- Reaction score
- 39
Χαιρέτω όλους! Θαυμάζω πραγματικά τις γνώσεις και το μεράκι σας εδώ μέσα. Μακάρι να μπορούσα και εγώ να ακολουθήσω αυτό το επίπεδο... Τεσπα πάμε στα σημαντικά. Ειμαι σε φάση χτισίματος (για την ακρίβεια στους τοιχους τώρα). Το σπίτι θα είναι μία μεζονέτα όπου στο ισόγειο (σαλόνι, τραπεζαριά κουζίνα βρίσκονται σε ενιαίο μακρόστενο χώρο) θα μπει το home cinema. Όλο το ισόγειο είναι περί τα 64 τ.μ. και ο χώρος που ουσιαστικά θα περιβάλεται από τα πίσω ηχεία μέχρι την τηλεόραση - οθόνη προτζέκτορα γύρω στα 45 τ.μ. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό μιλάμε για ένα μπάτζετ 10.000 ευρώ για τηλεόραση (50''+), προτζέκτορα, οθόνη, ηχεία 7.1, ενισχυτή. Θα ήθελα τη βοήθεια σας με προτάσεις για να μπει λίγο μία τάξη στο μυαλό μου. Κυρίως για τα ηχεία όπου έχω μαύρα μεσάνυχτα. Όσον αφορά στο χώρο, μπορούν τα μπροστινά να είναι και δαπέδου αν και από άποψης αισθητικής, πρακτικότητας κτλ ίσως θα προτιμούσα να πάνε στον τοίχο (κάτι σαν τα focal dome-μόνο αυτά ξέρω, δεν ξέρω μόνο αν θα καλύπτουν επαρκώς τον χώρο...)
Το ξέρω ότι είναι γενικά αυτά που ρωτώ. Ότι μπορεί ο καθένας να αναφέρει θα με βοηθούσε.... Thanks in advance!
Το ξέρω ότι είναι γενικά αυτά που ρωτώ. Ότι μπορεί ο καθένας να αναφέρει θα με βοηθούσε.... Thanks in advance!