- Reaction score
- 98.412
Σε ένα μήνα που θα μπορούσε ο Στάθης να κάνει up, πάλι 10 σελίδες πίσω θα είχε πάει.Σύμφωνοι, απλά έχε υπόψη ότι πολλοί δεν ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο ντε και καλά, οπότε η αναζήτηση δεν βοηθάει.
Για παράδειγμα θέλω να αντικαταστήσω τα ηχεία μου με κάτι καλύτερο μέχρι τα 2000 ευρώ ας πούμε, χωρίς απαραίτητα να έχω καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.
Ψάχνω λοιπόν γενικά τι παίζει στην αγορά και βλέπω ότι υπάρχουν 3-4 μοντέλα που θα μου έκαναν και μετά κάνω αναζήτηση στις αγγελίες γι' αυτά τα μοντέλα και βρίσκω μόνο το ένα ή κανένα μιας και τα 2000 ευρώ αναφέρονται σε τιμές λιανικής, οπότε βγάζει αυτόματα απ' έξω ακριβότερα μεταχειρισμένα μοντέλα αγγελιών ή καταργημένα μοντέλα.
Πως θα "ανακαλύψω" για παράδειγμα τα Monitor Audio GX300 του stathis (μου επιτρέπει ο φίλος Στάθης να χρησιμοποιήσω την αγγελία του πιστεύω σαν παράδειγμα μιας και είναι πολύ καλή περίπτωση) των οποίων η λιανική είναι 3500 ευρώ (άρα τελείως έξω από το budget μου) και αυτός τα έβαλε 1700 ?
Αυτό είναι ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο, όπου η αγγελία ενός χρήστη μπορεί να "θαφτεί" πίσω από πολλές σελίδες χωρίς να έχει πολλές ελπίδες να διαβαστεί και προφανώς θα υπάρχουν και άλλα σενάρια, απλά μου ήρθε αυτό στο μυαλό...
Αν κάποιος ψάχνει σοβαρά κάτι, σε μια ωρίτσα το έχει βρει.