Νέος Κανονισμός Αγγελιών

Status
Not open for further replies.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.745
Δεν σας κρύβω πως πέρα απο τις υποενότητες που αφορούν τον ήχο δεν έχω μπει ποτέ μα ποτέ στις άλλες άσχετες ενότητες
Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις να μπαίνεις, γιατί υπάρχουν πολύ καλά και χρήσιμα θέματα. ;)

Reaction score
7
Διαβάζοντας τον κανόνα 6, κρίνω ότι το καλύτερο για τους πωλητές εφ' όσον δε θέλουν να πουλήσουν τα καλούδια τους υποχρεωτικά και μόνο σε πακέτο καλά είναι να τα α σπάσουν σε πολλές αγγελίες. Μήπως απαγορευέται το τελευταίο;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.406
Όχι, εκτός αν πρόκειται για συλλογές δίσκων ή cd.

Timaras

Reaction score
2.130
Υπάρχουν κάπου οι νέοι κανόνες δημοσίευσης αγγελιών?
Δεν βρίσκω άκρη

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.406
Μαγειρεύονται ακόμα. :p:D

Προς το παρόν ισχύει το πρώτο post αυτού του νήματος.

Timaras

Reaction score
2.130
Ευχαριστώ!
Εν αναμονή λοιπόν!
Για το χαρίζεται τί θα ισχύει?

Reaction score
996
Wikipedia article: 2016 UP wars

The 2016 UP wars were fought between members of the Greek tech forum AVsite.gr and were so severe, that many had to perform surgical hand and carpal operations. Three members died of hunger trying to post more UPs in their 25€ cable classifieds than their rivals. The resulting... tbc.

Ads running away:
Respect! And may the force be with you απατεώνα! :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
196
Παιδια, κακα τα ψεματα...Ολοι μας σαν χομπιστες του ηχου και της εικονας που ειμαστε,εχουμε κατα καιρους αγορασει μηχανηματα , τα οποια θελουμε να ανανεωνουμε,παρακολουθωντας τις εξελειξεις στα τεκταινομενα του χομπυ μας. Οι πωλησεις λοιπον, ειναι αναποσπαστο κοματι του χομπυ μας,και το AVsite,θα πρεπει να ειναι ιδιαιτερα προσεκτικο στο να τις διευκολυνει οσο γινεται περισσοτερο.Νομιζω κατα την ταπεινη μου γνωμη,οτι η θεσπιση χρονικου οριου ισχυος μιας αγγελιας,1- 2 μηνων π.χ. (οπως ανεφερε καποιος συμφορουμιτης παρα πανω), θα λειτουργουσε καλυτερα .Επισης ,οι ενδιαφερομενοι αγοραστες η πωλητες να επικοινωνουν ΜΟΝΟΝ με ΡΜ.Βεβαιως,στη ληξη του 2μηνου,η αγγελια διαγραφεται αυτοματως,και ο ενδιαφερομενος,αν θελει να την συνεχισει, την ξαναγραφει. Ετσι,πιστευω οτι οι Moderators θα αποσυμπιεσθουν απο τον φορτο παρακολουθησης των αγγελιων,πραγμα που ουτως η αλλως γινοταν εξαιρετικα εως τωρα,και με πολυ κοπο φανταζομαι.( Τους ευχαριστουμε γι'αυτο....) Υ.Γ. Ο χομπιστας εχει δυο χαρες,η μια οταν αγοραζει ,και η δευτερη οταν πουλαει.

Reaction score
1.659
Ρε έχετε μεγάλη πλάκα!!
Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον Μελισσανίδη και το αλκοτέστ....(ρε σύ, σάμπως λίγο δύσκολο δεν το έκαναν το αλκοτέστ?)
Ένα τσούρμο κομπλεξικοί, συναγωνίζονται πως θα βρουν τρόπο να διώξουν και άλλο κόσμο...
Διώξατε εμένα, τον Miles, τον Ζάκ, τον Σωκράτη και τόσους άλλους που κατά την άποψή σας κάναμε εμπόριο...
Δεν έχετε καταλλάβει ότι η τρέλα μας ήταν να έχουμε νέα ακούσματα και όχι να βγάλουμε λεφτά...ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΝΑΜΕ!
Δόξα τον θεό απο λεφτά όλοι εμείς έχουμε τις δουλειές μας .

Και τώρα ρίξτε μου ένα ισόβιο μπάν!
Ή μάλλον καλύτερα εξαφανήστε την αγγελία να μην εκτίθεστε!!

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189