δίσκος αριστούργημα για την αγάπη, τον έρωτα και τον πόνο.

1 ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ (ορχηστρικό)
2 ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
3 ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
4 Ο ΑΔΩΝΙΣ
5 ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
6 ΟΣ ΑΣΤΡΑ ΓΥΡΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ
7 ΝΑ ΧΑ ΠΕΘΑΝΕΙ
8 ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΡΥΦΟΣ
9 ΤΙ ΘΕΛΩ ΤΙ
10 ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ
11 ΑΦΡΟΔΙΤΗ
12 ΙΛΙΣΟΣ
13 ΗΡΙΔΑΝΟΣ
14 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ
15 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ

Reaction score
22
όσο πλησιάζει ο καιρός για τα Χριστουγεννα , οπως καθε χρόνο θα βομβαρδιστούμε με νέες κυκλοφορίες cd , που θέλουν να πάρουν ένα μικρο ή μεγαλλο κομμάτι από τον 13ο μισθό.

Για να δούμε μερικές...

ΤΟ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ

Μία ονειρική συναυλία με τραγούδια - σταθμούς του ελληνικού τραγουδιού από βραδιές που δε θα ξεχάσουμε ποτέ.

Από το Ολυμπιακό στάδιο του Διονύση Σαββόπουλου, «πάμε μια βόλτα» στο πάρτυ της Βουλιαγμένης του Λουκιανού Κηλαηδόνη και από τον Λυκαβηττό του Νίκου Παπάζογλου, της Γλυκερίας, της Μαριώς, του Γεράσιμου Ανδρεάτου και του Γιώργου Μαργαρίτη σε συναυλίες από όλη την Ελλάδα με τον Παντελή Θαλασσινό, τους Χειμερινούς Κολυμβητές, την Ελένη Βιτάλη, τον Χρήστο Θηβαίο, τον Κώστα Χατζή και τόσους άλλους.

Μια συναυλία που σίγουρα θα δυσκολευόμασταν πολύ για να βρούμε εισιτήρια αφού θα είχαν γίνει ανάρπαστα, τώρα μπορούμε να την έχουμε σε ένα διπλό cd από τη Λύρα

1 ΠΟΣΟ ΣΕ ΘΕΛΩ - Αν.Μουτσάτσου, Μ.Σκιαδαρέση
2 ΚΙΒΩΤΟΣ - Ελ.Βιτάλη
3 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ - Χ.Θηβαίος
4 ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΣ - Β.Καζούλης
5 ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ - Ελ.Δήμου
6 ΑΠΟΨΕ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ - Π.Θαλασσινός
7 ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ - Μιχ.Κακέπης
8 ΑΠΟΚΛΗΡΟΣ - Β.Γερμανός
9 NESSUNO MI PUO GIUDICARE - Αφρ.Μάνου
10 ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - Λ.Κηλαηδόνης, Μ.Μικέλης & Big Band
11 ΕΓΩ ΘΑ Σ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ - Λ.Κηλαηδόνης, Μ.Ζορμπαλά, Μ.Μικέλης & Big Band
12 ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΟ ΓΙ ΑΓΑΠΗ - Δ.Σαββόπουλος
13 ΑΠ Τ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ - Κώστας Χατζής
14 ΚΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ - Π.Θαλασσινός
15 ΤΙ ΣΕ ΜΕΛΛΕΙ ΕΣΕΝΑ - Γλυκερία
16 ΑΧ, ΕΛΛΑΔΑ - Ν.Παπάζογλου
17 ΣΥΧΝΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ - Χειμερινοί Κολυμβητές
18 ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Γερ.Ανδρεάτος
19 ΖΗΜΙΑ - Μελίνα Κανά
20 ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΔΕΙΛΙΝΟ - Γιαν.Αλεξανδρής
21 ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΥΡΑ ΦΡΥΔΙΑ - Λένα Αλκαίου
22 Ο ΛΑΪΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ - Μιχ.Μενιδιάτης
23 Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ - Μαριώ
24 ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΜΟΥ ΕΠΟΧΕΣ - Π.Παπαδοπούλου
25 ΠΕΡΙΦΡΟΝΑΜΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ - Γερ.Ανδρεάτος
26 ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΝΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ - Γιώργος Μαργαρίτης
27 ΤΗΣ ΓΕΡΑΚΙΝΑΣ ΓΙΟΣ - Γλυκερία

Reaction score
22

Η νέα πολυαναμενόμενη δισκογραφική συνεργασία-αρπαχτή της Δέσποινας Βανδή και του Φοίβου είναι γεγονός!

Μετά τη διπλά πλατινένια επιτυχία του album «Στην αυλή του Παραδείσου», η μεγαλύτερη ελληνίδα σταρ και ο μοναδικός συνθέτης των επιτυχιών συναντήθηκαν στο στούντιο το καλοκαίρι για την ηχογράφηση των νέων τους τραγουδιών, που, για άλλη μια φορά, θα αποτελέσουν το μουσικό γεγονός της χρονιάς!

Αυτή την περίοδο κυκλοφορούν τέσσερα ολοκαίνουργια τραγούδια σε μορφή cd single, με ένα ιδιαίτερο concept και ένα ανατρεπτικό εξώφυλλο που θα συζητηθεί.

Συντονιστείτε στους ρυθμούς της Δέσποινας Βανδή και του Φοίβου!

1.Κάλαντα
2. Μέχρι Μάη μήνα
3. Αν δε μ'αγαπας
4. Τα λεφτά

Reaction score
22

ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΕΣ

Ο κορυφαίος έλληνας τραγουδιστής σ' ένα νέο διπλό cd σε συσκευασία CD BOX που περιέχει 14 καινούρια τραγούδια που θα λατρέψετε.

Το δεύτερο cd είναι Live με 17 από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου τραγούδια που αγαπήσατε, και τραγουδήσατε.

1 ΣΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ
2 ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΓΑΠΑΩ
3 Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
4 ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
5 ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΑ ΡΕΤΑΛΙΑ
6 ΦΥΓΕ
7 ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ
8 ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΣ
9 ΔΕ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ
10 ΤΣΙΓΑΡΟ, ΠΟΤΟ, ΜΟΥΣΙΚΗ
11 ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ
12 ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ
13 ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ
14 ΕΛΑ

-----------------------------------------
15 ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ( Live )
16 ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ( Live )
17 ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕ ΜΙΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ( Live )
18 ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ Η ΩΡΑ ( Live )
19 ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ( Live )
20 ΕΚΕΙΝΗ ( Live )
21 ΑΓΩΝΙΑ ( Live )
22 ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ( Live )
23 ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ( Live )
24 ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ( Live )
25 ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ( Live )
26 ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑ ( Live )
27 ΤΟ ΔΙΣΑΚΙ ( Live )
28 ΕΓΩ ΑΓΑΠΑΩ ΜΙΑ ( Live )
29 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ( Live )
30 ΓΛΥΚΑ ΠΟΝΟΥΣΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ (Μ ΑΝΑΣΤΗΣΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ) ( Live )
31 ΜΠΟΡΕΙ ( Live )

Reaction score
7
Η Δέσποινα μαζί με την Πέγκυ είναι υπεραξιες...Ο Βοσκόπουλος έχει καταντήσει αηδία...Περιφέρεται και τον λυπάται η ψυχή σου...Τί σου κάνει η κόκα...

Reaction score
22

Ο Νίκος Τουλιάτος και η ομάδα κρουστών “ΗΧΟΔΡΑΣΗ” συνεχίζουν με το άλμπουμ «Αρχή δια τυμπάνων» την έρευνα και την παιγνιώδη αναζήτησή τους στα απροσδόκητα ηχοχρώματα που κρύβει η μουσική ψυχή των πάσης φύσεως καθημερινών αντικείμενων.
Η “ΗΧΟΔΡΑΣΗ”, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Τουλιάτου είναι σήμερα οι κατεξοχήν εκφραστές του ρεύματος που αξιοποιεί τον ποικιλόμορφο δυναμισμό των κρουστών στην Ελλάδα.
Μέσα από χρηστικά αντικείμενα που μπορούν να παράγουν ήχο, όπως βαρέλια, κατσαρόλες, ταψιά, σφυριά (και άλλα περισσότερο απρόσμενα) στήνουν παραστάσεις εντυπωσιακού ηχητικού πλούτου, πλαισιωμένες με κατάλληλους φωτισμούς, κίνηση και κοστούμια.
Το άλμπουμ αναπλάθει τις καλύτερες στιγμές αυτού του δημιουργικού πανδαιμόνιου και περιλαμβάνει το μουσικό κομμάτι “2004” που έντυσε μουσικά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Η ευρηματική σύνθεση όλων των κομματιών ανήκει στους Νίκο Τουλιάτο και Φώτη Φωτόπουλο, με εξαίρεση το Λιόντα το Ληστή του Μάνου Λοϊζου, το οποίο εδώ παρουσιάζεται διασκευασμένο για τρεις φωνές και κρουστά από το “Τρίφωνο” και τον Νίκο Τουλιάτο

Reaction score
49
Kαι κάτι για να ξυπνήσουν λίγο τα...αίματα!!

ELENI KARAINDROU - ELEGY OF THE UPROOTING

Παρουσιάστηκε..μία σελίδα πριν Σάκη! :lol:

Reaction score
0

Kυκλοφορεί η νέα δουλειά του Παντελή Θαλασσινού με τίτλο "ΤΟ ΚΑΛΑΝΤΑΡΙ"

"Πρόκειται για ένα δίσκο-αφιέρωμα στους μήνες, σε στίχους του Ηλία Κατσούλη και μουσική του Παντελή Θαλασσινού.

Τραγούδια που καλύπτουν όλο το φάσμα της μουσικής. Ερωτικές μπαλάντες και λαϊκά τραγούδια γεμάτα αισιοδοξία. Τραγούδια με ηλεκτρικό ήχο χωρίς να λείπουν και τα τραγούδια με παραδοσιακές επιρροές. Ο Παντελής Θαλασσινός μελοποιώντας ελεύθερα τους στίχους του Ηλία Κατσούλη μας παραδίδει έναν δίσκο που μας ταξιδεύει σε όλα τα είδη της μουσικής ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

Ο Ηλίας Κατσούλης επισημαίνει πως «ήταν τυχεροί οι στίχοι αυτοί, γιατί έπεσαν σε καλά χέρια. Οταν τους έγραφα, δεν ήξερα αν θα μελοποιηθούν και ποιον θα συγκινήσουν. Εκ των υστέρων, διαπίστωσα ότι ήταν σαν να μου τους υπαγόρευε ο Παντελής, επομένως του ανήκαν. Ο Παντελής τους έντυσε μ’ εκείνα τα μελωδικά χρώματα που τους ταίριαζαν, αποκαλύπτοντας όλα τα φανερά ή κρυμμένα συναισθήματά τους».

Ο Παντελής, από την πλευρά του λέει: «διαβάζοντας τους στίχους ένιωσα ότι τα τραγούδια αυτά έψαχναν μουσική. Οι στίχοι και οι ζωγραφιές με μάγεψαν … Ηταν τα υλικά, το χαρτί κι η αλευρόκολλα που, αν τους έβαζα το σπάγκο, θα γίνονταν χαρταετός ».

Το εξώφυλλο του cd (που απεικονίζει το Δεκέμβριο), καθώς και οι ζωγραφιές των υπόλοιπων μηνών που υπάρχουν στο ένθετο, είναι έργα της ζωγράφου Γιούλας Ροζάκου.

«ΤΟ ΚΑΛΑΝΤΑΡΙ» κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις. Σε απλό cd και σε ειδική έκδοση με cd και dvd με πλάνα από την πορεία της ηχογράφησης και συνεντεύξεις των συντελεστών."

ΤΟ ΚΑΛΑΝΤΑΡΙ - CD

1 .Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ
2 .ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΤΩΝ ΦΛΕΒΩΝ
3 .Ο ΜΑΡΤΗΣ ΜΑΡΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ
4 .ΕΝΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΠΡΙΛΗΣ
5 .Ο ΜΑΗΣ ΕΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ
6 .ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ
7 .ΙΟΥΛΙΟΣ ΠΟΡΘΗΤΗΣ
8 .ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ
9 .ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ
10 .Ο ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ
11 .ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΜΗΝΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ
12 .ΔΟΞΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΗΝΑ

Eπισης με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου του Παντελή Θαλασσινού Το Καλαντάρι κυκλοφορεί και το ομώνυμο βιβλίο από τις εκδόσεις ΙΑΝΟS. Περιλαμβάνει στίχους τραγουδιών (ένα για κάθε μήνα) που τους υπογράφει ο Ηλίας Κατσούλης, τις παρτιτούρες από τον Παντελή Θαλασσινό και μια ανθολογία πεζών και ποιητικών κειμένων από γνωστούς λογοτέχνες και ανθρώπους των γραμμάτων και της τέχνης για κάθε μήνα από τον Ηλία Κατσούλη. Ακόμη η έκδοση περιλαμβάνει 12 πίνακες ζωγραφικής της Γιούλας Ροζάκου με τίτλο Οι Μήνες.

Reaction score
0
Το παραπανω ειναι το cd που παιζει εδω και τρεις μερες συνεχεια σπιτι,αυτοκινητο!!
Και δεν ειμαι fan του Θαλασσινου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.530
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106